Bildegalleri
Mørning / partering av viltkjøtt (Oslo)
Beskrivelse av varen
Jeg er selv jeger og kan leie ut kjølerom og diverse utstyr som trengs for å mørne og skjære ned viltkjøtt. Dette er ikke voldsomme lokasjoner, men ligger sentralt i Oslo (Grefsen/Sinsen). Kjøttet mørner kontrollert i kjølerom. Har også vakuum-maskin, vekt, kniver, frysere, kjøttkvern (liten), røykovn, pølsestapper…
Har på max hatt 3 hjorter innom på samme tid, men egentlig ideelt for 2-4 rådyr eller dyr opptil ca. 100 kg. Ved større mengder kjøtt så blir vi kreative og vurderer fra gang til gang ut fra ute-temperatur og mørneforhold. Vi kan f.eks skjære ned deler av dyret til kjøttdeig ganske raskt, mens biffene får henge med nødvendige døgngrader. Eller parterer hele dyret og la det mørne i kjølerommet ferdig vakumpakket. Er det godt utpå høsten (lavere ute-temperatur) kan også flere dyr henge i rommet.
Trenger du bare et sted å mørne kjøttet før du selv vil parterer og pakke det?
Trenger du hjelp til å håndtere/partere dyret og kanskje pakke/merke det?
Dette er min lidenskap (hobby) og jeg leier gjerne ut denne kapasiteten sentralt i Oslo.
Søkeord: mørning, viltkjøtt, vilt, partering, skjære kjøtt, kjøttskjæring, hjort, rådyr, reinsdyr, dåhjort
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 18.11.2024, 15:27 ・ FINN-kode: 324324987