400 kr
![Ooni koda 16 pizzaovn leies ut](https://images.finncdn.no/dynamic/480x480c//2023/5/vertical-0/13/8/302/977/178_1376623688.jpg)
Bestillingsfrist søndag 30.06 kl: 12.00
Utlevering av urfekjøtt i Trondheim - 1.07.2024!
Dyr som beiter i utmarka sikrer en god ressursutnyttelse, åpne landskap og økt selvforsyning.
Urfe vert bruka som fellesnemning for dei seks gamle og tradisjonelle storferasane i Noreg. Dette er stadeigne raser som var typiske for ulike deler av landet. Sidet Trønder og Nordlandsfe var den vanlege mjølkekurasen på Bele Jostua fram til 1961. I dag har vi ammeku av denne rasen. Kjøttproduksjonen vår er basert på fjellbeitene omkring setra, og grasproduksjonen på garden. Krøttera har gått på fjellbeite i to sesongar. Det vert ikkje nytta kraftfor i produksjonen, kun noe til kyrne ved kalving, ved behov.
Dei gamle rasane er generelt mindre av vekst enn dei moderne, noko som gjenspeglar seg i stykningsdelane. Tilveksten til denne rasen går sakte og kjøttet er kjent for å være smaksrikt og mørt. Alle våre produkter er GLUTENFRI og LAKTOSEFRI.
Vareutvalg - Varene blir levert frosset, og vakuumpakket
🐄Indrefilet av ung okse, (ca. 350g - 600g) - kr. 725,- pr.kg.
🥩Ytrefilet av ung okse, (ca. 350g - 700g) - kr. 630,- pr.kg.
🐂Entrecote av ung okse, (ca. 700g - 1000g) - kr. 620,- pr.kg.
🥩Mørbrad av ung okse, (ca. 500g - 1000g) - kr. 510,- pr. kg.
🐄Flatbiff av ung okse, (ca. 600g - 1000g) - kr. 360,- pr. kg.
🥩Surra steik av ung okse, (ca. 1000g - 1800g) - kr. 490,- pr. kg.
🍲Grytekjøtt av ung okse, (ca. 1000g) - kr. 340,-pr. kg.
🌮Kjøttdeig: kr. 225,- pr. kg. (selges i pølser på 1 kg.)
🌭Middagpølse, (ca. 800g) 4 stk. per pakke kr. 200,-
Pølsene er ca. 200 g. hver, og uten allergener.
Innhold: Storfekjøtt, svinespekk, salt, pepper, hvit muskat, ingefær, vann, paprika, løk, hvitløk, pøkulus (gjør så kjøttet beholder sin rødfarge. Innhold: dextrose, antioksidant, sodium ascorbate E 301), potetmel, konserveringsmiddel (E250)
🧆Håndstekte Kjøttkaker, 10 stk. per pakke, 450 g. kr. 195,-
Innhold: urfekjøtt, spekk, salt, pepper, løk, muskat, ingefær, potetmel og vann.
🌭Grillpølser 5 stk. per pakke. ca. 400 g. kr. 140,-
Innhold: Storfekjøtt, svinespekk, salt, pepper, hvit muskat, ingefær, vann, paprika, løk, hvitløk, pøkulus (gjør så kjøttet beholder sin rødfarge. Innhold: dextrose, antioksidant, sodium ascorbate E 301), potetmel, konserveringsmiddel (E250)
🍔Hamburgere 4 x 150 g per pakke. kr. 185,-
Innhold: storfekjøtt, storfefett, salt og grov pepper.
Nortura sitt anlegg i Malvik har ansvar for slaktinga.
Halsan Kjøtt på Levanger skjærer ned og vakuumpakker. De lager også pølser, kjøttkaker og hamburgere, som er fri for allergener.
Betalingsform: Vipps - pris utregnes etter bestilling. Vippskvittering må fremvises ved henting av varene.
For bestilling send melding, så avtaler vi utleveringsted.
Bedrift uten avtale
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger
InnloggingSist endret: 29.6.2024, 20:06 ・ FINN-kode: 357521182
Betalt plassering