Sous chef Roof Top restaurant - Clarion trondheim
Clarion Hotel & Congress Trondheim
Sabi Sushi Trondheim
Sabi Sushi søker dyktige, positive og serviceinnstilte sushikokker, samt servitører til våre restauranter i Trondheim.
Vi ser etter sushikokker:
Vi ser etter servitører:
Arbeidsoppgaver sushikokker:
Arbeidsoppgaver servitører:
Vi kan tilby:
Som ansatt i Sabi Sushi blir du en del av et team med dyktige kollegaer som brenner for faget. Vi jobber for å skape et godt arbeidsmiljø der du gleder deg til å gå på jobb hver dag. Arbeidsdagen vil bestå av variert arbeidsoppgaver av ulik vanskelighetsgrad. Du får muligheten til å utvikle deg gjennomgå ulike typer opplæring.
Ønsker du å utvikle deg som sushikokk eller servitør, da kan Sabi være rette plassen for deg. Send CV og søknad der du forteller hva din erfaring, motivasjon og ønsker er.
Sabi Sushi er Norges største og ledende kjede innen høy kvalitets sushi. Det er primært en take-away kjede men vi har også restauranter for dine-in. Vår første take-away restaurant åpnet i Stavanger i 2011, per i dag er kjeden å finne på Vestlandet, Sørlandet, Østlandet og Trondheim. Sabi Omakase ble tildelt sin 1* i Michelin Guiden første gang i 2017 og har beholdt sin stjerne siden. I 2019 ble også Omakase i Oslo tildelt sin første 1* i Michelin Guiden.
Sabi Sushi Trondheim åpnet sin første restaurant på Moholt i 2022, deretter åpnet vi Sabi Valentinlyst i 2023. Vi planlegger for ytterligere restaurantåpninger i årene som kommer. Vil du være med på reisen så ser vi frem til å møte deg.
sushi, kokk, restaurant, mat, sabi
(1/5)
Clarion Hotel & Congress Trondheim
Scandic Hotels Norge