Servicemedarbeider hel/del/natt
Burger King Sentrum
- Frist 25.06.2024
- Ansettelsesform Engasjement
Burger King Oslo Sentrum leter etter; Heltid/Deltid/Natt
Enten du er på jakt etter en deltidsjobb eller har tatt valget å ta friår fra skole og ønsker å gjøre noe nytt, ønsker vi deg velkommen til å starte din karriere hos oss på et hyggelig grillparty i organisert form!
Som medarbeider i Burger King vil du alltid jobbe i team sammen med andre. Når du er ferdig med din opplæring skal du jobbe på kjøkkenet hvor du lager deilige whoppere. Du kan også få stå i kassen og dessuten kunne hygge deg med gjestene mens du rydder i restauranten.
Vi søker:
Deg som er over 16 år.
Deg som er sporty og tar ansvar.
Deg som brenner for strålende service.
Deg som trives i et hektisk miljø, takler høyt arbeidstempo med smil rundt munnen.
Deg som er effektiv, tar initiativ, jobber strukturert med mange oppgaver samtidig.
Deg som bidrar aktivt til et godt arbeidsmiljø.
- Deg som kan jobbe dagtid og som kan jobbe natt i helgene.
Vi tilbyr:
Et godt arbeidsmiljø fyllt med ekte arbeidsglede.
Full opplæring.
Fleksibel arbeidstid.
Gode karrieremuligheter.
Krav:
Det må påregnes nattevakter for de som er over 18 år.
Behersker norsk, alternativ et annet skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig.
Karrieremulighetene er mange for deg som ønsker det i Burger King. Over halvparten av våre restaurantsjefer begynte sin karriere i Burger King som medarbeidere. For å lære mer om de ulike karrieremulighetene i Burger King, gå inn på vår hjemmeside.
Om arbeidsgiveren
Det hele startet i Miami, hvor David Egderton og James McLamore hadde en helt enkel visjon å servere god, prisvennlig mat av høy kvalitet. Den første restauranten åpnet sine dører i 1954, og den ikoniske Whopper ble servert for første gang i 1957. Whopper ble raskt en folkekjær favoritt, og fortsatte sin reise over stadig nye kontinenter. Burger King har i dag 18.000 restauranter over hele verden, som serverer 2 milliarder Whoppere i året fremdeles med den samme visjonen fra 1954.
- Sektor: Franchise/Selvstendig næringsdrivende
- Antall stillinger: 5
- Sted: Storgata 14-18, 0184 Oslo
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Mat og servering / Bartender
- FINN-kode 354568577
- Sist endret