Thon Partner Stavanger Forum Hotel søker kjøkkensjef
Stavanger Forum Hotel
- Frist 05.09.2024
- Ansettelsesform Fast
Thon Partner Stavanger Forum Hotel søker kjøkkensjef
Thon Partner Stavanger Forum Hotel tilbyr Stavanger kanskje beste plassering av hotellets restaurant. Nemlig på toppen av hotellet i 21. etasje med spektakulær utsikt.
Hotellet stod ferdig renovert i mars etter en lang og omfattende renovering, noe som gjør at hotellet i dag fremstår som nytt og moderne.
Vi søker nå etter en kjøkkensjef som vil være med på å sette sitt personlige preg på matopplevelsen som skal tilbys på hotellet. Vi søker deg som har lyst til å være med å utvikle hotellets fremtidige matkonsept samtidig som man har god kontroll på bruttofortjeneste og kjøkkenøkonomi.
Via vår franchise-avtale med Thon Hotels tilbyr vi en meget spennende frokost med byens beste utsikt. Thon Hotels vant nylig Twinings utmerkelse for årets beste frokost innen kjede-hotell. Som kjøkkensjef forstår du at en skikkelig god frokost er viktig for å tiltrekke gjester i sterk konkurranse med andre.
Øvrige menyer, så som selskapsmenyer, lunsjtilbud og a la carte tilbud er opp til oss, og dermed deg og ditt team.
Hotellet har en meget variert kundegruppe som gjør at vi søker en allsidig kjøkkensjef med bred erfaring, helst fra hotell. Hotellet benyttes mye av breddeidretten samt ulike elitelag som begge stiller krav til idrettsmenyer med næringsrik mat. Ut over dette tar vi i mot alt fra minnestunder, konfirmasjoner, bryllup, konferanser og ikke minst a la carte gjester og andre typer av selskaper.
Vi tror at hotellets største vekst-potensiale kommer fra F&B i årene som kommer. Spennende konsepter, smaksrike menyer som er forankret i god lønnsomhet er derfor svært sentralt for denne stillingen.
Hvem er du?
· Vi tror du er en person som ønsker å utvikle deg selv og bidra til å sette ditt personlige preg på matopplevelsen
· Du er fagutdannet kokk med ledererfaring fra norske bedrifter med gode kunnskaper innen kjøkkenøkonomi
· Du er en kremmer og ser hele råvaren som en ressurs
· Du er kvalitetsbevisst og har gode kontakter innen matindustrien og lokale råvareprodusenter
· Du er kreativ, ambisiøs og løsningsorientert
· Du er strukturert, har god ordenssans og ønsker disiplin på kjøkkenet
· Ditt krydder er å lede andre mennesker og utvikler gode team gjennom tilstedeværelse og engasjement. Gjerne også interesse for å trene lærlinger
· Du er opptatt av hygiene og ser verdien av trygge matopplevelser
· Du må gjerne komme fra et annen EU/EØS land så lenge du har gode engelskkunnskaper men vi krever at du har tidligere erfaring fra norske bedrifter med kjennskap til Arbeidsmiljølov og tariffavtaler
Dine oppgaver:
· Du blir en del av hotellets ledergruppe
· Du får det daglige ansvaret for driften av kjøkkenet, herunder varebestillinger, månedlige varetellinger, produksjon, ansettelser, resultatansvar og hygiene- og matsikkerhet
· Vi etterstreber en 50/50 fordeling mellom operativ drift og administrative oppgaver som fakturakontroll, varebestilling, vaktlister, godkjenning av timer, IK-mat/HACCP oppfølging og menyplanlegging. I tillegg til deltagelse på ukentlige leder- og driftsmøter samt visse planleggingsmøter med kundene.
Hva kan vi tilby:
· En arbeidsplass med ambisiøse kollegaer som liker å utfordre seg selv
· Et nytt og moderne renovert hotell – flott design og byens beste utsikt
· Gode lønnsvilkår som gjenspeiler din erfaring og kunnskapsnivå
· En arena for nytenking og utvikling – et sted å vokse
· En leder som er lydhør og strekker seg langt for å nå gode resultater sammen som team
Søknadsfrist er satt til 5. september men vi vurderer kandidater fortløpende. Oppstart 1. desember.
For spørsmål om stillingen, kontakt hotellsjef Sander Bu Jakobsen på e-post: sander.bu.jakobsen@olavthon.no eller per telefon.
Vi gleder oss til å høre ifra deg og håper du vil bli vår nye kollega!
Om arbeidsgiveren
Norlandia Hotel Group drifter totalt 30 hoteller i Norge og Sverige.
Med fokus på våre ansatte er vi et av Nordens beste hotelldriftsselskap. Vi har ett hovedfokus, å skape god gjeste- og medarbeideropplevelser. At våre gjester er fornøyde og at du som medarbeider trives på arbeidsplassen, har alt å si for vår felles suksess.
- Sektor: Privat
- Sted: Stavanger, Norge, 4006 Stavanger
- Bransje: Hotell og overnatting
- Stillingsfunksjon: Service/servering
Thon Partner Stavanger Forum Hotel søker kjøkkensjef
- FINN-kode 366119602
- Sist endret