Kokk
4Service Facility AS
- Frist 9.8.2024
- Ansettelsesform Fast
Vi søker kokker og kantinemedarbeidere til vårt Ekre konsept i Bergen
Med Ekre hedrer vi moder jord og de fantastiske råvarene hun gir oss, tradisjoner og vår rike og sunne matkultur.
Våre ansatte er selve hjertet i leveransen. Vi legger vekt på læring, utvikling og mestring for trivsel, og har fokus på faglig støtte, medvirkning, sosiale arrangementer, språkopplæring og mye mer.
Vi søker etter:
- Kantineleder 100% stilling
- Kantinemedarbeider 100% stilling
Vi ser etter deg som liker å jobbe med mennesker og mat, og som motiveres av å oppnå gode resultater. Du tar ansvar og jobber godt både i team og selvstendig. Du er resultatorientert med service i fokus, og du liker å jobbe i et hektisk miljø. Det er også viktig med et godt øye for kostnads- og varekontroll i hverdagen.
Den daglig arbeidsplass vil være på en av våre avdelinger i Fyllingsdalen. Flotte og lyse lokaler med en gårdeier med et spennende fokus på grønn byutvikling.
Arbeidsoppgaver Kantineleder:
- Matproduksjon og servering av mat
- Produksjon og servering av møtemat
- Varebestillinger og andre administrative oppgaver
- Renhold av kjøkken og oppvask
- Kundekontakt og kassabetjening
- IK mat og HAACP registrering
Vi ønsker at du er/har:
- Et stort engasjement for god mat i hverdagen
- Løsningsorientert og strukturert
- Glimt i øye og serviceinnstilt
- Faglært kokk, med minst 3års erfaring (kantineleder)
- Samarbeider godt med kollegaer og ser viktigheten av godt miljø
- Behersker norsk eller nordisk, samt engelsk språk muntlig og skriftlig
- God økonomisk forståelse, kremmerånd
- Daglig bruker av Office 365 og tilsvarende programvare
- Stor grad av selvstendighet og tar utfordringer å strak arm
Arbeidsoppgaver Kantinemedarbeider
- Matproduksjon og servering av mat i samarbeid med kantineleder
- Produksjon og servering av møtemat
- Bistå med IK mat og HAACP registrering og evt andre administrative oppgaver
- Renhold av kjøkken og oppvask
- Kundekontakt og kassabetjening
Vi kan tilby:
- En utfordrende og spennende stilling i en virksomhet i kraftig vekst
- Muligheter for faglig og personlig utvikling
- Godt og hektisk arbeidsmiljø
- Lønnsbetingelser ihht kvalifikasjoner
Søknadsfrist 9.8.2024, kandidater blir vurdert fortløpende. Tiltredelse september 2024 evt etter avtale.
Ved spørsmål kontakt Regionsleder Gisle Pettersen, 47276035
Om arbeidsgiveren
Med Ekre hedrer vi moder jord og de fantastiske råvarene hun gir oss, tradisjoner og vår rike og sunne matkultur.
Ekre konsept er vårt mest bærekraftige og økonomiske konsept.
Selve hjertet i Ekre er "Sesongens Helter" der kokkene våre skaper retter basert på råvarer som akkurat har stukket hodet opp fra jorda. Rettene er laget for å inspirere, så hver gang vi hedrer «sesongens helter» deler vi oppskriftene med deg.
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 3
- Sted: 5059 Bergen
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv, Annet
- Stillingsfunksjon: Mat og servering, Mat og servering / Kjøkken- og kantinemedarbeider, Mat og servering / Kokk
Nøkkelord
Kantine, Kokk, Personalrestaurant, Dagtid, Sunn mat
(1/2)
- FINN-kode 359998600
- Sist endret