![Voice Norge logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/153257255/iad_850061512044780475745_1469840609.png)
![Sabrura Sticks & Sushi logo](https://images.finncdn.no/dynamic/default/2024/7/vertical-0/30/6/363/281/566_241255ae-58c1-48bd-9c4b-c14ef0c98cc4.png)
Restauranteier Sabrura Værste
Sabrura Sticks & Sushi
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
RÅlyst på egen restaurant?
Drømmer du om å drive en restaurant, men kvier deg for å starte opp selv?
Vi kommer nå til sjølvaste Værstetorvet i Fredrikstad🎉 Her skal vi åpne en 250 kvadrats restaurant i 1. etasje på senteret. Oppstart er høsten 2024.
Som restauranteier i Sabrura får du i pose og sekk. Du får drive restauranten som din egen – og suksessoppskriften lagt i hånda. Konseptet har vi allerede testet, skrellet og glasert. Jobben din blir å skape en arbeidsplass hvor du og folka dine trives.
Vi ønsker mangfold og variasjon blant våre medarbeidere og ønsker derfor å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.
Så, hvorfor føles det trygt å drive en Sabrura-restaurant?🍣
Fordi du
- får verktøyene du trenger for å lykkes med en lønnsom og populær sushirestaurant
- får grundig opplæring i konsept og drift
- får dekket kursene du trenger
alltid har oss i ryggen – med støtte og heiarop🥳
I havet finnes det flust av muligheter. Du må bare tørre å ta sats og hoppe etter laksen.
Hva er suksessoppskriften?
Nysgjerrig på hvorfor gjestene fortsetter å strømme til Sabrura? Ingen bestikkelser. Kun en rå forretningsidé. Sushibuffet laget av førsteklasses råvarer – til en folkelig pris.
Det liker mannen, dama og ungene i gata🤩
I tillegg passer vi på å gi gjestene god stemning rundt fatet. Lokalene skaper en god atmosfære. Det er rent, pent og ryddig. Du føler deg sett og ivaretatt – også når det er full kok i restauranten. Og så har du oss, da, som gleder oss over å skape gode Sabrura-opplevelser hver eneste dag. Om vi er stolt av det vi får til sammen? Det kan du bite deg i nesa på.
Som RÅ restauranteier får du
- fiks ferdig restaurant som gir gjestene stilrene omgivelser å nyte sushien i✨
- grundig opplæring og driftsstøtte – i rutiner, økonomi, markedsføring, administrasjon, ledelse og HR
- butikkdatasystem med råvarekontroll og ferdig system for IK-mat
- tilrettelegging for personlig utvikling som leder, inkludert årlige samlinger
- bli en del av en solid og profesjonell kjede med klare vekstambisjoner
Du kommer til dekket bord, men tar ansvar for å bygge entusiasme og styre skuta i riktig retning🚢
Som kaptein for Sabrura-laget
- er raus og inkluderende - du deler erfaringer og unner kolleger suksess
- ser du muligheter fremfor problemer
- er du glad i å ha flere baller i luften, og har evnen til å lande dem🤹 ♀️
- har du sans for detaljer og høy råvarekvalitet
- har du svært gode muntlige- og skriftlige norskkunnskaper
Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK💛 og fører vei i vår arbeidshverdag:
EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.
Sjekk ut vår karriereside og alle våre ledige stillinger ved å trykke her - da vil du få et enda større innblikk i hvordan det er å jobbe i Sabrura🥢
Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakt med HR-konsulent i Bitastad, Frida Andersen på tlf. 414 06 240 eller regionleder i Sabrura, Linn Skjevdal på tlf. 463 45 555.
Om arbeidsgiveren
Helt siden Sabrura åpnet i Trondheim i 2012 har målet vært å gjøre sushi til hverdagskost. Og det har vi klart! I 2022 har vi blitt mange restauranter som er høyt elsket av folk i alle aldre. Vi er i sterk vekst og har satt oss ambisiøse mål. I løpet av de neste tre årene skal vi vokse videre og posisjonere oss som en tydelig og folkekjær, nasjonal merkevare. For å klare dette trenger vi dyktige kokker, servitører og franchisetakere. Tar du utfordringen?
- Sektor: Privat
- Lederkategori: Leder
- Sted: Værstetorvet, 1671 Kråkerøy
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Mat og servering
Nøkkelord
Ledelse, Restauranteier, Mat og drikke
(1/4)
- FINN-kode 363281566
- Sist endret
Lignende annonser
![Voice Norge logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/153257255/iad_850061512044780475745_1469840609.png)
![Starbucks Norge logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-0/28/8/358/604/358_c20be6b1-b04b-46fa-8d2b-d0a8bb260795.png)
Quality Hotel Sarpsborg søker faglært servitør til 100% fast stilling!
Quality Hotel Sarpsborg
![MENY Wilbergjordet logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/639622641/iad_2362498426019489029meny_logo_flat_m-sort_payoff_rgb.png)
![Voice Norge logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/153257255/iad_850061512044780475745_1469840609.png)
![Polynt Composites Norway AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/02/0/359/587/210_ae66dfce-7cbe-4432-bf69-9cdbc8744b7a.jpg)
![Concentrix Norway logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/16/1/361/435/531_64be9840-1d15-4770-975c-49bc531d7c4d.png)
![Ferner Jacobsen logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/22/9/362/213/259_36461827-7fe9-46c0-a9e6-7e4ae0ccc586.png)
![Akershus universitetssykehus HF logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/1035363383/iad_3114434523749424445ny_logo_april_2016.png)
![MENY Wilbergjordet logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/639622641/iad_2362498426019489029meny_logo_flat_m-sort_payoff_rgb.png)
![Rituals Cosmetics Norway logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/6/vertical-0/24/0/358/586/380_fff6c3eb-e85a-4e87-a48c-a9c9285fe046.jpg)
![Touch frisør & parfymeri, Frisørdrift as logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/22/0/362/102/860_659c2eae-fbf7-4478-91e3-fb6ea63af649.jpg)