Bildegalleri
Med skjell på gaffelen. Tjessem
Beskrivelse av varen
"Med skjell på gaffelen" (2000). Stein Mortensen, Morten Schakenda, Charles Tjessem & Per Eide . Innbundet med bokomslag. 111 s.
En nydelig bok for de som lever for smaken av skjell. Rikt illustrert med flotte fargerike bilder.
Kan sendes mot forskuddsbetaling + porto.
INNHOLD:
Blåskjell, delikat "ugress"
Kamskjell, havets juveler
Østers, verdens beste "fast-food"
Haneskjell, en smaksopplevelse fra iskalde fravann
Oskjell, fargesprakende fristelse
Hjerteskjell og Sandskjell, ikke bare leketøy for barna
Snegler, utbredt og underkjent
"Havets frukter", med rå og kokte skalldyr
Supper - med og av skjell
Kombinasjoner av skjell og fisk
Grunnoppskrifter
"Boka gir deg inngående kjennskap til hvordan du kvalitetsbestemmer og behandler skjell, samt et spekter av oppskrifter, fra det helt enkle til det mer eksotiske. Har register. Årets verdensmester i kokkekunst, Charles Tjessem, presenterer utsøkte skjellretter som alle kan lage. Grundig gjennomgang av ulike skjelltyper og bruksmåter. Et must for alle sjømatelskere!"
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 2.1.2025, 17:31 ・ FINN-kode: 193926737