40 kr
![Ei ny tid Av Einar Økland, Wenche Øyen](https://images.finncdn.no/dynamic/480x480c//2024/5/vertical-0/30/7/355/026/547_bb4347a1-4f1b-4bef-97c3-1847dc38ac91.jpg)
Tilstand: Pent brukt – I god stand
Om boken - 2006
En god oversikt over Italienske olivenoljer
Beskriver de ulike regioners oljer og deres forskjellige smak og duft og hvordan de best kombineres med andre matvarer
Inneholder mer enn 25 hovedoppskrifter basert på olivenolje, , samt 25 oppskrifter på sauser, aromatiske oljer og konservering. Hver hovedoppskrift har forslag til vin som passer til
Forteller olivenoljens historie og hvordan den produseres i dag. I mange tilfeller med teknikker som er blitt brukt ved middelhavet i flere tusen år.
Informasjon og fakta om produksjonsområder og typer oliven som benyttes i hver olje .
Råd om valg , oppbevaring, tilberedning og serveringav en av naturens beste eliksirer - extra vergine olivenolje .
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger
InnloggingSist endret: 5.8.2024, 08:36 ・ FINN-kode: 364179008