![](https://images.finncdn.no/dynamic/1280w/2023/4/vertical-5/04/1/75d/ed3/70-/d2b/e-1/1ed/-be/e2-/a94/cf2/376/1d1_573621129.jpg)
Kokk fast stilling
Hurtigruten Norway
- Frist 28.07.2024
- Ansettelsesform Fast
Brenner du for å jobbe med kortreist mat og vil jobbe turnus?
Vi søker nå etter kokker til alle våre skip der vi ser etter deg som brenner for service og elsker å tilby gode gjesteopplevelser. Vil du være med på reisen og vise gjestene vårt hjem?
I 130 år har vi jobbet for å gi gjestene våre uforglemmelige opplevelser og tilby de vi jobber sammen med et spennende og givende arbeidsmiljø.
Brenner du for å jobbe med kortreist mat? Er du sulten på nye utfordringer og ønsker å jobbe med vårt anerkjente matkonsept Norway`s Coastal Kitchen, et verdensledende konsept innen lokalmat og opplevelsesreiser? Da er det deg vi søker!
Å jobbe på skip er en livsstil og du vil få en unik sjanse til å bli en del av et arbeidsmiljø med lidenskap og vilje til å lykkes. Samarbeid, tillit, respekt og empati er egenskaper vi setter høyt og som er viktig for å bevare et miljø basert på mangfold og inkludering.
Kjenner du deg igjen i våre verdier: We Inspire, We Empower, We Care, We Explore?
Arbeidsoppgaver
Produksjon og bearbeidelse av kald og varm mat
I samarbeid med ass. kjøkkensjef følge gjeldende menyer, men likevel være en pådriver for utvikling av retter, menyer og anretning iht. Hurtigrutens verdifundament "Norway`s Coastal Kitchen"
Renhold i henhold til gjeldende renholdsplaner
Informere overordnede om avvik, slik at dette kan håndteres av ansvarlige
Medansvarlig for at skipets drifts- og sikkerhetsstyringssystemer, herunder IK-mat rutiner, blir fulgt opp innenfor ansvarsområdet
Annet forefallende arbeid
Kvalifikasjoner
Fagbrev og arbeidserfaring som kokk. Dokumenterbar og relevant erfaring kan kompensere for krav til utdanning
Ønskelig med noen års erfaring i kokkeyrket
Personlig egnethet vil vektlegges
Må snakke flytende norsk eller annet skandinavisk språk hvor du forstår norsk godt, samt ha gode engelske språkkunnskaper
Hurtigruten stiller høye krav til sikkerheten om bord, som medfører at alle ansatte må ha; Grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk, Krise- og passasjerhåndteringskurs, og godkjent helseattest fra autorisert sjømannslege. Det er ikke krav om å ha kursene før du søker, men du må være villig til å ta dem, og vi gjør oppmerksom på at den enkelte må bekoste kursene selv
Personlige egenskaper
Ha lidenskap for kokkeyrket og kortreist mat
Høyt fokus på sikkerhet
Fleksibel med stor arbeidskapasitet
Liker å jobbe i team og evner å arbeide godt under press
Strukturert i det daglige arbeidet og har sterkt fokus på kvalitet og detaljer
Vi tilbyr
Få lage real og skikkelig mat med ferske, lokale råvarer fra hele kysten
En utfordrende stilling, der du jobber med en av Norges sterkeste merkevarer sammen med gode kollegaer
Variert arbeidshverdag med 1:1 turnus (to rundturer)
Kost og losji om bord
Betalt reise til og fra avreisehavn, etter avtale
Lønn i henhold til tariffavtale
Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
En unik arbeidsplass med gode kollegaer i alle aldre og sosialt samhold
Utfordrende arbeidsdager med Norges vakreste utsikt
**
**
Søkere vil bli vurdert for hele vår flåte og søknader vurderes fortløpende
**
**
Vil du vite mer om vårt anerkjente matkonsept Norway's Coastal Kitchen?Cooking with Culinary Ambassadors - YouTube
Om arbeidsgiveren
Vi har en legendarisk tilstedeværelse i hjertet og sjelen til norskekysten, og har seilt "Verdens vakreste reise" i over 130 år. Gjennom våre seilinger reiser våre gjester ikke bare Norge, de lever det legendariske landskapet, kulturen og maten.
Ombord hos oss er lokale nordmenn, som reiser med oss enten på ferie eller for å besøke venner og familie langs kysten, og internasjonale reisende som kommer for fjordene, fjellene og skjærgårdene Norge er så kjent for, så vel som det spektakulære nordlyset.
Vår ambisjon er å skape hjertevarme historier som treffer vårt publikum, som skildrer skjønnheten og kulturen i Norge, og menneskene som bor, jobber og besøker denne spesielle delen av verden.
Nøkkelord
Hurtigruten, kokk, turnus, frokost, fine dining
(1/3)
- FINN-kode 357923026
- Sist endret
Lignende annonser
![Sodexo AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-0/18/5/357/802/005_ab5bf07c-46a2-4084-ac5c-4370d981eee2.png)
![Forsvaret logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/21363693/iad_9184172396063500003forsvaret_logo_midtstilt_cmyk_sort.png)
![Besedo Ltd logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/5/vertical-0/27/1/354/605/741_70c2b633-ccc1-4d18-9f96-9a6d242c0117.png)
![Kreativ Catering logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2023/8/vertical-0/24/3/316/541/343_1994823860.png)
![The Broker & Olsen på Bryn logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/11/6/360/827/686_977ec22f-b58a-43bf-a69a-b84ab113bf0f.jpg)
![NOC AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/2/vertical-0/09/6/339/551/816_574434985.png)
![Forsvaret logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/21363693/iad_9184172396063500003forsvaret_logo_midtstilt_cmyk_sort.png)
![Compass Group Norge logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/05/4/359/970/974_c1114c01-fad5-4a98-9416-9576efe714b2.png)