Bildegalleri
dōTerra Turmeric
Beskrivelse av varen
Tilstand: Helt ny – Uåpnet/med lapp
TURMERIC
Gurkemeie, er en plante som hører til Ingefærfamilien. Og som ingefær har den utallige fordeler ved både innvortes og utvortes bruk!
Den er jo som vi vet et nydelig krydder i matretter, og gir en dybde i smaken til alle gryter og supper mm.
Men denne oljen er så utrolig mye mer enn et krydder; den kalles ganske enkelt "naturens kortison".
Den støtter nervesystem, immunsystem, sirkulasjon, fordøyelse, kolesterol, den er en kraftig antioksidant, fantastisk til huden, - you name it!
Helt nederst finner du et utklipp fra en artikkel om Gurkemeie på Forskning.no, hvor det diskuteres hvordan vi kan nyttiggjøre oss av denne fantastiske planten. Anbefaler å lese den artikkelen😊
Alle dōTerra's oljer er av absolutt høyeste kvalitet, av terapeutisk grad, og er rene uten fyllstoffer eller forurensning.
Oljene kan hentes i Fredrikstad, eller sendes med FixFerdig.
Spør gjerne om det er noe du lurer på🤗
Disclaimer
Hudirritasjon kan forekomme.
Oppbevares utilgjengelig for barn.
Rådfør deg med legen din hvis du er gravid eller i behandling.
Unngå kontakt med øyne, de indre delene av øret og sensitive områder.
Unngå sollys og UV-stråler i minst 12 timer etter at du har påført fotosensitive oljer.
"Gurkemeie
• Gurkemeie er en flerårig urt i ingefærfamilien
• Planten stammer sannsynligvis fra India.
• Gurkemeie har vært brukt medisinsk i lang tid, spesielt i India, Kina og Indonesia.
• Gurkemeie har tradisjonelt vært brukt mot svært mange ulike sykdommer og plager, blant annet fordøyelsesproblemer, giktsmerter, betennelser, leverproblemer, høyt kolesterol og ulike former for hudplager.
• På grunn av gurkemeiens antatte betennelsesdempende virkning omtales urten ofte som ”naturens kortison”.
• Det aktive virkestoffet i gurkemeie, kalles curcumin. Gurkemeie inneholder 3-5 % curcumin.
• Krydderet, som utvinnes fra plantens røtter, er en hovedingrediens i karri.
• Urtens sterke gule farge har gitt opphav til kallenavnet ”indisk safran”. Brukes til å gi farge både på mat og tekstiler.
• Bruk av gurkemeie som krydder i maten er ikke forbundet med helserisiko."
Kilde: Forskning.no
Profilinformasjon
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger
InnloggingAnnonsens metadata
Sist endret: 10.7.2024, 14:33 ・ FINN-kode: 360714929