Kokk med fagbrev
Akershus universitetssykehus HF
- Frist 20.09.2024
- Ansettelsesform Fast
Kokk med fagbrev fortrinnsvis institusjonskokk/ernæringskokk
Vi er på jakt etter deg som har fagbrev fortrinnsvis institusjonskokk/ernæringskokk, kunnskap om spesialkost og erfaring med opplæring og evne til å inspirere andre .
For en utsatt pasientgruppe ønsker vi å tilby det lille ekstra, både når det gjelder utseende og innehold.
Arbeidstiden veksler mellom 07.00-14:30 og 11.30-19:00 i ukedager. Helger og helligdager 07:00-14:30 og 11:00-18:30
Det er turnusarbeid og jobb pt. hver 3. helg.
Fra våre 15 avdelingskjøkken rundt omkring på sykehuset, sørger vi for at alle inneliggende pasienter får trygg og god mat alle dager i året.
For å tilstrebe en størst mulig fleksibilitet i organisasjonen er alle nyansatte i avdeling Mat & Drikke også ansatt i Divisjon Facilities Management. Dette betyr at du må være villig til å flytte deg innad i organisasjonen om det er behov for det. Alle må søke elektronisk.
Akershus universitetssykehus HF er en arbeidsplass med stort mangfold. Det er en klar styrke, og avgjørende for å løse våre mange oppgaver innen pasientbehandling, pasientoppfølging, forskning og undervisning. Vi ønsker oss derfor også et mangfold av søkere til ledige stillinger, og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke, uavhengig av identitet og bakgrunn
Arbeidsoppgaver
- Vi sørger for trygg, innbydende og korrekt mat til pasientene.
- Vi utfører daglig renhold og følger planen for periodisk renhold.
- Vi jobber turnus med helgearbeid, helgevakt hver 3.helg.
- På sikt vil du også få ansvar for opplæring av nyansatte
Kvalifikasjoner
- Gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper.
- Interesse for faget og ønske om å gjøre en god jobb og det lille ekstra.
- Det forventes at du tilegner deg de rutiner som følger med jobben, slik som HACCP og en del kunnskap om dietter og spesialkost.
- Kokk med fagbrev fortrinnsvis instusjonskokk/ernæringskokk.
Personlige egenskaper
- Du er ærlig og imøtekommende
- Du er en omsorgsperson som vil det beste for pasienten
- Du er fleksibel
- Du er blid og opptatt av å gi god service og det lille ekstra
- Du er løsnings orientert
- Du er presis
- Du er lærevillig
- Sist, men ikke minst en god kollega
Vi tilbyr
- En hektisk, interessant og innholdsrik arbeidsdag
- Mange gode kollegaer
- Sykehuset har gode velferdstilbud for ansatte, f.eks. hytteutleie, teaterbilletter osv.
- Bedriftsidrettslag med et stort og variert tilbud.
- Ahus ligger sentralt i landlige omgivelser
Om arbeidsgiveren
Akershus universitetssykehus (Ahus) er et lokal- og områdesykehus for ca. 618 000 innbyggere. Hovedoppgavene er pasientbehandling, forskning, undervisning og pasientopplæring. Vi har pasienttilbud innen somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling. Tjenestestedet er imidlertid Akershus universitetssykehus HF og innbefatter alle sykehusets lokasjoner. Arbeidsgiver tar forbehold om endring av arbeidssted, arbeidsoppgaver og ansvarsområde ved behov.
«Menneskelig nær – faglig sterk» er vår visjon
Divisjon Facilities Management (DFM) har ansvaret for eiendom og et bredt spekter av støttefunksjoner på sykehusets 290.000m2. Forvaltning, prosjekt, drift og vedlikehold, renhold, mat og drikke, sikkerhet, parkering, sentralbord, resepsjon, journalarkiv, vaskeri, barnehager, portører, transport, gartner og logistikk er blant tjenenestene våre.
Våre tjenester er sterkt integrert i den kliniske virksomheten. Vi er 650 kolleger som blir motivert av å understøtte en livsviktig virksomhet, i et miljø hvor medisinsk utvikling stimulerer oss til å utvikle våre fag og tjenester til å bidra til god pasientbehandling.
- Sektor: Offentlig
- Antall stillinger: 2
- Sted: Sykehusveien 25, 1478 Lørenskog
- Bransje: Helse og omsorg, Matvareproduksjon og -industri
- Stillingsfunksjon: Helsepersonell, Kokk, Mat og servering
- Arbeidsspråk: Norsk
Nøkkelord
Ahus, storkjøkken, spesialisthelsetjenesten
Annonseinformasjon
- FINN-kode 366971177
- Sist endret