Bildegalleri
BokFrank: Kokebøker/matbøker/diettbøker/m.m.
Beskrivelse av varen
Hei, på grunn av flytting legger jeg nå ut deler av min boksamling (ca. 30.000 bøker) for salg. Samlingen er bygget opp de siste 30 årene, inneholder alle typer bøker, men med hovedvekt på norsk skjønnlitteratur. Det er lagt vekt på renslige bøker i god kvalitet, og med originale vareomslag. Bøkene er forsvarlig pakket i esker, og disse vil nå bli åpnet vilkårlig en etter en. Enkelte titler finnes i 10-talls eksemplarer, andre i kun ett.
Frakt/porto betales av kjøper.
Else Lill Bjønnes (red.): Allergi-kokeboken, Kolibri Forlag, Oslo 1991. 3. opplag. 208 sider. OK bok.
Henrietta Green og Marie-Pierre Moine: 10-minutter kjøkkenet; God, sunn mat uten mikrobølgeovn, Tiden Norsk Forlag/Ekstrabokklubben, Oslo 1992. 124 sider. Litt slitasje og smuss på permer/rygg. OK/pen materie.
Else R. Wiborg: Mine soppgleder, Kolibri Forlag, Oslo 1993. 2. opplag. 168 sider. OK/pen bok.
Familiens store kokebok - Matoppskrifter for det norske kjøkken, Familievennen Forlag, Oslo 1996. 569 sider. Litt slitasje og smuss på permer/rygg. Pen materie.
Kerstin Wachtmeister: En million lette menyer, Wennergren-Cappelen, Oslo 1996.
Ringpermet utgave i pappkassett. OK kvalitet.
Erica White: Candida-kuren med over 250 oppskrifter på mat du kan spise, Ex Libris Forlag, Oslo 1999. 2. opplag. 128 sider. Pen bok.
Line Valen: Sushi, Gyldendal Norsk Forlag, Oslo 2000. 59 sider. Med omslag. Pen bok.
Peter J. D`Adamo og Catherine Whitney: Blodtypedietten, WEM3, Oslo 2000. 6. utgave. 325 + 9 sider. Litt smuss på permer/rygg - for øvrig en pen bok.
Gastronomisk Institutt: Fisk og vin; Kokelyst, vinglede og det gode måltid, Kagge Forlag, Oslo 2001. 168 sider. Litt slitasje og smuss på omslaget - for øvrig en pen bok.
Knud Knudsen og Gino Valente: Mat, vin og en dæsj sykkelolje..., Veneto 2002. 1. opplag. Slitasje på omslaget - for øvrig en pen bok. Dedikasjon til XXX fra forfatterne på reklameside i boken.
Sue Kreitzman: Lett og godt, Teknologisk Forlag, Oslo 2002. 2. opplag. 165 + 1 sider. Pen bok.
Pierre Jean Cousin: Mat er medisin - En praktisk guide til helsebringende mat, Gyldendal Fakta Oslo 2002. 144 sider. Litt slitasje og smuss på omslaget - boken i seg selv er pen.
Bitten Jonsson & Pia Nordström: Sukkerbomben - Bli kvitt søtsuget, H. Aschehoug & Co, Oslo 2004. 306 sider. Med omslag. Sprekkdannelser i indre fremre fals. Navn på forsatsblad.
Claudia Piras (red.): Culinaria Italia - italienske retter, Spektrum Forlag, Oslo 2005. 496 sider. Litt slitasje og smuss på omslaget - for øvrig en pen bok.
Ellen Anker-Nilssen: Når mat blir en besettelse - Stopp overspisingen, Noras Ark 2005. 154 sider. Heftet kartongbind. Innskreven tekst på tittelblad. OK/pen materie.
Torkil P. Andersen: Slank med ketolysemetoden, Gyldendal Norsk Forlag, Oslo 2010. 6. opplag - ny revidert utgave. 179 sider. Pen bok.
Fedon A. Lindberg: Naturlig slank med kost i balanse, Gyldendal Fakta, Oslo 2003. 12. opplag. 168 sider. Pen bok.
Barbara Maher: Den store kakeboken, Teknologisk Forlag, Oslo 2004. 3. opplag. 159 sider. Pen bok.
Gitte Heidi Rasmussen & Inge Skovdal: Solskinn & sommermat, Tango Forlag, Oslo 2011. 159 sider. Med omslag. Pen bok.
Bitsch, Lange, Rosendal og Skaarup: Spis deg frisk, Schibsted Forlag, Oslo 2012. 205 sider. Heftet kartongbind. meget pen bok.
Maria Thommessen: 7 slankekurer som garantert virker, Kagge Forlag, Oslo 2013. 143 sider. Med omslag. Pen bok. 2 ex.
Maria Thommessen: Sunn og slank med Maria - uten sult, stress og dårlig samvittighet, N. W. Damm & Søn, Oslo 2004. 1. opplag. 192 sider. Med omslag. Pen bok.
Maria Thommessen: Derfor - skal dy nyte hver dag og ha det godt med kroppen din, N. W. Damm & Søn, Oslo 2005. 217 + 1 sider. Med omslag. Pen bok.
Fredrik Hald: Mat - kylling helt enkelt, Boksenteret, Oslo 2006. 1. opplag. 89 sider. Litt slitasje og smuss på omslaget. Pen materie.
Elizabeth S. Lingjærde: Supermat - Lett og lettvint for deg som vil holde deg frisk og leve lenger, Kagge Forlag, Oslo 2006. 136 sider. Med omslag. Pen bok.
Fingermat - Lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter, Spektrum Forlag, Oslo 2006. 256 sider. Slitasje på omslaget - boken i seg selv er pen.
Antony Worrrall Thompson: GB-dietten, J. W. Cappelen Forlag, Oslo 2007. 160 sider. Heftet kartongbind. Pen bok.
Annika Dahlqvist og Maria Höglund: Matglede med lavkarbo, Lille Måne, Oslo 2010. 191 sider. Uten omslag. Litt smuss/flekker på forpermen - for øvrig en pen materie.
Erling Kagge, Rune Blomhoff og Nina Tandberg (red.): Mathjelpen for foreldre, Kagge Forlag, Oslo 2011. 128 sider. Pen bok.
America`s Test Kitchen: Light & Healthy 2011. 304 sider. Litt smuss på omslaget - for øvrig en pen bok. På engelsk.
Dr. Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen: Frisk med lavkarbo - 100 oppskrifter, Cappelen Damm, Oslo 2011. 1. utgave, 6. og 8. opplag. 207 sider. 8. opplag; pen bok. 6. opplag med skader på permer - dog pen materie.
Dr. Sofie Hexeberg: Frisk med lavkarbo - Nytt liv med riktig mat, Cappelen Damm, Oslo 2010. 1. utgave, 6. opplag. 236 sider. Pen bok.
Dr. Sofie Hexeberg: Bekreftelsen - Frisk med lavkarbo, Cappelen Damm, Oslo 2012. 1. utgave, 1. opplag. 238 sider. Pen bok.
Ellen-Beate Wollen: Den store helsekost-guiden, J. M. Stenersens Forlag, Oslo 2012. 271 sider. Litt slitasje på omslaget - for øvrig en pen bok.
Arne Hjeltnes: Helt på kjøkkenet - 59 rettar rappa frå gatehjørne, gode vener og flinke kokkar, Kagge Forlag, Oslo 2012. 160 sider. Litt slitasje på omslaget - for øvrig en pen bok.
LHL: Et sunnere liv - Enkle grep for et godt kosthold (2013). 143 sider. M ed omslag. Pen bok.
Cecilie Theiste Bratli: Fristende lavkarbo - Enkle, smakfulle og nydelige bakverk du kommer til å elske!, Lille Måne, Oslo 2013. 2. opplag. 1888 + 3 sider. med omslag. Pen bok.
Ulrika Davidssons kokebok om 5:2-dietten, Exlibris Media, Oslo 2014. 2. opplag. 192 sider. Pen bok.
Fedon A. Lindberg: Tid med maten - Nyt mer/Oppnå mer ro/Hold vekten, Cappelen Damm, Oslo 2014. 254 sider. 1. utgave, 1. opplag. Med omslag. Pen bok.
Christopher Sjuve, Rune Blomhoff og Nina Tandberg (red.): Mathjelp for foreldre - Hjelp barna å spise sunt døgnet rundt, Kagge Forlag, Oslo 2013. 128 sider. Pen bok.
Helen Holdhus: En matreise for unge kokker - Spennende retter fra 16 kulturer, Eget Forlag uten år. 144 sider. Pen bok.
Christian Pettersson og Zandra Stenman: Motivasjonskalenderen - Din personlige trener - 365 dager med motivasjon og tips om kosthold og trening, Pantagruel Forlag, Oslo uten år. 463 sider. Med omslag. Pen bok. Lite format.
Mimi Spencer og Dr. Sarah Schenker: 5:2 diettens kokebok, Gyldendal Norsk Forlag, Oslo 2014. 3. opplag. 223 + 1 sider. Meget pen bok.
Bud mottas.
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 18.11.2024, 08:01 ・ FINN-kode: 136372618