300 kr
![Twin-tip surfer, design
Akebrett](https://images.finncdn.no/dynamic/480x480c//2024/7/vertical-0/28/3/363/067/073_b0fdc468-2643-4265-be16-b07ed3718e76.jpg)
Boken er pen som ny. Ingen skader eller slitasje.
Hentes på Olaf Ryes plass på Grünerløkka, eller sendes med finn fiks ferdig.
OM BOKEN
Alle rettene i boka er uten kjøtt, meieriprodukter og egg. De er enkle å lage og tilpasset norske råvarer og matvaner.
Oppskriftene i boken er inndelt i kapitlene frokost & lunsj med bakst, pålegg & varmretter, hovedretter, helgekos, tapas, småretter & tilbehør og søte fristelser & dessert. Blant oppskriftene finner du mandel- og valnøttsmør, kremost og auberginepaté, havregrøt med peanøttsmør, pannekaker, brød og scones, quesadillas og supper, gulrotburger, bønnechili, quinoaboller thai style, pizzasnurrer, browniekake, is - og mye mye mer.
Nyt de gode smakene, helsefordelene og matgleden ved et plantebasert kosthold!
I tillegg får du tips og råd om råvarer og spesielle ingredienser, og Janes svar på vanlige spørsmål om veganmat, som "får man i seg nok protein som veganer" og "hvor skal jeg starte"?
Forfatter: Jane H. Johansen
ISBN: 9788202474058
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger
InnloggingSist endret: 24.7.2024, 05:08 ・ FINN-kode: 345633481