Kjøkkensjef
Compass Group Norge
- Frist 29.9.2024
- Ansettelsesform Fast
Ønsker du deg en ny utfordring og 'Gnist' i hverdagen? Søk allerede i dag!
Compass Group Norge har fått ansvaret for serverings- og servicetjenester på Gnist-byggene, nesten 70.000 kvadratmeter med moderne, energieffektive og fleksible kontorlokaler i Hinna Park. Dette innovative prosjektet dedikerer betydelige arealer til samarbeid, nyskapning, og bærekraftig utvikling. Forventet ferdigstillelse for byggene er januar og juni 2025.
Som kjøkkensjef vil du være med fra innflytting i første bygget for å sette rammene og ditt preg på mattilbudet. Her vil du ha ansvar for å bygge et ettertraktet mattilbud og en robust organisasjon. Etter åpning vil du få i oppgave å lede kjøkkenteamet i den daglige driften.
GNIST prosjektet består av flere bygg og innflytting er planlagt gradvis i perioden januar-september 2025.
Østbygget åpner først og her skal det leveres en Food & Co personalrestaurant med opptil 750 gjester daglig. Vestbygget åpner senere i 2025 og her skal det leveres en Foodcourt løsning med minst seks forskjellige konsepter og opptil 2250 gjester hver dag. I tillegg til dette driver vi flere kaffebarer og et møtesenter på huset.
I første omgang leter vi etter en kjøkkensjef til kjøkkenet på Østbygget. Riktig kandidat kan vokse videre med kontrakten og etterhvert få mulighet å ta ansvar for større deler av F&B leveranse fordelt over to bygg.
Viktigste arbeidsoppgaver og ansvar:
- Ansvarlig for å lede det daglige arbeidet på enheten, inkl. personalansvar
- Ansvarlig for enhetens økonomiske leveranse, samt kvalitet
- Ansvarlig for HMS og IK-mat på enheten
- Vare- og lagerstyring
- Tilberedning av kald og varm mat
- Etterlevelse av konseptene våre
- Kassebehandling og betjening av kunder
- Delta på møter og samlinger
- Bidra til å skape trivsel på arbeidsplassen for deg, dine kollegaer og kunder
- Sørge for optimal presentasjon og serviceleveranse til oppdragsgiver og gjester
Vi ønsker at du er/har:
- Utpreget serviceinnstilling overfor oppdragsgiver, gjester og kollega
- Evnen til å lede andre
- Yrkesfaglig utdanning innen matfaget
- Bransjeerfaring
- Strukturert og fleksibel med stor arbeidskapasitet
- Innovativ med masse energi
- Genuint interessert i matfaget
- Kvalitetsbevisst
- Gode Norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
- Erfaring fra tilsvarende stilling vil være en fordel
Vi tilbyr:
- En utfordrende og spennende stilling
- Gode muligheter for karrièreutvikling
- Kursing og kompetanseutvikling gjennom vårt Compass Academy
- Konkurransedyktige betingelser
- Et profesjonelt, ordnet og godt arbeidsmiljø
Stillingen har en kjernetid fra 07 – 15, mandag til fredag, men arbeidstiden kan variere utover dette.
Planlagt oppstart for stillingen er årsskifte 2024/2025. Interessert i en uforpliktende (digital) kaffeprat? Send oss en epost på rekruttering@compass-group.no!
Om arbeidsgiveren
Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2600 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2,5 milliarder kroner.
Compass Group har et av bransjens råeste kulinariske team, som hver dag jobber for å oppfylle selskapets ambisiøse matfilosofi. Filosofien tar utgangspunkt i Compass Groups sterke posisjon som en global aktør med internasjonale impulser og et brennende lokalt engasjement.
Bærekraft spiller en essensiell rolle i Compass Group, og vi har alltid mennesket i fokus. Fysisk og mental helse, mangfold og inkludering blir høyt prioritert hos oss. Sammen med våre kunder, leverandører og lokalsamfunn samarbeider vi tett for å nå FNs bærekraftsmål. I Compass Group reduserer vi matsvinn, erstatter plast, og øker andelen plantebaserte, lokale og sesongbaserte råvarer i våre menyer.
- Sektor: Privat
- Sted: 4020 Stavanger
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Kjøkkensjef, Kokk, Mat og servering
Nøkkelord
headchef, facility management, F&B, souschef
(1/3)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 366630773
- Sist endret