Vi ser etter deg som er positiv, smilende og glad i gjester og å skape opplevelser. Som servitør kreves det at du er serviceinnstilt og utadvendt. Du må kunne takle et stort arbeidspress og uforutsette hendelser og vanskelige situasjoner. MÅ være villig til å arbeide kveld og helg.
Personlige egenskaper:
Er glad, utadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – rundt gjester og kollegaer, du er rett og slett menneskekjær
Har en naturlig interesse for å lære
Har et høyt arbeidstempo og er svært serviceinnstilt
En god lagspiller med et positivt sinn og konstruktiv innstilling
Er både strukturert, stabil og fleksibel i din holdning til jobb
Har god evne til å takle stress
Ønskede kvalifikasjoner
Minimum 18 år - men helst 20 år mtp alle rettigheter
Må kunne snakke godt engelsk, og helst norsk eller svensk.
Positiv og med et glimt i øyet
Gode samarbeidsevner
Høy arbeidskapasitet
Høy servicegrad
Er salgs - og resultatorientert
Vi kan tilby:
En variert og utfordrende jobb på en spennende og hektisk arbeidsplass
Nødvendig opplæring
Ordnede arbeidsforhold og et godt arbeidsmiljø
Gode muligheter for karriereutvikling
Om arbeidsgiveren
Vårt mantra er å alltid etterstrebe perfeksjon, både i form av smaksopplevelser, stemning og service. Gjennom en smaksreise fra nord til sør ønsker vi å vekke hele sanseregisteret til våre gjester, og åpne opp øynene for den spennende variasjonen innenfor indisk matkultur. La oss bevise at vi ikke tar munnen for full ved å hevde dette.
Litt fornyelse kan være sunt iblant, derfor har vi tatt med oss det beste fra Mr. India og skiftet navn til Mantra. Med beliggenhet i pulserende Kvadraturen, langt borte fra Delhis og Mumbais storbylarm, vil vi gi deg en sanseopplevelse du sent vil glemme. Basert på gode råvarer serverer vi alt fra rustikke og velbalanserte tandooriretter fra nord i landet, til friske smaksbomber fra det sør-indiske kjøkkenet. Vi kan love en touch av masala, eksotiske kokossmaker du ikke får nok av og en god dose avantgarde. Og når vi sier at vi håper at menyen vår tar pusten fra deg, så er det ikke på grunn av chilien vi bruker i maten. Velkommen til en kulinarisk reise gjennom India.
Sektor: Privat
Antall stillinger: 4
Sted: Dronningensgate 19-21, 0154 Oslo
Bransje: Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering, Annet
Stillingsfunksjon: Mat og servering, Mat og servering / Hovmester, Mat og servering / Servitør
Arbeidsspråk: Norsk, Engelsk
Nøkkelord
servering, servitør, servitøransvarlig, bar, restaurantsjef