Kokk & Restaurantmedarbeider
Egon
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
EGON I SKI SØKER DEG SOM ELSKER RESTAURANT!
Som restaurantmedarbeider eller kokk på deltid jobber du i team og primæroppgaven er å yte service for våre gjester og sørge for at de får en fullkommen restaurantopplevelse.
Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig.
Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre. Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd.
Det er deg og ditt ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste.
ARBEIDSOPPGAVER:
- Servering
- Gjesteoppfølging
- Tilste at matkvalitet, atmosfære og renhold blir ivaretatt
- Internmarkedsføring
- Oppfølging av rutiner som konseptet beskriver
- Deltid/ heltid
HVEM ER DU?
- Utadvendt, blid og omgjengelig
- Du ønsker å bli stilt krav til og stiller krav til deg selv
- Du er minimum 20 år!
- Stiller spørsmål
- Liker ansvar, både ta og gi
- Ydmyk og lærevillig
- Strukturert og pålitelig
På Egon vet du hva du får
Våre gjester liker vårt konsept, maten og servicen. Vi er opptatt av å holde på konseptet og bruker mellom 15 og 30 millioner på å bygge opp en ny restaurant. Årlig bruker vi mye tid og ressurser på meny- og konseptutvikling for å tilfredsstille et bredt publikum over hele landet. Vi er kompromissløse på konseptet vårt - Egon skal ha akkurat samme konsept på alle restauranter.
Vi er veldig stolte av våre ansatte
Vi har engasjerte ansatte som står på hver eneste dag for å yte service til alle våre gjester. I bransjen er vi en av de med lavest sykefravær, laveste turnover på ansatte og lederteam. Dette er også en av suksesselementene for konseptet.
Gjesten er viktigst
Å være gjest på Egon skal være en opplevelse og en avkobling fra hverdagen. Du skal kjenne at du er på restaurant gjennom service, mat og omgivelser. Alle skal føle seg hjemme hos oss!
Ærlighet i alle ledd
Vår policy er at vi både internt og eksternt skal opptre ærlig, rettferdig og korrekt. Dette er noe vi fokuserer sterkt på ovenfor alle våre ansatte, leverandører, samarbeidspartnere, myndigheter og ikke minst våre gjester.
Vi skal være et forbilde i restaurantbransjen. Derfor jobber vi tett med norske myndigheter på kontroll av våre rutiner, vår generelle drift og våre regnskap. Vi er opptatt av å opprettholde vår høye standard på dette. Det har også ført til at vi i flere sammenhenger blir brukt som høringsinstans for myndighetene.
Åpningstider
Alle Egon skal i utgangspunktet ha åpent alle dager unntatt julaften og 1. juledag. Helligdager følger i hovedsak samme åpningstider som søndag. Kjøkkenet skal holde åpent like lenge som annonsert åpningstid.
Betingelser og årsbonuser for lederteamet er ansett å være en av de desidert beste innen både vår bransje, samt lignende bransjer med personalansvar. Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så ledere som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.
Ytterligere spørsmål om de ulike stillingenes innhold og betingelser fås fra kontaktperson.
Send inn en søknad, vi gleder oss til å bli kjent med deg!
Om arbeidsgiveren
Siden etableringen i 1984 har vi hatt en fantastisk vekst med 46 restauranter, 3 av disse i Sverige. I 2022 omsatte vi for 2 milliarder. I alle de norske byene hvor det ligger en Egon Restaurant er Egon den med størst omsetning og flest gjester. Vi er i stadig utvikling, så fremover vil vi åpne flere restauranter.
- Nettverk: Facebook
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 2
- Sted: Jernbaneveien 10, 1400 Ski
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Mat og servering
- Arbeidsspråk: Norsk
Annonseinformasjon
- FINN-kode 366267282
- Sist endret