Restaurantsjef og produksjonsmedarbeider
Rørosrein AS
- Frist 25.8.2024
- Ansettelsesform Fast
Ønsker du en variert arbeidshverdag med matopplevelse i sentrum? Dette er stillingen for deg!
Ta en viktig rolle i en unik bedrift
Vi er på utkikk etter deg som brenner for gode matopplevelser, og ønsker å jobbe både i kulissene og i front for norsk matproduksjon! Hos oss vil du få en variert arbeidshverdag, og jobbe med en råvare det er høy etterspørsel etter.
Om stillingen:
Vi trenger nå en person som kan drifte vår restaurant Koia, samt være med i produksjonen av våre produkter. Dette er en delt stilling 100%, som kan tilpasses den riktige søkeren. Her trenger vi en utviklingsorientert person som er glad i å jobbe med mennesker, har organisatoriske evner, og ønsker å skape gode kundeopplevelser. Du vil få personalansvar for koia, og ha det overordnede ansvaret for restaurantdriften. Du vil jobbe tett sammen med kokken, og ha god støtte fra resten av teamet på Rørosrein. Vi ser potensialet for vekst i alle våre kanaler, og du vil være en viktig brikke i vår daglige drift. Vi treger derfor en person med stå på vilje og glimt i øyet og som liker fysiske arbeidsoppgaver. Dette er en unik mulighet for deg med ambisjoner om å utvikle unike opplevelser for gjester.
Dine oppgaver:
- Delta med ulike oppgaver i produksjonen
- Delta i forberedelsene for mottagelse av gjester og være med i serveringen
- Administrativt arbeid som innebærer å utvikle tilbud for koia sammen med gjester, sette opp vaktlister for koia, varebestilling, sette opp menyer i samarbeid med kokken
- Salgsarbeid i form av demoer og messer
Kvalifikasjoner:
- Evner å jobbe godt selvstendig og sammen med andre
- Ønskelig med erfaring eller utdanning innen restaurant og matfag eller annen relevant utdanning
- Må snakke norsk og ha førerkort klasse B
- Erfaring med data
Vi tilbyr:
- Lønn etter avtale
- Personalrabatt på reinsdyrkjøtt
- Fleksitid med mulighet for avspasering
Oppstart: Snarest
Om arbeidsgiveren
Rørosrein har bakgrunn i den sørsamiske reindriftsnæringa i Rørosområdet og eies av reindriftsutøvere. Vi gjeter, foredler og selger et helt unikt produkt av reinsdyrkjøtt fra vår egen flokk. Bedriften har vunnet mange priser for sine produkter og er svært kvalitetsbevisst. Vi driver med reiseliv i form av servering i vår restaurant koia, som serverer eksklusive måltider i helt spesielle rammer. På vinterstid tilbyr vi også opplevelsesbaserte produkter med reinsdyr. Det er høy kvalitet på tilbud i koia og svært gode tilbakemeldinger fra våre gjester. Bedriften ligger i Røros sentrum, som har status som Verdensarv.
- Sektor: Privat
- Sted: Hagaveien 17, 7374 Røros
- Bransje: Matvareproduksjon og -industri, Reise og turisme, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Mat og servering, Produksjon, Restaurantsjef
- Arbeidsspråk: Norsk, Engelsk
Nøkkelord
produksjon, matproduksjon, restaurant
- FINN-kode 365616795
- Sist endret