Sous Chef Clarion Bergen Airport
Clarion Hotel Bergen Airport
- Frist 2024-09-13
- Ansettelsesform Fast
Sous Chef Clarion Bergen Airport
Clarion Hotel Bergen Airport åpnet i 2007. Hotellet tok tidlig en viktig posisjon i forretningsmarkedet, med store konferanser og stadig fullbooket hotell. Hotellet fremstår i dag fremdeles som et ledende hotell på Bergen Lufthavn, med en stødig og god posisjon i markedet.
Clarion er en del av Strawberry og er mer enn bare en hotellkjede. Vi gjør mer ut av hver detalj, og skaper møteplasser som øker livskvaliteten til våre gjester og kollegaer. Våre engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere sørger for at gjestene opplever noe mer enn bare en overnatting.
Våre mål er skyhøye, og du kommer til å møtes av et team fullt av talenter og personligheter som hver dag tar de ekstra stegene for å levere gjesteopplevelser utenom det vanlige. Vår ambisjon er å ha de mest engasjerte og kompetente medarbeiderne i bransjen. Er du en av dem?
Akkurat nå søker vi en driftig, faglig dyktig Sous Chef, med et brennende ønske om å levere topp kvalitet i alle ledd og har en passion for vår bransje. En kokk med ambisjoner om å utvikle seg som leder, med øye for kvalitet og opplevelser. Du rapporterer til Executive Chef, og du har bred erfaring fra arbeid på restaurantkjøkken, samt har gode referanser. Den vi ser etter er en person som drives av samarbeid og åpenhet, og tar fullt eierskap for gjestenes totale hotellopplevelse, og ikke bare eget arbeidsområde.
Som Sous Chef vil du være medansvarlig for den daglige driften av hotellets kjøkken - og her er det drift fra frokost til kveld, med restaurant og banketter. Allsidighet og fleksibilitet er derfor viktig.
I stillingen inngår blant annet følgende arbeid- og ansvarsområder:
- Dette er en operativ stilling hvor du forventes å jobbe mesteparten av din arbeidstid i drift. Du må derfor være kapabel og villig til å utføre de oppgavene som øvrige kokker forventes å gjøre.
- Samarbeide med resten av restaurant-teamet om å ha fokus på gode og uforglemmelige gjesteopplevelser.
- Å koordinere, lede og fordele arbeidet, samt deltagelse i planlegging av vaktlister i avdelingen, i samarbeid med nærmeste leder.
- Sørge for oppfølging av gjeldende brann-og sikkerhetsrutiner, hygienerutiner, egenkontroll, og andre aktuelle og gjeldende lover og forskrifter.
- Kontinuerlig jobbe for økt lønnsomhet og kvalitet for å nå bedriftens mål, samt være et godt forbilde.
- Utarbeide rutiner for avdelingen og sikre at disse etterleves.
- Ha løpende dialog med nærmeste leder om utvikling av konsept og produksjon av menyer.
- Varetelling, og ansvar for at rutiner rundt dette etterleves.
- Innkjøp iht behov og gjeldende innkjøpspolicy
- Ved ansettelse blir en fullstendig stillingsbeskrivelse presentert, samt en oversikt over mandat og forventninger
Kvalifikasjoner:
- Dokumentert kompetanse innen matlaging, fagbrev som kokk, menyplanlegging og kostnadskontroll.
- Evne til å arbeide effektivt i et høyt tempo og opprettholde høy kvalitet.
- Bidra til å opprettholde et godt arbeidsmiljø, hvor alle drar i samme retning.
- Evnen til å være en lagspiller og inspirere teamet til å prestere på sitt beste.
- Fleksibel og allsidig, villig til å trå til der det trengs.
- Sterke referanser fra tidligere arbeidsgivere.
Hva vi tilbyr:
- En spennende mulighet til å være med å lede et kjøkkenteam på vårt fantastiske hotell.
- Konkurransedyktig lønn og betingelser.
- Et godt arbeidsmiljø med dedikerte kolleger.
- Muligheter for faglig utvikling og vekst innen selskapet.
Rekrutteringen skjer løpende og stillingen kan besettes innen søknadsfristen går ut.
Søknad sendes til andreas.roste.dalen@strawberry.no
Om arbeidsgiveren
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!
Clarion Hotel® is part of Strawberry.
- Sektor: Privat
- Sted: Flyplassveien 555, 5258 Blomsterdalen
- Bransje: Hotell og overnatting
- Stillingsfunksjon: Kjøkken- og kantinemedarbeider, Kokk, Mat og servering
- FINN-kode 365745772
- Sist endret