Bildegalleri
(1/1)
Napolitansk pizzaovn , Sorrento Ø100 Gass og Vedfyrt
Til salgs
Beskrivelse
Ønsker du å servere autentisk napolitansk pizza ?
Da er dette ovnen du skal vurdere , mer autentisk napolitansk ovn finner du ikke!
Autentisk napolitansk pizzaopplevelse.
Perfekt stekt, "crisp" pizza.
Tradisjonelt håndlaget kvalitet.
Biscotto-stein har en unik egenskap i at den leder varme sakte, noe som gjør det mulig å steke pizza på svært høye temperaturer (430-480 grader) uten å svi den. Dette betyr at steketiden er svært kort, helt nede i 40-50 sekunder. I tillegg vil det porøse materialet absorbere fuktigheten i pizzadeigen, noe som resulterer i en svært luftig og "crisp" pizza – et resultat du ikke vil være i stand til å gjenskape med noe annet materiale.
Dette er den samme type ovn som du vil finne på annethvert gatehjørne i Napolis gamleby, der slike ovner har blitt benyttet i flere hundre år. Du kan til og med finne rester av bygninger og murer bygget i dette materialet i Pompeii.
Biscotto-steinen er produsert av en spesiell vulkansk leire blandet med vulkansk aske i et bestemt forhold, og er håndpresset i treformer i henhold til gammel tradisjon. Steinene blir deretter lufttørket i flere uker, avhengig av årstiden, og deretter brent i store vedfyrte ovner i løpet av en 24-timers periode ved temperaturer på 850-900 grader.
Mål innv. 100 cm
Vekt: ca 1400 kg.
Byggemateriale : biscotto tegl/gulv
Oppvarmingstid: ca 1 time.
Isolasjon: 6 cm keramisk fiberisolasjon.
Pipetilkopling: 20 cm
kapasitet pizza:4/5 stk.
Stativ: Sort lakkert stål
Fabrikat: Sorrento
Produsent: Antonio Sorbo Napoli/Italia
En må normalt regne med ca 6 ukers leveringstid på slike ovner da de bygges etter ordre.
Vi kan levere Sorrento ovner fra 80-140 cm innv. diameter og med gass-/vedfyrt etter ønske. Vi leverer også med valgfri mosaikk utførelse om ønskelig.
Priser på forespørsel .
Da er dette ovnen du skal vurdere , mer autentisk napolitansk ovn finner du ikke!
Autentisk napolitansk pizzaopplevelse.
Perfekt stekt, "crisp" pizza.
Tradisjonelt håndlaget kvalitet.
Biscotto-stein har en unik egenskap i at den leder varme sakte, noe som gjør det mulig å steke pizza på svært høye temperaturer (430-480 grader) uten å svi den. Dette betyr at steketiden er svært kort, helt nede i 40-50 sekunder. I tillegg vil det porøse materialet absorbere fuktigheten i pizzadeigen, noe som resulterer i en svært luftig og "crisp" pizza – et resultat du ikke vil være i stand til å gjenskape med noe annet materiale.
Dette er den samme type ovn som du vil finne på annethvert gatehjørne i Napolis gamleby, der slike ovner har blitt benyttet i flere hundre år. Du kan til og med finne rester av bygninger og murer bygget i dette materialet i Pompeii.
Biscotto-steinen er produsert av en spesiell vulkansk leire blandet med vulkansk aske i et bestemt forhold, og er håndpresset i treformer i henhold til gammel tradisjon. Steinene blir deretter lufttørket i flere uker, avhengig av årstiden, og deretter brent i store vedfyrte ovner i løpet av en 24-timers periode ved temperaturer på 850-900 grader.
Mål innv. 100 cm
Vekt: ca 1400 kg.
Byggemateriale : biscotto tegl/gulv
Oppvarmingstid: ca 1 time.
Isolasjon: 6 cm keramisk fiberisolasjon.
Pipetilkopling: 20 cm
kapasitet pizza:4/5 stk.
Stativ: Sort lakkert stål
Fabrikat: Sorrento
Produsent: Antonio Sorbo Napoli/Italia
En må normalt regne med ca 6 ukers leveringstid på slike ovner da de bygges etter ordre.
Vi kan levere Sorrento ovner fra 80-140 cm innv. diameter og med gass-/vedfyrt etter ønske. Vi leverer også med valgfri mosaikk utførelse om ønskelig.
Priser på forespørsel .
NB: Knappen for å vise hele beskrivelsen har kun en visuell effekt.
Nøkkelinfo
- Tilstand
- Ny
Generell info
Vi sender til hele Norge med Bring og Schenker.Vi har butikk og showroom i Arendal.Norges største utvalg innen pizzaovner, bakerovner og utstyr.
Beliggenhet
BAKEROVNER.NO AS
FINN-kode | 240431744 |
---|---|
Sist endret | 27.5.2023, 21:31 |