40 kr
Fiks ferdig
Om boken
Få matjournalister har lettere penn enn Aftenpostens matskribenter Yngve Ekern og Tove Diesen - og få har mer kreative innfallsvinkler.
I "Typisk norsk" har de med stor oppfinnsomhet samlet utvalgte, norske spesialiteter mellom to permer. Her kvedes det om alt fra heilnorske, tradisjonelle retter som lutefisk og kransekake til mer fantasirike ting som godtekake, friterte klippfiskboller og rødmende poteter. Alt krydret med underholdende fakta og anekdoter.
ISBN: 9788251618182
Utgave: 1
Forlag: Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
Originaltittel: Typisk norsk
Publiseringsår: 2000
Format: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innSist endret: 22.8.2024, 03:36 ・ FINN-kode: 284459531