![KRINGLER GJESTEGÅRD AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/default/2024/6/vertical-0/17/1/357/622/271_2caa03be-b8c0-4e0a-abd9-3d9c023dcc5f.jpg)
Sous Chef 100% - Fast stilling
KRINGLER GJESTEGÅRD AS
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Liker du å lage god mat med kortreiste råvarer av høy kvalitet?
På Kringler er vi lidenskapelig opptatt av å servere god mat tilbredt fra bunnen av med lokale råvarer, og søker nå etter en Sous Chef som kan bidra til å videreføre og utvikle vårt kjøkken videre. Du vil bli en del av et lite og inkluderende kjøkkenteam bestående av tre ansatte (inkludert deg) og du vil være sentral i utforming av menyer og forberedelser, så vel som å kjøre lunsj- og middagsserveringer enten i team eller selvstendig. Vi serverer sett-menyer (2-retters lunsj og 3/4-retters middager) som bestemmes på ukebasis og bruker i den grad det er mulig råvarer fra eget gårdsbruk.
Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:
- Forberede og gjennomføre lunsj- og middagsservering, enten selvstendig eller sammen i team.
- Utvikle og planlegge menyer i samråd med teamet.
- Produksjon av gårdsmat og råvarer som vi lager selv, blant annet nedskjæring av storfe- og svinekjøtt, produksjon av pølser, spekemat, bacon med mer.
Vår nye Sous Chef:
- Er en erfaren, fagutdannet kokk eller sous chef som er vant med å lage god mat fra bunnen av.
- Kan bidra inn i vårt helhetlige matkonsept hvor vi ønsker å benytte mest mulig av egenproduserte råvarer, men samtidig ha varierte og spennende menyer.
- Trives i et lite miljø hvor man får mye ansvar, er selvstendig og samtidig jobber godt i team.
- Er nysgjerrig og søkende innen matfaget, og søker hele tiden etter å utvikle seg selv og kjøkkenet til neste nivå.
- Kommuniserer flytende på minst et skandinavisk språk.
På Kringler vil du:
- Bli en del av et godt sammensveiset arbeidsmiljø der alle kjenner alle, både på kjøkkenet og ellers i bedriften.
- Få anledning til å utvikle deg selv faglig og profesjonelt og ha kollegaer som lytter til dine ideer og innspill.
- Jobbe i en fremoverlent familiedrevet bedrift, som stadig finner nye prosjekter og som skal åpne destilleri høsten 2024.
- Ha tilgang på et fullt utstyrt treningsrom som kan benyttes når du måtte ønske det.
- Ha en arbeidshverdag med forutsigbar arbeidstid og litt variasjon. Du må regne med 3 dager i uken dagtid (08 - 16) og 2 kvelder i uken (13 - 21). Utover dette har vi åpent ca. 10 lørdager i løpet av året.
- Få hjelp til å finne bolig på gården i umiddelbar nærhet til arbeidssted, enten til ukependling eller som fast bosted.
- Ha ferie hele påsken, juli-måned og romjulen.
Om arbeidsgiveren
Kringler gjestegård ble åpnet i 2001 og driver i dag hovedsaklig kurs- og konferansevirksomhet. Vi har 34 overnattingsrom og har stort sett åpent mandag til fredag, men har noen helgearrangement og bryllup i løpet av året.
Kjøkkenet på Kringler har stor faglig tyngde og et godt rykte, og vi har en kjøkkensjef og sous chef som har vært med oss siden oppstarten i 2001. Vi har en gård som driftes økologisk, og produserer mye av råvarene til gjestegården selv. Kokkene er med i hele prosessen med nedskjæring av dyra og bearbeiding av kjøttet, slik at vi kan bruke hele dyret til spennende og smakfulle retter. Vi både røker og speker på gården, og produserer i tillegg en del grønnsaker og mange forskjellige urter.
Kringler har eget gårdsbryggeri der vi produserer egen øl, og skal høsten 2024 åpne et helt nytt destilleri der vi skal produsere gin og whiskey, i tillegg til annen kornbasert brennevin.
- Nettverk: Facebook
- Sektor: Privat
- Sted: Åsvegen 775, 2032 Maura
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Mat og servering
- Arbeidsspråk: Norsk
Nøkkelord
kokk, restaurant, fagbrev, sous chef, soussjef
(1/4)
- FINN-kode 357622271
- Sist endret
Lignende annonser
![Toptemp Hospitality AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/233328108/iad_1134199020174270790logo_horisontal_black__1_.png)
![Compass Group Norge logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-0/17/1/357/657/971_da5c1941-480d-45ea-ae36-36ee5e57567b.png)
![Adecco logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/1000015/iad_6427283749306234702adecco_logo_red.png)
![Kreativ Catering Tommy Østhagen AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-0/26/4/358/809/074_5d44d77e-4127-4451-9976-6fe67949b4d1.jpg)
![Østlandske Bedriftsservice AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-0/28/4/295/695/914_a18f822d-ca4c-4f5c-97eb-995aa9732fa5.jpg)
![Compass Group Norge logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/05/4/359/970/974_c1114c01-fad5-4a98-9416-9576efe714b2.png)
![Toptemp Hospitality AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/233328108/iad_1134199020174270790logo_horisontal_black__1_.png)
![4Service Facility AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-0/28/9/359/027/239_255319db-c2b7-498c-9906-b106dcb42e94.png)
![Dugurd NAM AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/11/4/360/718/184_aeb9963f-c470-4dae-a54a-fbcea39f5356.jpg)