![Telewave AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/06/6/360/182/056_eed914b0-d196-40b4-8739-403820b8ddd0.jpg)
![](https://images.finncdn.no/dynamic/1280w/2022/9/vertical-5/09/7/37f/b45/80-/302/9-1/1ed/-85/67-/1db/791/cef/2b7_873117980.jpg)
Matfaglig ansvarlig
ISS Facility Services AS
- Frist 05.08.2024
- Ansettelsesform Fast
Vil du være med på å skape fantastiske matopplevelser hver dag?
Er du lidenskapelig opptatt av mat? Bli vår nye Matfaglig ansvarlig!
Vi leter etter en Matfaglig ansvarlig til å lede utviklingen av våre innovative serveringskonsepter. Form måltidene til over 40.000 daglige gjester, og spill en nøkkelrolle i å fremme bærekraft og sunnhet. Ansvarsområdene dine vil inkludere meny- og konseptutvikling, kurs, mattrygghet og opplæring av kjøkkensjefer og medarbeidere. Du vil også samarbeide med salgsteamet i anbudsprosesser, og med våre samarbeidspartnere og leverandører. En viktig del av jobben er å være vårt «ansikt utad», hvor du representerer ISS med profesjonalitet og ekspertise.
Om avdelingen:
Du blir en del av Food Product & Performance, som utvikler de nyeste serveringsløsningene i kantinemarkedet. Vi håndterer alt fra salg og kalkulasjon til konsept- og trendutvikling, opplæring, og prosjektoppstarter. Vi er en engasjert og kunnskapsrik gjeng som liker å ha det gøy på jobb!
Vår matfilosofi:
Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre gjester å ta gode valg hver dag. Gjennom vår matfilosofi, GoodMoodFood, tilbyr vi variert, bærekraftig, sunn og smakfull mat. Gode smakskombinasjoner – fristende presentert – gjør det lett og naturlig å velge riktig.
Gode grunner til å jobbe hos oss:
- Led utviklingen av matopplevelser: Form serveringskonsepter og sett ditt preg på måltidene med bærekraft i fokus.
- Bli en del av matbransjens begivenheter: Delta på messer, bransjearrangementer og i matnettverk.
- Inspirerende samarbeid: Jobb med engasjerte og hyggelige kollegaer i en variert og innholdsrik arbeidsdag.
- Frihet og ansvar: Nyt høy grad av autonomi og frihet til å forme ditt eget arbeid.
- Spennende prosjekter: Delta i interessante og varierte prosjekter, både nasjonalt og globalt.
- Karrieremuligheter: Som markedsleder med flere tusen ansatte, tilbyr vi mange muligheter for karriereutvikling.
Vi ser etter deg som:
- Har fagbrev som kokk.
- Er opptatt og oppdatert på trender og generelt hva som skjer i matmarkedet.
- Er tydelig og pedagogisk.
- Behersker norsk godt, både muntlig og skriftlig.
- Har gode samarbeidsevner.
- Er strukturert og nøyaktig.
- Behersker Excel og PowerPoint godt.
Ønsket oppstart er 1.oktober, men dette avtaler vi nærmere med riktig kandidat. Vi behandler søknader fortløpende.
Søk i dag og bli en del av et engasjert team som setter mat og bærekraft i fokus!
Hos oss er det enkelt å søke – last opp din CV, svar på noen spørsmål, og du er registrert. Vi ønsker deg lykke til!
Om arbeidsgiveren
ISS Facility Services er en del av et verdensomspennende facility management-konsern. I Norge er vi markedsleder og en viktig pådriver for utvikling av bransjen. Vi tilbyr tjenester innen renhold, restaurant- og kantinedrift, eiendomsdrift, og kontorstøtte med supporttjenester – både som enkelttjenester og som integrerte løsninger.
I ISS jobber vi daglig for å skape en bedre verden gjennom stedene der mennesker møtes. Disse møteplassene skapes av mennesker hver eneste dag, og det er disse menneskene som er vår viktigste ressurs. Samfunnsansvar står sentralt i ISS. I samarbeid med våre kunder og leverandører står vi i en unik posisjon til å positivt påvirke våre omgivelser, både når det gjelder mennesker, samfunn og miljø. Med over 120 forskjellige nasjonaliteter er ISS en viktig inkluderings- og integreringskanal – og det er vi stolte av!
ISS Facility Services er en av Norges største private arbeidsgivere med nesten 10 000 medarbeidere og en årlig omsetning på mer enn fem milliarder. Selskapet har 60 regionskontorer med hovedkontor i Oslo
- Sektor: Privat
- Sted: Smeltedigelen 1, 0195 Oslo
- Bransje: Drift og vedlikeholdstjenester, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Mat og servering, Mat og servering / Kokk, Kurs og opplæring
Nøkkelord
Kokk, Bærekraft, Konseptutvikling, Matfag, Menyutvikling
- FINN-kode 360013157
- Sist endret
Lignende annonser
![Telewave AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/06/6/360/182/056_eed914b0-d196-40b4-8739-403820b8ddd0.jpg)
![Sodexo AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-0/18/5/357/802/005_ab5bf07c-46a2-4084-ac5c-4370d981eee2.png)
![RestaurantAssistanse AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-1/25/7/927/777/667_5dd3417c-1897-4b16-ad7d-946e90fb8d9e.png)
![Østlandske Bedriftsservice AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-0/28/4/295/695/914_a18f822d-ca4c-4f5c-97eb-995aa9732fa5.jpg)
![Sodexo AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-0/18/6/357/790/796_34d18adb-8929-4ac7-b5e0-8453cecc3af0.png)
![Conaxess Trade Norway AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-1/04/3/355/793/193_57b8d81f-a0d2-4998-8ed3-cc740c3064e6.png)
![Dugurd NAM AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/11/4/360/718/184_aeb9963f-c470-4dae-a54a-fbcea39f5356.jpg)
![Stiftelsen Norsk Mat logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-0/18/1/357/776/921_bc295c20-e72f-47dd-abc8-1b1d55b616c4.png)
![Compass Group Norge logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/05/4/359/970/974_c1114c01-fad5-4a98-9416-9576efe714b2.png)
![Maschmanns AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-0/17/2/357/660/802_5b3863f7-23e2-42c0-b130-2667019a6ce8.jpg)
![Thon Hotel Rosenkrantz Oslo logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/05/6/360/020/766_1bdc1bb7-0917-477e-8cf0-8e487aacb93f.png)
![BAMA Storkjøkken AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/01/9/359/435/769_85766dad-8be4-4f17-8dd8-e202121e0219.jpg)