stiftelsen Norsk Folkemuseum søker kjøkkensjef
Stiftelsen Norsk Folkemuseum
- Frist 21.7.2024
- Ansettelsesform Fast
stiftelsen Norsk Folkemuseum søker kjøkkensjef
Stiftelsen Norsk Folkemuseum består av seks unike museum og arenaer i Oslo og på Eidsvoll. Stiftelsen omfatter Norsk Folkemuseum, Bygdø Kongsgård, Ibsen Museum & Teater, Bogstad Gård, Norsk Maritimt Museum og Eidsvoll 1814.
Kjøkkensjef til 100% stilling, ved vårt produksjonskjøkken på Norsk Folkemuseum
Seksjon for kafe og servering søker etter en kjøkkensjef i full stilling ved vårt produksjonskjøkken på Norsk Folkemuseum. I dag produseres det mat til flere av våre museer, personalkantine og selskapslokaler. Vi ønsker oss derfor at du har god ordenssans, er kvalitetsbevisst og takler godt et høyt arbeidstempo.
Arbeidstiden vil primært være mandag til fredag på dagtid, med noe helgearbeid ved spesielle anledninger/arrangementer.
Arbeidsområde:
Du vil ha ansvar for den daglige driften av kjøkkenet og personalkantinen. Dette inkluderer utvikling av menyer og gjennomføring av menykalkulasjoner. Du vil bidra med prissetting av produkter, bestille varer, motta leveranser og gjennomføre varetellinger.
Kjøkkenet produserer til flere kafeer, personalkantine og selskapslokale. Både produksjon av påsmurt mat, salater og varmretter.
Videre vil du sikre daglig og periodisk renhold, ha fullt ansvar for internkontroll (IK-mat), HACCP og merking av allergener, samt sørge for at HMS-rutiner følges. Du vil være ansvarlig for opplæring av nyansatte og delta i utarbeidelsen av turnusplaner og bemanningsplaner.
Kvalifikasjoner:
- Minimum 3 års relevant ledererfaring fra kjøkken
- Erfaring med menyutvikling og kalkulasjoner
- Gode kunnskaper om IK-MAT, HACCP og HMS.
- Flytende i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.
- Førerkort klasse B er en fordel, men ikke et krav.
Personlig egnethet vektlegges
Vi kan tilby:
Ordnede arbeidsforhold og en spennende arbeidsplass i i utvikling.
For stillingene gjelder lønn etter avtale og 6 måneder prøvetid. Fra lønnen trekkes 2 % til Statens Pensjonskasse.
Stillingen rapporterer til seksjonsleder for kafe og servering.
Attester og CV vedlegges søknad, referanser må oppgis på forespørsel.
Eventuelle spørsmål vedrørende stillingen rettes til leder for kafeene, per epost vegard.litangen@norskfolkemuseum.no
- Sektor: Privat
- Sted: Museumsveien 10, 0287 Oslo
- Bransje: Matvareproduksjon og -industri, Museer, gallerier og kulturminne, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kjøkkensjef, Kokk, Kundeservice
Nøkkelord
kokk, mat, museum, kjøkken, kjøkkensjef
Annonseinformasjon
- FINN-kode 356636780
- Sist endret