Restaurantsjef
Olivia AS
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Olivia Ramsalt i Bodø søker en erfaren og engasjert restaurantsjef til teamet!
Vi ser etter en restaurantsjef til å ivareta vår flotte restaurant i Bodø og sørge for at det er et godt sted å være både gjest og medarbeider.
Olivia ble startet ut ifra en genuin kjærlighet til Italia og det italienske kjøkkenet, med fokus på autentiske råvarer og gleden av å dele et måltid med venner og familie. De norske gründerne ønsket å skape en følelse - som om du kom på besøk til Tante Olivias hjem i Piemonte, med gode dufter av ost og skinker, glade og engasjerte stemmer, varme og lunhet, fyr i pizzaovnen og masse levende lys. Den stemningen sier mye om hvordan vi vil at Olivia skal være, både for gjestene og medarbeiderne våre.
Arbeidskulturen vår er verdibasert. Vi preges av en sterk fellesskapsfølelse, samt stolthet over å ha etablert oss som noen av Norges mest populære restauranter.
Verdiene våre er fremoverlent, lidenskapelig, uformell og profesjonell – dette kjennetegner hva vi ser etter hos nye medarbeidere, måten vi jobber på, og hvordan vi ønsker å oppfattes av gjestene våre. Vi bruker verdiene våre aktivt – så for å trives hos oss, er du avhengig av å kjenne deg igjen i disse.
Det er viktig at du trives med, og motiveres av å se andre utvikle seg. Som leder i Olivia har du mye ansvar, og du vil utvikle deg både faglig som leder og personlig.
Som restaurantsjef blir du målt på KPI'ene gjestetilfredshet, medarbeidertilfredshet, ATV og personalkost. Restaurantsjef sitt arbeidssted er i restauranten og det forventes tilstedeværelse i service for å ha inngående forståelse for driften.
Hos Olivia kan du forvente:
- Gode betingelser som du selv kan påvirke
- En organisasjon i konstant utvikling og med gode karrieremuligheter
- Unikt samhold blant medarbeidere, preget av samarbeid, stolthet, vennskap og tillit
- Gode muligheter for personlig og faglig utvikling
- Å bli en del av et team som har lidenskap for italiensk mat- og vinkultur.
Personlige egenskaper:
- Er glad, utadvendt og smilende rundt andre mennesker, både gjester og kollegaer - du er rett og slett menneskekjær
- Har et høyt arbeidstempo og er svært serviceinnstilt
- Evner å jobbe etter tydelige KPI’er og er målrettet
- En god lagspiller med en positiv og konstruktiv innstilling
- Er både strukturert, stabil og fleksibel
Ønskede kvalifikasjoner:
- Ledererfaring, gjerne fra restaurant- eller hotelldrift
- Erfaring fra operativ drift
- Erfaring med rekruttering, opplæring og oppfølging av store team
- Gjerne utdanning fra hotell- og reiselivsfag, HR eller økonomi
- Et ja-menneske som trives i et høyt tempo
Restaurantsjef rapporterer til driftssjef (daglig leder).
Søknadsfristen er den 15.08.2024.
Oppstart er snarest.
Vi gleder oss til å høre fra deg!
Om arbeidsgiveren
Menyen som er kjernen i alle Olivia-restaurantene er steinovnsbakt, tynn, sprø pizza, klassiske pastaretter og antipasti. Vi tilbyr de beste italienskproduserte råvarene og vin fra mindre, familiedrevne produsenter i Italia.
Alle Olivia-restaurantene er unike og inspirert av våre italienske favorittbyer, og i restaurantene våre vil du føle deg hjemme, og fremdeles kunne drømme deg bort til Italia. Du finner oss både i Norge, Sverige og i Finland.
Nøkkelord
restaurantsjef, leder, italiensk, restaurant, mat og vin
(1/11)
- FINN-kode 361281926
- Sist endret