Sous chef Roof Top restaurant - Clarion trondheim
Clarion Hotel & Congress Trondheim
Sit Kafe
Vi ser etter deg som vil videreutvikle vår selskapsvirksomhet på campus. Som leder hos oss vil dine mest sentrale oppgaver inkludere personalansvar, faglig utvikling, resultatansvar, IK-systemer, menyutvikling og gode gjesteopplevelser. Dette er en operativ stilling hvor du får utøve kokkefaget i hverdagen.
For å lykkes i denne rollen må du være resultatorientert, ha grunnleggende kompetanse på dataverktøy og kunne vise til god forretnings- og økonomiforståelse. Vår nye leder har erfaring med personalansvar og kjøkkendrift. Du må trives med å planlegge og gjennomføre både store og små selskap, der du og teamet ditt alltid gir det lille ekstra.
Dette er Kjelhusets leder:
Hos oss får du
Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:
Stillingstittel: Avdelingsleder Kjelhuset
Arbeidssted: Trondheim
Type stilling: Fast, 100%
Søknadsfrist: 11. juli 2024
Tiltredelse: Etter avtale. Ansettelser foretas fortløpende. Vi kontakter aktuelle kandidater når det åpner seg nye muligheter.
Høres dette spennende ut? Da oppfordrer vi deg til å søke med en gang. Søknader blir vurdert fortløpende.
Om Sit
Sit er Studentsamskipnaden i Trondheim, Gjøvik og Ålesund. Vi skal bidra til at studentene trives i studiebyene, og at flere ønsker å studere her. I samarbeid med studentene vil vi utvikle attraktive velferdstilbud og varer og tjenester som de har behov for. Engasjerte ansatte, støtte til studentenes frivillighetskultur og et tett samarbeid med studentene og utdanningsinstitusjonene er en viktig del av vårt arbeid. Vi har 340 ansatte som tilbyr boliger, servering, trening, barnehager, helsetjenester og støtte til studentforeninger, for 48 000 studenter i våre tre byer. Vi omsetter for om lag 700 millioner kroner i året, og er en solid og trygg arbeidsplass.
Å være ansatt i Sit Kafe innebærer å jobbe sammen med gode kolleger for å gi studentene våre smakfulle, sunne og bærekraftige matopplevelser. Vi skal tilby attraktive serveringssteder for både sosialt og næringsrikt påfyll på campus. Dette gjør vi i dag gjennom flere kantiner, storkiosker, kaffebarer, catering, en restaurant og konseptet Trust Meal.
Clarion Hotel & Congress Trondheim