Kjøkkensjef
SSP Norway
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Vi søker etter vår nye kjøkkensjef på Evenes lufthavn
Å jobbe på flyplass er hektisk og sosialt - og ingen dager er like. Vi søker deg som elsker å innfri gjestens forventninger med et smakelig måltid. Du ønsker å dele din lidenskap og kunnskap med dine kolleger. I stillingen som kjøkkensjef vil du jobbe aktivt på kjøkkenet som kokk og ha det overordnede ansvaret. Dette ansvaret innebærer blant annet planlegging av rutiner, varebestillinger og oppfølging av IK-mat. Du har jobbet som kokk tidligere og innser at god planlegging og en ryddig arbeidsmetode er en betingelse for suksess. Du ser verdien av å ha god dialog med dine kolleger - både på kjøkkenet og i restauranten. Du ønsker å stå for den beste delen av reisen for våre travle gjester.
Arbeidsoppgaver og ansvarsområder
- Resultatansvar varekost
- Ansvarlig for IK - Mat på enheten
- Ansvarlig for opplæring av kjøkkenpersonale
- Kompetanseutvikling av teamet
- Ivareta konseptmodell, og følge Herfra standarder mht kvalitet
Vi søker deg som elsker travle dager på kjøkkenet
- Du har fagbrev som kokk - Ved relevant erfaring kan dette kompensere for kravet.
- Du behersker godt både et skandinavisk språk og engelsk.
- På grunn av sikkerhetsreglene på flyplassen må du ha plettfri vandel.
SSP er et internasjonalt selskap hvor du vil oppleve gode utviklingsmuligheter. Bare i Norge er vi over 2000 ansatte, og du finner oss på 18 ulike lokasjoner. Internasjonalt finner du oss over hele verden i 38 forskjellige land.
Som ansatt i SSP vil du få gode rabatter på våre utsalgssteder, tilgang til en gratis, online treningsplattform og i tillegg være med i spennende konkurranser.
Du vil være en del av et firma som feirer gode resultater og som jobber som ett team hvor vi deler kunnskap og erfaring. Vi er modige og griper muligheter til å utvikle og forbedre oss, og vi ønsker at du vil gjøre det samme.
Om arbeidsgiveren
SSP - The Food Travel Experts - er en ledende operatør av mat- og drikkekonsepter på reiselokasjoner i hele verden. SSP har over 60 års erfaring med å servere reisende gjennom en portefølje av internasjonale og nasjonale brands som er skreddersydd for lokale behov. SSP har for tiden virksomhet i 38 land.I Norge opererer SSP innenfor tre forretningsområder; drift av restauranter, kafeer, kiosker og lounger tilknyttet 15 flyplasser og 2 togstasjoner, drift av kafeer på alle regionaltog, samt flycatering. I Norge har SSP en omsetning på ca. 2 mrd, vi drifter over 30 ulike konsepter/ brands, og jobber hver dag for at vi skal være den beste delen av reisen for våre kunder. Vi driver ca 100 utsalgssteder og noen av våre mest kjente merker er Point, Fjøla, Ritazza og Herfra, mens O'Learys, Jamies Italien, Starbucks, Samson og Yo! Sushi er noen av våre franchise brands.I tillegg drifter vi egne restauranter og kiosker på Island/ Keflavik.
- Nettverk: Facebook, LinkedIn
- Sektor: Privat
- Sted: Flyplassveien, 8536 Evenes
- Bransje: Reise og turisme, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Kjøkkensjef, Kokk, Mat og servering
- Arbeidsspråk: Engelsk, Norsk
Nøkkelord
kokk, kjøkken, sjef, mat, restaurant
(1/2)
meta.heading
- FINN-kode 365805679
- Sist endret