Bildegalleri
Kokebøker
Beskrivelse av varen
De fleste bøkene er innbundet, noen er heftet. De fleste er nye. Pris pr. bok: kr. 50 hvor ikke annet er oppgitt. Kan sendes ved kjøp av min. 2 bøker.
Andersen, Lynn: Sunn mat i Wok (Aschehoug 1992) NY
Andersen, Torkil P.: Slank med ketolysekuren (Gyldendal 2010) NY
Berens, Christer: Vin til maten (2005) NY
Brimi, Arne: Tid til overs. Matfilosofi fra Vianvang (Kagge 2000) NY (130,-) Signert
Brown, Celia Brooks: Velsmakende vegetar (Gyldendal 2002) NY
Arsky, Gunn Helene: Helgefri slanking. Dietten som gir deg helgen fri! (Cappelen 2005) NY
Blomsterberg, Mette J.: DESSERT (Politikens forlag 2005) Dansk tekst. NY
Bjerkås, Marit m. fl.: Norsk mat til alle tider (Gyldendal 1996) NY
Briset, Stig & Dag Tveiten: Helse på grønn resept (Gyldendal Fakta)
Dupleix, Jill: Lett å lage (Cappelen 2004) NY
Ekern, Yngve/Tore Namstad: Himmelsk fra havet. Skalldyr. Skjell. Fisk (Aschehoug 1998) NY
Finngaard, Kari: Matgleder fra mitt husmannskjøkken (Aschehoug 1995) NY
Friblad, Gunnel m. fl: Mikrobølgeovn. Cappelens kokebok (1998) NY (40,-)
Gustafsson, Inga-Britt m. fl.: Hjertegod mat (Aschehoug (1991) NY
Hovig, Ingrid Espelid m.fl.: Hverdagsmat (Gyldendal Fakta 1998). NY
Kurth, Heinz og Geneste: Grillens gleder. God mat fra grill og røyk-ovn (1979) Heftet
Lee, Sonja: Sesonger (Aschehoug) NY
Lindberg, Fedon A.: Naturlig slank - med kost i balanse (Gyldendal Fakta 2001) NY (40,-)
Lindberg, Fedon A.: Helt gresk (Gyldendal Fakta 2004) NY
Lindblad, Cheryl: Ostekaker (Exlibriz 2010) NY
Lodding, Sissel Keyn: Fra bambusskudd til gurkemeie (Aschehoug 1996) NY (45,-)
McFaddden, Christine: Velsmakende vegetarisk (Gyldendal 1996) NY
Mølsæter, Eva m. fl.: Eva's mattips. God mat for hele året (Schibsted 1988) NY. Heftet (25,-)
Mølsæter, Eva: Mikrobølgeovnen. Bruk og oppskrifter (Aschehoug 1985) NY. Heftet (25,-)
Norman, Enid: Mikrobølgemat. En håndbok (Aschehoug 1986) NY Heftet (25,-)
Oliver, Jamie: Gjør som Jamie, (Gyldendal Fakta 2002) 26x29cm
Osa, Harald m. fl.: Norsk mat gjennom tidene. Tradisjonsmat (Teknologisk forlag 1993) NY
Price, Jane: Sjokolade. Sjokoladeoppskriftene du bare må ha. Spektrum 2009. NY
Sâlxer, Sabine m. fl.: Basic - ganske enkelt god mat (Aschehoug 2000) NY
Slavin, Sara m.fl.: Champagne - gledens bobler (Gyldendal Fakta u.å.) NY
Strøm, Anne-Karine: Slank. 20 slankekurer som virker (Aschehoug 2009) NY (90,-)
Szwillus/Mitani: SUSHI (Aschehoug u.å.) Heftet. NY
Valente, Gino: Ginos grønne kjøkken (Aschehoug 1997) NY
Weber, Kristine: Sunn & sterk med protein. Mat for muskler (Capp. Damm 2013) NY
Wikholm, Ingrid: Brownies (Exlibriz 2009) NY
Zilli, Aldo: FISK fra reker til sverdfisk (Cappelen 2006) NY
Bak det. Oppskrifter. Teknikker. Gode tips (Cappelen Damm 2011) NY
Fiske-kokeboken (Press 2012) Heftet
Fisk og sjømat. Mer enn 100 oppskrifter (Spektrum 2007) NY
Fristende muffins og kaker. Mer enn 100 oppskrifter (Spektrum 2009) NY
Hverdagsmat (Statens ernæringsråd/NKS-forlaget 1981) NY. Heftet
Lavfett. Lekre retter med mye smak (Spektrum 2005) NY
Matgleder fra Sørlandet (Kom 2004) NY
Perfekte smoothies (Spektrum 2008) NY
Sjømat. Fisk og skalldyr med moderne vri (Spektrum 2005). NY
Vidunderlig kylling. 100 oppskrifter (Spektrum 2007)
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 9.8.2024, 11:29 ・ FINN-kode: 327212228