![Cristal Management AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/8/vertical-0/08/9/364/771/619_d073712f-fb37-4d09-b9bf-fa77bc69ffee.jpg)
![De Bergenske Servering AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/default/2020/1/vertical-0/28/1/167/914/871_1285955182.jpg)
Hovmester
De Bergenske Servering AS
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Er du vår nye hovmester i De Bergenske, avd Grieghallen?
Ønsker du å være hovmester på noen av Bergens største eventer? Da er du kanskje vår nye hovmester?
De Bergenske Servering ser etter en ny hovmester i Grieghallen.
En av våre gode hovmestre gjennom mange år, søker nye utfordringer, og vi har behov for dens erstatter.
Som hovmester for DBS i Grieghallen vil du ha delaktig for bevertning i et av
Vestlandets største konsert- og kongressenter. Vi har lokale, nasjonale og
internasjonale konferanser, banketter, konserter, eventer og messer i størrelser
fra 10-2000 mennesker.
Stillingen er basert i Grieghallen - Lønn etter avtale. Du må kunne jobbe både på dag- og
kveldstid.
Er du vår hovmester?
Da vil vi høre fra deg!
Med utgangspunkt i bergensk gjestfrihet og tradisjon skal vi skape landets aller beste kundeopplevelser i våre segmenter.
Vår filosofi er at menneskelig vekst fører til økonomisk vekst. Konseptet vårt står og faller på at vi er i kontinuerlig utvikling og hele tiden strekker oss for å gjøre gode kundeopplevelser enda bedre. Det er våre medarbeidere som gir oss konkurransekraft
Vi søker deg som identifiserer deg med våre kjerneverdier: hyggelig, hjelpsom, engasjert og fleksibel.
Arbeidsoppgaver
- Fungere operativt i den daglige driften, ved mindre og mellomstore arrangementer er du ledende servitør.
- Ved større arrangementer er du ansvarlig for gjennomføringen, og du deltar som regel ikke i selve serveringen.
- Ansvar for gjestemottagelse og løpende kontakt gjennom arrangementet med gjesten.
- Sørge for orden på avdelingen.
- Opplæring og trening av kollegaer
- Være synlig for gjester og medarbeidere, gå foran med et godt eksempel i serviceholdning/ en god rollemodell
- Kvalitetssikring av mat og service
- Være en del av en skiftordning
- Kunnskap om drift av konferanser, steppe inn i sykdomstilfeller og evt. kunne lære opp ekstrahjelper på denne avdelingen.
- Delaktig i planlegging og logistikk av barer, banketter, mottagelser etc
- Håndtere klager på en profesjonell måte.
- Følge gjeldende skjenkeregler.
- Kunne bruke kassesystem som innbefatter å se til at salg blir postert på riktig avdeling, og at man leverer riktig oppgjør og bankinnskudd.
Kvalifikasjoner
- God og relevant erfaring fra servering av store grupper
- God kjennskap til servering og restaurant drift
- God system- og økonomi forståelse
- Oppdatert kunnskap om IK/Skjenkeloven etc.
- God kunnskap og interesse for mat og drikke
- Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
Personlige egenskaper
- Løsningsorientert og god på logistikk
- Nytenkende, serviceinnstilt, positiv og kreativ
- Gode lederskapsevner, liker å jobbe i team- evner å få det beste ut av dine medarbeider
- Arbeidsom og proaktiv
- Sosial og en person som gjester og ansatte liker å omgås.
- Profesjonell og har forståelse for vertskapsrollen
- Strukturert og organisert
- Ambisiøs og har evne til å motivere andre
- Trives i et hektisk miljø, og er systematisk og effektiv under press
- Du har godt humør og bidrar til godt arbeidsmiljø
- God service holdning for gjester og kollegaer
Vi tilbyr
- Lønn etter avtale
- Trivelig arbeidsmiljø
- Høgt faglig nivå.
- Utviklingsmuligheter
Grieghallen – Et ikon i Bergen, og byens kulturelle storstue
- Hjem for Bergen Nasjonale Opera, Bergen Filharmoniske Orkester
- Moderne kongressenter med møtelokaler på 8000 kvm
- Innarbeidet og velkjent møtested i byens kultur og næringsliv
- Svært sentral beliggenhet og gode kommunikasjoner ved buss og bybane
- Landemerke i hjertet av Bergen
Om arbeidsgiveren
- Nettverk: Facebook
- Sektor: Privat
- Sted: 5015 Bergen
- Bransje: Reise og turisme, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Ledelse, Mat og servering, Mat og servering / Hovmester
- Arbeidsspråk: Norsk
Nøkkelord
ledelse, selskapsdrift, bankett, grieghallen, hovmester
(1/3)
- FINN-kode 365615147
- Sist endret
Lignende annonser
![Cristal Management AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/8/vertical-0/08/9/364/771/619_d073712f-fb37-4d09-b9bf-fa77bc69ffee.jpg)
![Compass Group Norge logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/26/1/362/689/511_cdfa6958-10a2-47c6-8ff3-ea8700bd8dea.png)
![Opus 16 logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/8/vertical-0/12/3/365/419/653_c866bf4f-c625-44df-bc99-40618724693f.jpg)
![Jordbærpikene logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/17/6/361/538/336_9c93034a-4722-4512-91b9-e49236703bb7.png)
![Magic Norway logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/26/3/362/672/633_8dbae995-7a55-4ad9-a7a5-761f13e11a01.jpg)
![Adecco Karrieresenter logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/17/1/361/555/761_683e8701-e49d-483d-82a2-cbe32e292973.png)
![Sodexo AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/1911187868/nye_sodexo_logo_94611.png)
![Scandic Hotels Norge logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/logo/result/661054717/iad_7641533841108399820scandic_logo.png)
20% stilling Kokk - som deler vår lidenskap for enestående matopplevelser til Scandic Byparken.
Scandic Hotels Norge
![4Service Catering AS logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/17/7/361/574/457_fb10dd5b-1323-4909-afd4-c3dabbefebbc.png)
![Bjerck Restaurant & Bar logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/8/vertical-0/05/9/364/248/329_48743399-7f58-4693-be0d-54f5477e6ccd.png)
![Compass Group Norge logo](https://images.finncdn.no/dynamic/480w/2024/7/vertical-0/31/1/363/415/531_4fe234bb-22cb-49e8-ac9b-d4946d0f037f.png)