Bildegalleri
Velkommen av havet - mer enn en kokebok
Beskrivelse av varen
Tilstand: Pent brukt
Forfatter: Kari H. Bachke Andresen.
Utgitt på Marin-Ka.no forlag i 2013
184 sider
Masse illustrasjoner i farger
Innbundet med løst omslag
Oppskriftene er gjennomgått av Ingrid Espelid Hovig
Vi følger 7 marine råvarer fra Trøndelag: kamskjell, sjøkreps, krabbe, breiflabb, sild, blåskjell og laks fra der de lever og til tre kokker på Rica Nidelven hotell i Trondheim.
De 3 kokkene er: Lars Erik Vesterdal, Bjørnar Buserud, Eivind Austad.
Råvarene kommer fra Frøya, Bjugn, Trondheimsfjorden, Fosen, Åfjord og Flatanger.
Se alle bildene!
Boka er i flott stand.
Jeg sender gjerne.
Ta en titt på mine andre annonser også. Jeg har mange annonser med bøker nå.
Det er som regel porto å spare på samsending.
Fiskeretter Sjømat Lokalmat Trøndelagskysten
Profilinformasjon
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger
InnloggingAnnonsens metadata
Sist endret: 22.6.2024, 12:43 ・ FINN-kode: 349832478