Bildegalleri
Ved til røyking av kjøtt og fisk
Beskrivelse av varen
Ved av eple, vill kirsebær, eik, bøk, ask og einer (brisk), selje, osp og lind som har blitt tørket ekstra mye og derfor er særlig egnet til røyking av kjøtt og fisk. Selger også røyke ved av lønn (på engelsk "maple") Alt er sortert etter treslag så du kan få den røykesmak du aller helst vil ha. Det meste er tørket to somre på tørr og vindfull plass.
Tlf 917 37 207
Kr 150 pr 40 liters sekk
Ask gir en særpreget mild smak på kjøttet. Eik er det treslaget jeg selger mest av nå og dette gir mer smak til kjøttet. Or brukes særlig til fisk og gir ekstra mild smak. Jeg har også røyke ved av vill hassel, (samme som gir hasselnøtter) men denne må tørke mer før den er leveringsklar.
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 30.9.2024, 16:46 ・ FINN-kode: 213789652