![NOR FACILITY AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-0/27/4/358/953/644_0eefe3c6-fec5-42cd-b7f2-80cd09d0fcc3.png)
![Compass Group Norge logo](https://images.finncdn.no/dynamic/default/2024/7/vertical-0/01/0/356/973/600_a635c011-07c1-4d97-91aa-cc69264710c8.png)
Kjøkkensjef
Compass Group Norge
- Frist 31.7.2024
- Ansettelsesform Fast
Skap mat-magi på et av Trondheim mest kjente bygg!
Ønsker du å være en sentral drivkraft i et av Trondheims mest kjente bygg? Har du stort pågangsmot? Er du resultat- og kundeorientert, fleksibel og har et brennende ønske om å levere god kvalitet? Ønsker du å være del av en spennende bransje i stadig vekst? Da vil vi gjerne ha deg med på laget!
Som kjøkkensjef i Powerhouse Trondheim på Brattørkaia vil du være en del av teamet som står bak liv og røre på bygget gjennom fantastiske mat-opplevelser. Du leder et team som driver vår Food & Co kantine på huset og en Japansk inspirert streetfood konsept på gateplan, Kojachi. I tillegg har Compass Group ansvar for resepsjontjenester og renhold på samme lokasjon som gjør at vi blir en stor gjeng med gode kolleger.
Tar du utfordringen? Søk allerede i dag og bli en del av et spennende prosjekt og team allerede mot slutten av sommeren!
Viktigste arbeidsoppgaver og ansvar:
- Ansvarlig for å lede det daglige arbeidet på enheten, inkl. personalansvar
- Ansvarlig for enhetens økonomiske leveranse, samt kvalitet
- Ansvarlig for HMS og IK-mat på enheten
- Vare- og lagerstyring
- Tilberedning av kald og varm mat
- Etterlevelse av konseptene våre
- Kassebehandling og betjening av kunder
- Delta på møter og samlinger
- Bidra til å skape trivsel på arbeidsplassen for deg, dine kollegaer og kunder
- Sørge for optimal presentasjon og serviceleveranse til oppdragsgiver og gjester
Vi ønsker at du er/har:
- Utpreget serviceinnstilling overfor oppdragsgiver, gjester og kollega
- Evnen til å lede andre
- Yrkesfaglig utdanning innen matfaget
- Bransjeerfaring
- Strukturert og fleksibel med stor arbeidskapasitet
- Innovativ med masse energi
- Genuint interessert i matfaget
- Kvalitetsbevisst
- Gode Norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
- Erfaring fra tilsvarende stilling vil være en fordel
Vi tilbyr:
- En utfordrende og spennende stilling
- Gode muligheter for karrièreutvikling
- Kursing og kompetanseutvikling gjennom vårt Compass Academy
- Konkurransedyktige betingelser
- Et profesjonelt, ordnet og godt arbeidsmiljø
Stillingen har en kjernetid fra 07 – 15, mandag til fredag, men arbeidstiden kan variere utover dette.
Om arbeidsgiveren
Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2600 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2,5 milliarder kroner.
Compass Group har et av bransjens råeste kulinariske team, som hver dag jobber for å oppfylle selskapets ambisiøse matfilosofi. Filosofien tar utgangspunkt i Compass Groups sterke posisjon som en global aktør med internasjonale impulser og et brennende lokalt engasjement.
Bærekraft spiller en essensiell rolle i Compass Group, og vi har alltid mennesket i fokus. Fysisk og mental helse, mangfold og inkludering blir høyt prioritert hos oss. Sammen med våre kunder, leverandører og lokalsamfunn samarbeider vi tett for å nå FNs bærekraftsmål. I Compass Group reduserer vi matsvinn, erstatter plast, og øker andelen plantebaserte, lokale og sesongbaserte råvarer i våre menyer.
- Sektor: Privat
- Sted: 7013 Trondheim
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Mat og servering, Mat og servering / Kjøkkensjef, Mat og servering / Kokk
Nøkkelord
head chef, leder, kjøkkenleder, sous sjef, sous chef
- FINN-kode 356973600
- Sist endret
Lignende annonser
![NOR FACILITY AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-0/27/4/358/953/644_0eefe3c6-fec5-42cd-b7f2-80cd09d0fcc3.png)
![Scandic Hotels Norge logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/661054717/iad_7641533841108399820scandic_logo.png)
Kokk - som deler vår lidenskap for enestående matopplevelser på Scandic Lerkendal, heltid
Scandic Hotels Norge
Sous chef Roof Top restaurant - Clarion trondheim
Clarion Hotel & Congress Trondheim
![Adecco Karrieresenter logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/22/2/361/330/422_f197d073-f895-413f-a297-f06f472a63cc.jpg)
![Britannia Hotel logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/5792970/iad_7781537939217892033skjermbilde.png)
![Britannia Hotel logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/5792970/iad_7781537939217892033skjermbilde.png)
![Snurr Sommergården AS (Svolt konsernet) logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-0/17/9/357/628/889_2fa14056-6865-4811-8499-5e9a20b2da5c.jpg)
![Britannia Hotel logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/5792970/iad_7781537939217892033skjermbilde.png)
![EGON logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-0/21/3/358/162/783_168ae69f-7fa3-4bf2-88b6-c3415c4d829a.jpg)
![Speilsalen logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/5792970/iad_7781537939217892033skjermbilde.png)
Speilsalen-Join the team at Britannia Hotel's Michelin-starred restaurant
Speilsalen
![Jobzone Bodø logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-0/25/4/358/688/654_dc2a376b-4920-4f91-9e3d-8082a7034a9b.jpg)