![Stiftelsen Norsk Mat logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-0/18/1/357/776/921_bc295c20-e72f-47dd-abc8-1b1d55b616c4.png)
![Dyster Gårdsslakteri logo](https://images.finncdn.no/dynamic/default/2024/6/vertical-0/13/4/357/034/574_8e7412e3-9b50-44dd-bbea-835898f6519d.png)
Produksjonsleder kjøttforedling
Dyster Gårdsslakteri
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Vi søker kjøttfagarbeider med lidenskap for gode råvarer!
Dyster Gård er en liten matprodusent i Ås som tilbyr kortreist kvalitetskjøtt til privatpersoner, spesialforretninger og restauranter. I 2023 åpnet vi gårdsslakteri med foredlingslokale og butikk. Nå vil vi utvide laget og styrke kapasiteten med kompetanse innen pølse- og spekematproduksjon, og søker en dyktig kjøttfagarbeider som kan ta produksjonslederansvaret i foredlingsleddet.
Vi ser etter en kjøttfagarbeider som er lidenskapelig opptatt av mat som håndtverk, har en kreativ ånd og en sterk arbeidsmoral. Du må være en god lagspiller og bidra til en godt organisert arbeidsplass for deg og dine kollegaer. Du må også ha et øye for detaljer og god forståelse for hygiene og sikkerhet.
Kvalifikasjoner
- Erfaring innen praktisk produksjon av pølser og spekemat
- Kunnskap om kjøttkjæring
Det er også en fordel hvis du har
- Erfaring med utvikling av resepter til et bredt spekter av pølser og kjøttdelikatesser
- Ledererfaring
Personlige egenskaper
- Du er stolt av håndverket ditt og ser stadig etter nye måter å utnytte gode råvarer på
- Du har god ordenssans og trives med å skape struktur i arbeidshverdagen for deg selv og andre
- Du er nysgjerrig, åpen og nytenkende, og vil være en pådriver for å finne frem til nye kvalitetsprodukter
- Du er initiativrik, selvgående og jobber godt både alene og i fellesskap
- Du er opptatt av dyrevelferd og bærekraftig matproduksjon
Det viktigste for oss er at du brenner for matproduksjon og kvalitet, slik at vi sammen kan skape de beste mulige produktene.
Vi tilbyr:
Hos Dyster Gårdsslakteri vil du få en unik mulighet til å bruke din ekspertise til å lage et bredt spekter pølser, spekemat og andre kjøttdelikatesser. Du vil ha hovedansvar for den operative delen av foredlingsleddet, og være pådriver for å utvikle nye kvalitetsprodukter. Det er også ønskelig at du ved behov kan bistå i hele verdikjen, fra slakting og skjæring til kundemøte i gårdsbutikken. Sammen med resten av teamet vil du jobbe for å skape de beste kjøttproduktene basert på gårdens egene råvarer og forme de fremtidige spesialitetene våre, i splitter nye produksjonsfasiliteter.
Kjøttfagarbeider / Pølsemaker / Kjøttskjærer
Om arbeidsgiveren
DYSTER GÅRD: EN FAMILIEBEDRIFT MED FOKUS PÅ KVALITET OG BÆREKRAFT
Dyster Gård er mer enn bare en arbeidsplass – det er en familiebedrift med en lang og stolt historie. Vi driver med allsidig gårdsdrift med ammekuer, frilandsgris, korn og frøproduksjon. Det er mye som skjer på gården, og det er totalt 10 personer involvert i drifta.
Vi driver en stadig jakt for å oppnå det beste mulige kjøttproduktet. I dag hengmørnes alt storfekjøtt for å skape et mørt og smaksfult produkt. Vi eksperimenterer med ulike kjøttfe-raser og krysninger av disse, og dyra vi har i dag er av utvalgte raser basert på mange års prøving og erfaring. Familien er stolte av å produsere mat, og brenner for at planter og dyr skal ha det beste utgangspunktet for vekst og trivsel. Slik skaper vi de beste råvarene.
I 2023 tok vi et steg videre og åpnet eget gårdsslakteri med foredlingslokale og butikk. Dette gjør at vi kan ha full kontroll over hele produksjonsprosessen, fra dyrking av fôr til slakt og foredling. Her lager vi et bredt spekter av kvalitetsrike kjøttprodukter, deriblant pølser, pålegg og spekemat som vi selger direkte til kunder gjennom gårdsbutikken. Dette gjør at vi hele tiden kan tenke kvalitet i alle ledd og utforske nye løsninger.
- Nettverk: Facebook
- Sektor: Privat
- Sted: Dysterveien 3, 1435 Ås
- Bransje: Butikk og varehandel, Jordbruk og skogbruk, Matvareproduksjon og -industri
- Stillingsfunksjon: Mat og servering, Produksjon, Produktledelse
Nøkkelord
slakter, kjøttproduksjon, næringsmiddelindustrien, pølsemaker, kjøttforedling
(1/8)
- FINN-kode 357034574
- Sist endret
Lignende annonser
![Stiftelsen Norsk Mat logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-0/18/1/357/776/921_bc295c20-e72f-47dd-abc8-1b1d55b616c4.png)
![FISKÅ MØLLE logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/05/1/359/022/971_b2a05814-77e7-4484-874b-7af39644f57f.jpg)
![Nofima logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/0/nofima_rgb_lav_8356.png)
![U.Reist AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/2/vertical-0/14/3/340/195/043_1144053041.png)
![Telewave AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/06/6/360/182/056_eed914b0-d196-40b4-8739-403820b8ddd0.jpg)
![Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/1872748218/iad_7222577268665198308logo.png)
Researcher: Crop diversity and sustainable food systems
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)
![VESO AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/04/4/359/859/504_7ab0e8d4-dc0e-4d84-b727-fd9bb0295d5c.png)
![Mattilsynet logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/10/2/360/705/982_f188051e-f569-4378-b475-993b8ee4b010.jpg)
![Norsk institutt for bioøkonomi (NIBIO) logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/607870754/iad_92647448194960023nibio_logo__pos.png)
Forskningstekniker innen frøproduksjon og jordbruksdrift
Norsk institutt for bioøkonomi (NIBIO)
![Norsk institutt for bioøkonomi (NIBIO) logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/607870754/iad_92647448194960023nibio_logo__pos.png)