Kokk
Kirkens Bymisjon Storkjøkken | Sandnes
- Frist 25.08.2024
- Ansettelsesform Fast
Har du hjerte for matredding, mennesker og inkludering?
Kirkens Bymisjon er en åpen og inkluderende ideell, diakonal organisasjon som arbeider for et varmere samfunn i byer over hele Norge. Vår visjon er at alle mennesker erfarer respekt, rettferdighet og omsorg.
Kirkens Bymisjon etablerer et arbeidstiltak for å lage næringsrike ferdigretter i porsjonspakker, beregnet på mennesker som av ulike årsaker ikke kan lage mat selv. Tiltaket vil samarbeide tett med Matsentralen som vil levere råvarene, og deretter stå for distribusjon av ferdigrettene.
Vi etablerer produksjonskjøkken med målsetning om å lage 2000 porsjoner om dagen, med mulighet for å doble produksjonen dersom det blir aktuelt. Produksjonskjøkkenet vi bygger ligger rett over Matsentralen.
En sentral del av driften vil være å tilby arbeidsinkludering, slik at personer som av ulike grunner står utenfor arbeidslivet, har droppet ut av skole eller som del av en tilpasset opplæring for ungdom bidrar aktivt i produksjonen.
Vi søker nå 2 kokker i 100 % fast stilling. Søknader vurderes fortløpende.
Arbeidstid p.t. hverdager, dagtid.
De som ansettes vil være med å bygge opp storkjøkkenet sammen med Produksjonsleder.
Arbeidsoppgaver
- Være en del av teamet som produserer maten
- Opplæring og tett oppfølging av deltakere i arbeidstrening
- Være kreativ innenfor rammene av de råvarene som til enhver tid leveres av Matsentralen, for å levere på både smak og krav til kvalitet.
- Bidra til at alle i produksjonslinjen kjenner til og etterlever krav til god mattrygghet og hygiene, herunder bruk av IK-mat og HACCP som kvalitetssikringssystem.
- Bidra til kontinuerlig fokus på god helse, miljø og sikkerhet, og gå foran med et godt eksempel for deltakere
Kvalifikasjoner og egenskaper
- Fagbrev som kokk og god kunnskap om IK-mat og HACCP
- Relevant arbeidserfaring fra produksjonskjøkken vektlegges
- God handlekraft og fleksibilitet, med evne til å håndtere det uforutsigbare som ligger i det å drive et storkjøkken med varierende arbeidskraft og uforutsigbar tilgang på råvarer
- Interesse for feltet arbeidsinkludering, relevant erfaring er ønskelig.
- Kontaktskapende og viser interesse for menneskene rundt deg
- Trygg fremtoning
- Kommuniserer godt med andre
- Beherske norsk muntlig
- Førerkort klasse B er ønskelig
- Personlig egnethet vil bli vektlagt
Vi kan tilby
- Spennende arbeidshverdag med engasjerte kolleger
- En meningsfull jobb med mulighet for å hjelpe personer inn i arbeidslivet
- Godt faglig og sosialt miljø
- Interne og eksterne kurs/ opplæringsdager
- Systematisk opplæring i digitale verktøy med Opplæringsenheten
- Lønn etter avtale
- God pensjonsordning
Kirkens Bymisjon er en livssynsåpen organisasjon. Vi ønsker å gjenspeile mangfoldet i samfunnet, og være en organisasjon med like muligheter for mennesker, uavhengig av kjønn, etnisitet, religion/livssyn, funksjonsevne, alder, seksuell legning og orientering eller hull i CVen.
Den som ansettes må kunne arbeide i overensstemmelse med Kirkens Bymisjons målsetninger og verdier.
Ved spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med prosjektleder og kvalitetsrådgiver Mariann Iversen Hellesø eller virksomhetsleder Paul Hjelmervik.
Søknadsfrist: Løpende vurdering
Tiltredelse: snarest
Alle søknader må sendes inn elektronisk gjennom rekrutteringsportalen.
(Ønsker ikke kontakt med telefonselgere).
Om arbeidsgiveren
Ved vårt storkjøkken produseres næringsrike porsjonsmåltider av overskuddsråvarer gitt av produsenter og leverandører via Matsentralen. Prosjektet er etablert i tett samarbeid og samskapning med Matsentralen Rogaland og Matsentralene i Norge.
- Sektor: Organisasjoner
- Antall stillinger: 2
- Sted: Hoveveiene 9, 4306 Sandnes
- Bransje: Ideelle organisasjoner, Matvareproduksjon og -industri, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Kokk, Omsorg og sosialt arbeid, Produksjon
Nøkkelord
kokk, produksjonskjøkken, arbeidsveiledning, IK-mat, HACCP
- FINN-kode 363103318
- Sist endret