Bildegalleri
600.-
(1/134)
Bøker om: Mattradisjoner, Drikketradisjoner, Kokekunst & Gamle kokebøker
Til salgs
Beskrivelse
Bøkene er ordnet alfabetisk etter tittel.
Pris står bak hver boktittel.
Det blir stadig lagt til nye bøker.
Du kan ta kontakt på mail: boksemabs@gmail.com eller trykke på "send melding"
Bøkene sendes mot frakt.
- 60 selskaps-middager og lunsjer - Wilhelmine Simonsen. 1931. 176 sider. Illustrert. (Innbundet m/omslag). 200.-
- Akevitt! Linjer om Løiten - Odd Magnar Syversen. 1987. 148 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 150.-
- Allers Kokebok - Alfhild Salicath. 1937. 112 sider. Illustrert. (Heftet). 300.-
- Bodils fjellmat. Vilt, Rått, Godt - Bodil Nordjore. 2007. 174 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 200.-
- Bodils heimelaga norsk mat - Bodil Nordjore. 2007. 192 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 150.-
- Christopher Hammer, Norsk Kogebog 1793. Noen glimt av justisråden, hans samtid og hans kjøkken - Hroar Dege. 1994. 304 sider. Rikt illustrert. m/CD. (Innbundet). 300.-
- Daglig brød og daglig dont. Fra nord-norsk husstell og hjemmeliv - Kristine Lind Grøttland. 1978. 195 sider. Illustrert. (Heftet). 250.-
- Daglig brød - daglig dont. Fra nordnorsk husstell og hjemmeliv - Kristine Lind Grøttland. 2001. 223 sider. Rikt illustrert. (Innbundet). 600.-
- Den Kiellandske Kogebog. 243 matoppskrifter fra de beste kjøkken i Stavanger på 1700-tallet. 1977. 112 sider. (Innbundet m/omslag). 300.-
- Den lille håndbrygger. Håndbryggingens etikk og teknikk - Alf Grostøl. 1972. 107 sider. Illustrert. (Heftet). 250.-
- Den norske Huusmoder i utdrag. Trykt som hillsen til venner av J.W.Cappelens Forlag. (Den norske Huusmoder i sit Kjøkken og Spisekammer. Christiania 1833). 1949. 60 sider. Nr. 595/999. (Innbundet). 300.-
- Den store pølseboka. Historien, Oppskriftene, Matrettene - Hans-Petter Jacobsen. 2008. 244 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 400.-
- Det smaker av tradisjon - Siv Randi Kolstad. 2006. 127 sider. Illustrert. (Innbundet). 250.-
- Din egen dram. En kortfattet innføring i kunsten å krydre brennevin med urter og planter fra norsk villflora - Oskar Steingrimsen. 1981. 87 sider. Illustrert. (Innbundet). 250.-
- Din egen dram. En kortfattet innføring i kunsten å krydre brennevin med urter og planter fra norsk villflora - Oskar Steingrimsen. 1992. Revidert utgave. 87 sider. Illustrert. Signert av forfatter. (Innbundet). 300.-
- Drikke fra Østfold. Tradisjoner, oppskrifter og viser - Østfold Bygdekvinnelag. 2007. 208 sider. Illustrert. m/CD. (Innbundet). 350.-
- Drikkeskikker. Nordmennenes drikkevaner gjennom 1000 år - Astri Riddervold. 2009. 134 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 200.-
- Enkle opskrifter i matstel, der brukes ved Buskeruds amts landhusholdnings selskaps flytbare matstelkurser - Oline Melby. 1916. 86 sider. (Innbundet). Solgt!
- Folkeskolens kokebok - Dorothea Christensen & Helga Helgesen. 1920. 127 sider. (Innbundet). 200.-
- Fra Vestfolds spiskammers - Kirsti Dragsund. 1997. 112 sider. Illustrert. (Innbundet). 200.-
- Freia bakepulver. Godt, drøit og billig. 3. oplag. 1932. 48 sider + VIII plansjer. (Heftet). 200.-
- Frøken Schønbergs kokebok for hver dag i året med opbevarings- og syltebok. 1952. 368 sider. (Innbundet). 300.-
- Ganens makt. Norsk kokekunst og matkultur gjennom tusen år - Henry Notaker. 1993. 334 sider. Illustrert. (Innbundet m/omslag). 150.-
- Gastronomisk Haandbog, kulinariske Studier, med en grundig Gennemgang af alle franske Vines Historie, Fremstilling, Aargange og Behandling - Ali-Bab (Henri Babinski). 1944. 1096 sider. (Innbundet). 1500.-
- God, billig dagskost. Maten vår i dag - Henriette Schønberg Erken. 1941. 62 sider. Illustrert. (Heftet). 350.-
- God mat. God ernæring - Ingrid Espelid Hovig & Kaare R. Norum. 1984. 127 sider. (Innbundet). 200.-
- God mat. God ernæring - Ingrid Espelid Hovig & Kaare R. Norum. 1986. 127 sider. (Innbundet). 200.-
- Gode pølser og godt øl - Jan Vardøen. 2014. 183 sider. Rikt illustrert. (Innbundet). 200.-
- Graut - John Moberg. 1989. 94 sider. Illustrert. (Heftet). 150.-
- Gullmerket. Husholdningsbok med opskrifter - Henriette Schønberg Erken. 1930. 40 sider. Illustrert. (Heftet). 200.-
- Hagens frukt og bær. Frukt- og bærdyrkingens kulturhistorie. Tradisjonsrike og moderne oppskrifter - Gudrun Ulltveit. 2004. 216 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 300.-
- Hanna Winsnes. Mer enn matmor - Henry Notaker. 1990. 159 sider. Illustrert. (Innbundet m/omslag). 150.-
- Havgodt fra Nord-Norge - Ardis Kaspersen. 1990. 107 sider. illustrert. (Innbundet). 150.-
- Hellig føde, hellig faste. Kvinner og mat i middelalderen - Caroline Walker Bynum. 2004. 397 sider. Illustrert. (Innbundet m/omslag). 250.-
- Henriette Schønberg Erken. En norgeshistorie sett fra kjøkkenbenken - Maria Berg Reinertsen. 2013. 243 sider. Illustrert. (Innbundet m/omslag). 300.-
- Historien om de norske akevitter - Hroar Dege. 1997. 299 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 300.-
- Hjemmebakst med helkorn. Brød og bakst med helkorn. Sundt og godt - Ruth Topp & Annelise Riffert. 1994. 104 sider. Illustrert. (Innbundet). 150.-
- Hjemmelaget av markens grøde - Siv & Key Nilson. 1988. 140 sider. Rikt illustrert. (Innbundet). Solgt!
- Husmødrenes kogebog - Edith Rode (red.). 1952. 263 sider. Illustrert. (Innbundet). 300.-
- Kjøkken-ordbok - Andrè Engh. 1962. 338 sider. Illustrert. (Innbundet). 150.-
- Kogebog - M. Schulze. 1895. 635 sider. Illustrert. (Innbundet). 2400.-
- Kogebog for folkeskolen og hjemmet - Dorothea Christensen. 1891 (Faksimile 1990). 54 sider. (Heftet). 100.-
- Kogebog for skolen og hjemmet - Elisabeth Keller & Dorothea Winding. 1897. 114 sider. (Innbundet). 500.-
- Kogebog for sparsommelige husmødre i by og bygd - Henriette Schønberg Erken. 1905. 160 sider. 2det oplag. (Innbundet). 700.-
- Konservering. Uden brug af kemiske tilsætningsstoffer - Karel Puhony. 1986. 224 sider. Rikt illustrert. *dansk. (Innbundet). 150.-
- Korn- og baketradisjoner. Tradisjonsoppskrifter fra hele landet - Gudrun Ulltveit. 2000. 202 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 250.-
- Kosthold for alle. 90 oppskrifter - Arth. Collett m.fl. u.å. 62 sider. Illustrert. (Innbundet). 350.-
- "Lad øllet sprudle..." - Sven G. Eliassen. 1985. 30 sider. Illustrert. (Heftet). 150.-
- Lowney's Cook Book, Revised Edition - Maria Willett Howard. 1908. 421 sider. Illustrert. Side 165-68 med reparasjoner. (Innbundet). 200.-
- Lutefisken, Rakfisken og Silda i norsk Tradisjon - Astri Riddervold. 1990. 94 sider. Illustrert. m/hilsen fra forfatter. (Heftet). 250.-
- Lærebog i de forskjellige Grene af Huusholdningen - Hanna Winsnes. 1845 (Faksimile 1985). 422 sider. (Innbundet m/omslag). 350.-
- Lærebog i de forskjellige Grene af Huusholdningen - Hanna Winsnes. 1866. Ottende Oplag. VI + 392 sider. (Innbundet). 500.-
- Lærebog i huslig økonomi for begyndere - Karen Blicher & Sofie Rasmussen. 1935. 138 sider. Illustrert. (Innbundet). 100.-
- Mat i flygende fart - Bernt Balchen & Bess Balchen. 1951. 94 sider. Illustrert. (Spiralhefte). 400.-
- Mat i krigstid - Helga Mollø-Christensen. 1942. 47 sider. Omslaget er løst. (Heftet). 250.-
- Mat i krigstid - Helga Mollø-Christensen. 1942. 47 sider. (Heftet). 600.-
- Mat och miljö. En bok om svenska kostvanor - Nils-Arvid Bringéus. 1970. 276 sider. Illustrert. (Heftet). 150.-
- Mat og måltid - Henry Notaker. 2006. 149 sider. Illustrert. (Innbundet m/omslag). 250.-
- Matgleder fra Hordaland. Bergen kokkenes mesterlaug. 1998. 160 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 250.-
- Matlære. Kokebok for barne- og framhaldsskolen - Inga Høst & Ingeborg Milberg. 1932. 174 sider. Illustrert. (Innbundet). 100.-
- Matlære. Kokebok for barne- og framhaldsskolen - Inga Høst & Ingeborg Milberg. 1956. 228 sider. Illustrert. (Innbundet). 150.-
- Matskatter fra Nord-Norge - Ardis Kaspersen. 1991. 190 sider. Illustrert. (Innbundet). 200.-
- Mattradisjoner fra Akershus - Akershus Bondekvinnelag. 2021. 192 sider. Illustrert. (Innbundet). 250.-
- Miller's Guide to Collecting Kitchenware - Christina Bishop. 1995. 143 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 150.-
- Mine beste kjøkkentips - Ingrid Espelid Hovig & Hans Jebsen. 1980. 87 sider. Illustrert. (Heftet). 100.-
- Mye mat for lite penger - Juliane Solbraa-Bay. 1940. 96 sider. (Heftet). 450.-
- Norsk brennevinsleksikon, samt brennevinsbrenningens historie i Norge - Truls Nygaard. 1975. 152 sider. Illustrert. (Heftet). 300.-
- Norsk mat - Olga Ambjørnrud, Ingunn Børke, Johanne Jansen & Elisabeth Moe. 1965. 308 sider. Illustrert. (Innbundet m/omslag). 250.-
- Norsk mat - Olga Ambjørnrud, Ingunn Børke, Johanne Jansen & Elisabeth Moe. 1984. 308 sider. Illustrert. (Innbundet m/omslag). 150.-
- Norsk mat gjennom tidene. Tradisjonsmat fra naturens spiskammer - Harald Osa & Gudrun Ulltveit. 1993. 128 sider. Rikt illustrert. (Innbundet). 200.-
- Norsk tradisjonsmat på ein ny måte - Bodil Nordjore. 2012. 192 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 150.-
- Norske bordskikker. Dekkede bord gjennom 500 år - Eva Valebrokk. 2007. 172 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 250.-
- Nyeste og fuldstændigste Kogebog for store og smaa Husholdninger - Bertha. 1889. 206 sider. Litt løs og slitt.(Innbundet). 1500.-
- Nytelse, næring, kultur. En bok om mat og drikke - Göran Rusk. 1995. 160 sider. Rikt illustrert. (Innbundet). 200.-
- Oppdalsmat. Gamle oppskrifter - Oppdal Bondekvinnelag. 1979. 32 sider. Illustrert. (Heftet). Solgt!
- Paa Trondhjemsk Vis. Selskapskultur og skjulte matskatter fra 1700 til 1900 - Jan-Lauritz Opstad. 2003. 203 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 200.-
- Pilsens venner / Pilsens uvenner. Folkereaksjonen på folkeaksjonen / Folkeaksjonen for pilsen - Børre E. Werner & Ståle Melvær (red.). 1980. 63 sider. Illustrert. (Innbundet). 200.-
- Royal Koke og Bakebok - Henriette Schønberg Erken. 1924. 41 sider. Illustrert. Uten omslag. (Heftet). 150.-
- Røyk og rak, tørk og grav - Helge Hagen. 2002. 192 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 300.-
- Røyk og rak, tørk og grav - Helge Hagen. 2021. 263 sider. Rikt illustrert. (Innbundet). 300.-
- Skikkar og truer ved ølbryggjing - Andreas Leiro. 1965. 124 sider. Illustrert. (Heftet). 600.-
- Spekemat - Astri Riddervold & Per Berg m.fl. 2004. 178 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 450.-
- Stor kokebok - Henriette Schønberg Erken. 1943. Sekstende utgave. 832 sider. Illustrert. (Innbundet). 400.-
- Stor kokebok for større og mindre husholdninger - Henriette Schønberg Erken. 2008. 890 sider. Illustrert. Ny i plast. Vedlagt boken: Henriette Schønberg Erken. Fra husstellærer til kokebokforfatter - Henry Notaker. 2008. (Innbundet). 550.-
- Store Norske Kokebok og Appetittleksikon - Ingrid Espelid Hovig & Henry Notaker. 2004. 1025 sider. Illustrert. (Innbundet). 250.-
- Sund mat, god helse. Veiledning i bruken av grønnsaker og frukt m.m. i enhver husholdning - Carla Ottosen. 1937. 105 + 6 sider + plansjer. (Innbundet). 150.-
- Supper fra hele landet - Ardis Kaspersen. 1993. 96 sider. Illustrert. (Innbundet). 150.-
- Sykekost - Gunlaug Thorkildsen. 1932. 39 sider. (Heftet). 200.-
- Syltetid og sukkerkort - Thora Grahl-Nielsen. 1940. 64 sider. (Heftet). 300.-
- Syltetøy og geleer. 1986. 95 sider. Rikt illustrert. (Innbundet). 100.-
- Sylting, Safting og konservering - Lillemor Erken. 1939. 143 sider. Illustrert. (Innbundet). 250.-
- Sølvskjeen (The Silver Spoon) - HR. Ferdinand. 2008. 1261 sider. Illustrert. (Innbundet). 500.-
- Tippoldemors oppskrifter - Velle Espeland. 1990. 95 sider. Illustrert. (Innbundet). 100.-
- "URD"s Kogebog. 1900. 198 + VIII sider. Slitt. (Innbundet). Solgt!
- Veiledning i Sylting og Vinlægning - Fru G. Haslund. 1895. 43 + (6) sider. Illustrert. (Innbundet). 2000.-
- Vestlandsmat - Solfrid Rørlien Saue. 1987. 199 sider. Illustrert. (Innbundet). 200.-
- Vi sylter tross alt - uten sukker - Juliane Solbraa-Bay. 1942. 61 sider. (Heftet). 300.-
- Ville bær. Alle spiselige ville bær i Norge. Mer enn 200 matoppskrifter - Gudrun Ulltvedt. 1995. 166 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 250.-
- Ville bær. Alle spiselige ville bær i Norge. Mer enn 200 matoppskrifter - Gudrun Ulltvedt. 2002. 166 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 250.-
- Ville planter til mat og glede. Urter, grønnsakplanter og andre nyttevekster i nærmiljøet - Inger Lagset Egeland & Steinar Myhr. 2002. 160 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 250.-
- Vinlære. Orientering om brennevin og fruktvin - Bjarne Grøntvedt. 1962. 45 sider. (Heftet). 100.-
- Vår kjære potet. Fra norsk hverdagskost til eksotisk selskapsmat - Aksel Gjerstad. 1996. 120 sider. Illustrert. (Innbundet). 150.-
- Vårt matforbruk i 1938 og litt om vår matberging idag - S. Schmidt-Nielsen. 1940. 86 sider. (Heftet). Solgt!
- Young and Hungry. A Cookbook in the Form of a Memoir (Stavanger, Finnebu, Birkeli, Paradisnes) - Suzanne Taylor. 1970. 270 sider. (Innbundet m/omslag). 350.-
- Yrkeslære for kokker - Oslo Kokkeforening. 1940. 535 sider. Illustrert. (Innbundet). 400.-
- Ølet vårt. Dets tilvirkning og omsetning - Den Norske Bryggeriforening. 1964. 60 sider. Illustrert. (Heftet). 150.-
.
Pris står bak hver boktittel.
Det blir stadig lagt til nye bøker.
Du kan ta kontakt på mail: boksemabs@gmail.com eller trykke på "send melding"
Bøkene sendes mot frakt.
- 60 selskaps-middager og lunsjer - Wilhelmine Simonsen. 1931. 176 sider. Illustrert. (Innbundet m/omslag). 200.-
- Akevitt! Linjer om Løiten - Odd Magnar Syversen. 1987. 148 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 150.-
- Allers Kokebok - Alfhild Salicath. 1937. 112 sider. Illustrert. (Heftet). 300.-
- Bodils fjellmat. Vilt, Rått, Godt - Bodil Nordjore. 2007. 174 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 200.-
- Bodils heimelaga norsk mat - Bodil Nordjore. 2007. 192 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 150.-
- Christopher Hammer, Norsk Kogebog 1793. Noen glimt av justisråden, hans samtid og hans kjøkken - Hroar Dege. 1994. 304 sider. Rikt illustrert. m/CD. (Innbundet). 300.-
- Daglig brød og daglig dont. Fra nord-norsk husstell og hjemmeliv - Kristine Lind Grøttland. 1978. 195 sider. Illustrert. (Heftet). 250.-
- Daglig brød - daglig dont. Fra nordnorsk husstell og hjemmeliv - Kristine Lind Grøttland. 2001. 223 sider. Rikt illustrert. (Innbundet). 600.-
- Den Kiellandske Kogebog. 243 matoppskrifter fra de beste kjøkken i Stavanger på 1700-tallet. 1977. 112 sider. (Innbundet m/omslag). 300.-
- Den lille håndbrygger. Håndbryggingens etikk og teknikk - Alf Grostøl. 1972. 107 sider. Illustrert. (Heftet). 250.-
- Den norske Huusmoder i utdrag. Trykt som hillsen til venner av J.W.Cappelens Forlag. (Den norske Huusmoder i sit Kjøkken og Spisekammer. Christiania 1833). 1949. 60 sider. Nr. 595/999. (Innbundet). 300.-
- Den store pølseboka. Historien, Oppskriftene, Matrettene - Hans-Petter Jacobsen. 2008. 244 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 400.-
- Det smaker av tradisjon - Siv Randi Kolstad. 2006. 127 sider. Illustrert. (Innbundet). 250.-
- Din egen dram. En kortfattet innføring i kunsten å krydre brennevin med urter og planter fra norsk villflora - Oskar Steingrimsen. 1981. 87 sider. Illustrert. (Innbundet). 250.-
- Din egen dram. En kortfattet innføring i kunsten å krydre brennevin med urter og planter fra norsk villflora - Oskar Steingrimsen. 1992. Revidert utgave. 87 sider. Illustrert. Signert av forfatter. (Innbundet). 300.-
- Drikke fra Østfold. Tradisjoner, oppskrifter og viser - Østfold Bygdekvinnelag. 2007. 208 sider. Illustrert. m/CD. (Innbundet). 350.-
- Drikkeskikker. Nordmennenes drikkevaner gjennom 1000 år - Astri Riddervold. 2009. 134 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 200.-
- Enkle opskrifter i matstel, der brukes ved Buskeruds amts landhusholdnings selskaps flytbare matstelkurser - Oline Melby. 1916. 86 sider. (Innbundet). Solgt!
- Folkeskolens kokebok - Dorothea Christensen & Helga Helgesen. 1920. 127 sider. (Innbundet). 200.-
- Fra Vestfolds spiskammers - Kirsti Dragsund. 1997. 112 sider. Illustrert. (Innbundet). 200.-
- Freia bakepulver. Godt, drøit og billig. 3. oplag. 1932. 48 sider + VIII plansjer. (Heftet). 200.-
- Frøken Schønbergs kokebok for hver dag i året med opbevarings- og syltebok. 1952. 368 sider. (Innbundet). 300.-
- Ganens makt. Norsk kokekunst og matkultur gjennom tusen år - Henry Notaker. 1993. 334 sider. Illustrert. (Innbundet m/omslag). 150.-
- Gastronomisk Haandbog, kulinariske Studier, med en grundig Gennemgang af alle franske Vines Historie, Fremstilling, Aargange og Behandling - Ali-Bab (Henri Babinski). 1944. 1096 sider. (Innbundet). 1500.-
- God, billig dagskost. Maten vår i dag - Henriette Schønberg Erken. 1941. 62 sider. Illustrert. (Heftet). 350.-
- God mat. God ernæring - Ingrid Espelid Hovig & Kaare R. Norum. 1984. 127 sider. (Innbundet). 200.-
- God mat. God ernæring - Ingrid Espelid Hovig & Kaare R. Norum. 1986. 127 sider. (Innbundet). 200.-
- Gode pølser og godt øl - Jan Vardøen. 2014. 183 sider. Rikt illustrert. (Innbundet). 200.-
- Graut - John Moberg. 1989. 94 sider. Illustrert. (Heftet). 150.-
- Gullmerket. Husholdningsbok med opskrifter - Henriette Schønberg Erken. 1930. 40 sider. Illustrert. (Heftet). 200.-
- Hagens frukt og bær. Frukt- og bærdyrkingens kulturhistorie. Tradisjonsrike og moderne oppskrifter - Gudrun Ulltveit. 2004. 216 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 300.-
- Hanna Winsnes. Mer enn matmor - Henry Notaker. 1990. 159 sider. Illustrert. (Innbundet m/omslag). 150.-
- Havgodt fra Nord-Norge - Ardis Kaspersen. 1990. 107 sider. illustrert. (Innbundet). 150.-
- Hellig føde, hellig faste. Kvinner og mat i middelalderen - Caroline Walker Bynum. 2004. 397 sider. Illustrert. (Innbundet m/omslag). 250.-
- Henriette Schønberg Erken. En norgeshistorie sett fra kjøkkenbenken - Maria Berg Reinertsen. 2013. 243 sider. Illustrert. (Innbundet m/omslag). 300.-
- Historien om de norske akevitter - Hroar Dege. 1997. 299 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 300.-
- Hjemmebakst med helkorn. Brød og bakst med helkorn. Sundt og godt - Ruth Topp & Annelise Riffert. 1994. 104 sider. Illustrert. (Innbundet). 150.-
- Hjemmelaget av markens grøde - Siv & Key Nilson. 1988. 140 sider. Rikt illustrert. (Innbundet). Solgt!
- Husmødrenes kogebog - Edith Rode (red.). 1952. 263 sider. Illustrert. (Innbundet). 300.-
- Kjøkken-ordbok - Andrè Engh. 1962. 338 sider. Illustrert. (Innbundet). 150.-
- Kogebog - M. Schulze. 1895. 635 sider. Illustrert. (Innbundet). 2400.-
- Kogebog for folkeskolen og hjemmet - Dorothea Christensen. 1891 (Faksimile 1990). 54 sider. (Heftet). 100.-
- Kogebog for skolen og hjemmet - Elisabeth Keller & Dorothea Winding. 1897. 114 sider. (Innbundet). 500.-
- Kogebog for sparsommelige husmødre i by og bygd - Henriette Schønberg Erken. 1905. 160 sider. 2det oplag. (Innbundet). 700.-
- Konservering. Uden brug af kemiske tilsætningsstoffer - Karel Puhony. 1986. 224 sider. Rikt illustrert. *dansk. (Innbundet). 150.-
- Korn- og baketradisjoner. Tradisjonsoppskrifter fra hele landet - Gudrun Ulltveit. 2000. 202 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 250.-
- Kosthold for alle. 90 oppskrifter - Arth. Collett m.fl. u.å. 62 sider. Illustrert. (Innbundet). 350.-
- "Lad øllet sprudle..." - Sven G. Eliassen. 1985. 30 sider. Illustrert. (Heftet). 150.-
- Lowney's Cook Book, Revised Edition - Maria Willett Howard. 1908. 421 sider. Illustrert. Side 165-68 med reparasjoner. (Innbundet). 200.-
- Lutefisken, Rakfisken og Silda i norsk Tradisjon - Astri Riddervold. 1990. 94 sider. Illustrert. m/hilsen fra forfatter. (Heftet). 250.-
- Lærebog i de forskjellige Grene af Huusholdningen - Hanna Winsnes. 1845 (Faksimile 1985). 422 sider. (Innbundet m/omslag). 350.-
- Lærebog i de forskjellige Grene af Huusholdningen - Hanna Winsnes. 1866. Ottende Oplag. VI + 392 sider. (Innbundet). 500.-
- Lærebog i huslig økonomi for begyndere - Karen Blicher & Sofie Rasmussen. 1935. 138 sider. Illustrert. (Innbundet). 100.-
- Mat i flygende fart - Bernt Balchen & Bess Balchen. 1951. 94 sider. Illustrert. (Spiralhefte). 400.-
- Mat i krigstid - Helga Mollø-Christensen. 1942. 47 sider. Omslaget er løst. (Heftet). 250.-
- Mat i krigstid - Helga Mollø-Christensen. 1942. 47 sider. (Heftet). 600.-
- Mat och miljö. En bok om svenska kostvanor - Nils-Arvid Bringéus. 1970. 276 sider. Illustrert. (Heftet). 150.-
- Mat og måltid - Henry Notaker. 2006. 149 sider. Illustrert. (Innbundet m/omslag). 250.-
- Matgleder fra Hordaland. Bergen kokkenes mesterlaug. 1998. 160 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 250.-
- Matlære. Kokebok for barne- og framhaldsskolen - Inga Høst & Ingeborg Milberg. 1932. 174 sider. Illustrert. (Innbundet). 100.-
- Matlære. Kokebok for barne- og framhaldsskolen - Inga Høst & Ingeborg Milberg. 1956. 228 sider. Illustrert. (Innbundet). 150.-
- Matskatter fra Nord-Norge - Ardis Kaspersen. 1991. 190 sider. Illustrert. (Innbundet). 200.-
- Mattradisjoner fra Akershus - Akershus Bondekvinnelag. 2021. 192 sider. Illustrert. (Innbundet). 250.-
- Miller's Guide to Collecting Kitchenware - Christina Bishop. 1995. 143 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 150.-
- Mine beste kjøkkentips - Ingrid Espelid Hovig & Hans Jebsen. 1980. 87 sider. Illustrert. (Heftet). 100.-
- Mye mat for lite penger - Juliane Solbraa-Bay. 1940. 96 sider. (Heftet). 450.-
- Norsk brennevinsleksikon, samt brennevinsbrenningens historie i Norge - Truls Nygaard. 1975. 152 sider. Illustrert. (Heftet). 300.-
- Norsk mat - Olga Ambjørnrud, Ingunn Børke, Johanne Jansen & Elisabeth Moe. 1965. 308 sider. Illustrert. (Innbundet m/omslag). 250.-
- Norsk mat - Olga Ambjørnrud, Ingunn Børke, Johanne Jansen & Elisabeth Moe. 1984. 308 sider. Illustrert. (Innbundet m/omslag). 150.-
- Norsk mat gjennom tidene. Tradisjonsmat fra naturens spiskammer - Harald Osa & Gudrun Ulltveit. 1993. 128 sider. Rikt illustrert. (Innbundet). 200.-
- Norsk tradisjonsmat på ein ny måte - Bodil Nordjore. 2012. 192 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 150.-
- Norske bordskikker. Dekkede bord gjennom 500 år - Eva Valebrokk. 2007. 172 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 250.-
- Nyeste og fuldstændigste Kogebog for store og smaa Husholdninger - Bertha. 1889. 206 sider. Litt løs og slitt.(Innbundet). 1500.-
- Nytelse, næring, kultur. En bok om mat og drikke - Göran Rusk. 1995. 160 sider. Rikt illustrert. (Innbundet). 200.-
- Oppdalsmat. Gamle oppskrifter - Oppdal Bondekvinnelag. 1979. 32 sider. Illustrert. (Heftet). Solgt!
- Paa Trondhjemsk Vis. Selskapskultur og skjulte matskatter fra 1700 til 1900 - Jan-Lauritz Opstad. 2003. 203 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 200.-
- Pilsens venner / Pilsens uvenner. Folkereaksjonen på folkeaksjonen / Folkeaksjonen for pilsen - Børre E. Werner & Ståle Melvær (red.). 1980. 63 sider. Illustrert. (Innbundet). 200.-
- Royal Koke og Bakebok - Henriette Schønberg Erken. 1924. 41 sider. Illustrert. Uten omslag. (Heftet). 150.-
- Røyk og rak, tørk og grav - Helge Hagen. 2002. 192 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 300.-
- Røyk og rak, tørk og grav - Helge Hagen. 2021. 263 sider. Rikt illustrert. (Innbundet). 300.-
- Skikkar og truer ved ølbryggjing - Andreas Leiro. 1965. 124 sider. Illustrert. (Heftet). 600.-
- Spekemat - Astri Riddervold & Per Berg m.fl. 2004. 178 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 450.-
- Stor kokebok - Henriette Schønberg Erken. 1943. Sekstende utgave. 832 sider. Illustrert. (Innbundet). 400.-
- Stor kokebok for større og mindre husholdninger - Henriette Schønberg Erken. 2008. 890 sider. Illustrert. Ny i plast. Vedlagt boken: Henriette Schønberg Erken. Fra husstellærer til kokebokforfatter - Henry Notaker. 2008. (Innbundet). 550.-
- Store Norske Kokebok og Appetittleksikon - Ingrid Espelid Hovig & Henry Notaker. 2004. 1025 sider. Illustrert. (Innbundet). 250.-
- Sund mat, god helse. Veiledning i bruken av grønnsaker og frukt m.m. i enhver husholdning - Carla Ottosen. 1937. 105 + 6 sider + plansjer. (Innbundet). 150.-
- Supper fra hele landet - Ardis Kaspersen. 1993. 96 sider. Illustrert. (Innbundet). 150.-
- Sykekost - Gunlaug Thorkildsen. 1932. 39 sider. (Heftet). 200.-
- Syltetid og sukkerkort - Thora Grahl-Nielsen. 1940. 64 sider. (Heftet). 300.-
- Syltetøy og geleer. 1986. 95 sider. Rikt illustrert. (Innbundet). 100.-
- Sylting, Safting og konservering - Lillemor Erken. 1939. 143 sider. Illustrert. (Innbundet). 250.-
- Sølvskjeen (The Silver Spoon) - HR. Ferdinand. 2008. 1261 sider. Illustrert. (Innbundet). 500.-
- Tippoldemors oppskrifter - Velle Espeland. 1990. 95 sider. Illustrert. (Innbundet). 100.-
- "URD"s Kogebog. 1900. 198 + VIII sider. Slitt. (Innbundet). Solgt!
- Veiledning i Sylting og Vinlægning - Fru G. Haslund. 1895. 43 + (6) sider. Illustrert. (Innbundet). 2000.-
- Vestlandsmat - Solfrid Rørlien Saue. 1987. 199 sider. Illustrert. (Innbundet). 200.-
- Vi sylter tross alt - uten sukker - Juliane Solbraa-Bay. 1942. 61 sider. (Heftet). 300.-
- Ville bær. Alle spiselige ville bær i Norge. Mer enn 200 matoppskrifter - Gudrun Ulltvedt. 1995. 166 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 250.-
- Ville bær. Alle spiselige ville bær i Norge. Mer enn 200 matoppskrifter - Gudrun Ulltvedt. 2002. 166 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 250.-
- Ville planter til mat og glede. Urter, grønnsakplanter og andre nyttevekster i nærmiljøet - Inger Lagset Egeland & Steinar Myhr. 2002. 160 sider. Rikt illustrert. (Innbundet m/omslag). 250.-
- Vinlære. Orientering om brennevin og fruktvin - Bjarne Grøntvedt. 1962. 45 sider. (Heftet). 100.-
- Vår kjære potet. Fra norsk hverdagskost til eksotisk selskapsmat - Aksel Gjerstad. 1996. 120 sider. Illustrert. (Innbundet). 150.-
- Vårt matforbruk i 1938 og litt om vår matberging idag - S. Schmidt-Nielsen. 1940. 86 sider. (Heftet). Solgt!
- Young and Hungry. A Cookbook in the Form of a Memoir (Stavanger, Finnebu, Birkeli, Paradisnes) - Suzanne Taylor. 1970. 270 sider. (Innbundet m/omslag). 350.-
- Yrkeslære for kokker - Oslo Kokkeforening. 1940. 535 sider. Illustrert. (Innbundet). 400.-
- Ølet vårt. Dets tilvirkning og omsetning - Den Norske Bryggeriforening. 1964. 60 sider. Illustrert. (Heftet). 150.-
.
NB: Knappen for å vise hele beskrivelsen har kun en visuell effekt.
Nøkkelinfo
- Tilstand
- Brukt
Generell info
Sender gjerne mot frakt
Bare ta kontakt hvis det er noen bøker du leter etter, men som du ikke finner i annonsene.
E-post: boksemabs@gmail.com
Bare ta kontakt hvis det er noen bøker du leter etter, men som du ikke finner i annonsene.
E-post: boksemabs@gmail.com
Beliggenhet
SEMS ANTIKVARIAT
FINN-kode | 344033053 |
---|---|
Sist endret | 22.10.2024, 13:12 |