Executive Head Chef - Kjøkkensjef
Hotel Riviera
- Frist 2024-09-30
- Ansettelsesform Fast
Executive Head Chef - Kjøkkensjef
Oslofjordens nye hotspot søker ny Executive Head Chef
Hotel Riviera åpnet sommeren 2023 i en helt ny bydel "Verket" i Moss. Riviera betyr der hav møter land og Hotel Riviera ligger ytterst med sjøen og stranden som nærmeste nabo.
Vi henter inspirasjon fra de ulike riviera's rundt omkring i verden og skaper en egen destinasjon. «It`s not just a place, it ́s a feeling". Sentralt på Hotel Riviera er vår Social Club hvor vi redefinerer tradisjonelle møterom og transformerer disse til unike chambre séparées. På toppetasjen i 14. etasje ligger vår innendørs- og utendørs pool område, selvfølgelig med ulike badstuer, kaldkulp og magisk stemning.
Ellers i F&B får våre gjester oppleve vår Beach Club, Brasserie Bon Vivant, Bar & Patio som blir servert fra våre to barer og åpne kjøkken. Med sjøen utenfor er fisk&sjømat en naturlig del av menyen.
Hotel Riviera er et medlemshotell og en del av Nordic Hotels & Resorts (NHR/Strawberry). "A collection of independent hotels and resorts". Våre søsterhoteller er blant annet Strömstad Spa & Resort, Son Spa i Son, The Thief og Amerikalinjen i Oslo, Farris Bad i Larvik, Yasuragi, Nordic Light, samt At Six i Stockholm, Copperhill i Åre, Villa Copenhagen i Danmark med flere.
Hotel Riviera eies og drives av Norwegian Hospitality Group, nhg.no.
Vi søker nå ny kjøkkensjef
Vi leter nå etter en av de viktigste rollene på hotellet - en leder for kjøkkendriften - med alle dets mat- og F&B-tilbud. Vår Executive Chef skal holde i blant annet:
- Kvalitetssikring av produksjon og service, menyer og matkvalitet
- Bemanning og planlegging av vaktlister
- Daglig drift og jevn utvikling av kjøkkenet, herunder; a la carte, lunsj, frokost, møter og event, samt våre celebrations.
- Opplæring, kursing og personalansvar av kjøkkenpersonell
- Lagerkontroll, prognostisering, innkjøp, varetelling og matvarekost
- Fortsatt sikre gode leverandørsamarbeid, innkjøp og logistikk, varelager og systemer.
- Meny- og konseptutvikling
- Planlegging av arrangementer sammen med resten av hotellteamet
- IK-mat / haccp
- Fortsatt sikre gode rutiner med manualer og sjekklister - aka legge grunnlaget for verdens beste arbeidskultur og kjøkkenstruktur
- Aktivt jobbe for å redusere matsvinn
Hva forventer vi av deg?
Vi leter etter en kompetent og erfaren leder. Vi vil vektlegge søknader med erfaring fra hotelldrift. Du er moden og trygg med teamet, er en god motivator med sterke kommunikasjonsevner - muntlig og skriftlig, på skandinavisk og engelsk. Du er stolt av faget og er sterk faglig, og trives godt med å ta ansvar i et hektisk miljø. Du har god fartstid både i praktisk kjøkkendrift, men også administrasjon. Vi ønsker en kjøkkensjef som liker det operative, og trives med å være tilstede på kjøkkenet når det koker. Du er naturligvis også resultatbevisst, og syns det er gøy å levere på både matkost og personalkost.
På Hotel Riviera skal vi skape de store matopplevelsene, og vi skal la oss inspirere av flere verdenshjørner på våre menyer. Maten kan gjerne også være kortreist og økologisk, og du liker å skape gode nettverk hos leverandører og produsenter. Din viktigste leverandør er dog selvsagt havet. Det finner du 50 meter fra kjøkkenet ditt.
Stillingen inngår i hotellets ledergruppe, og rapporterer til hotelldirektør.
Hva du kan forvente av oss:
Vi tilbyr en fantastisk spennende og unik mulighet til å sette ditt stempel på noe nytt og annerledes på hotell- og restauranthimmelen i Norge. Du får en utfordrende stilling i et inkluderende, vibrant og hektisk arbeidsmiljø. Som en del av både Norwegian Hospitality Group og Nordic Hotel and Resorts kan vi tilby en variert og utfordrende arbeidshverdag med høyt tempo - i en by i stor utvikling - kun 40 minutter fra Oslo. Hos oss får du muligheten til å skape gylne øyeblikk i møte med våre gjester. Vi tilbyr gode karrieremuligheter, kurs og videreutvikling, samt gunstige ansattfordeler og rabatter i selskapet. Vi tilbyr naturligvis også konkurransedyktige betingelser. Trenger du bolig, er vi behjelpelig med å arrangere det.
Vi gleder oss til å høre fra deg!
Søknadsfrist og oppstart - snarest eller etter avtale.
For spørsmål, søknad eller andre henvendelser, ta kontakt md Interrim Hotelldirektør, Pia Syversen på pia@riviera.no eller +47 926 08 447.
- Sektor: Privat
- Sted: Bernt Ankers gate 2, 1534 Moss
- Bransje: Hotell og overnatting
- Stillingsfunksjon: Ledelse
meta.heading
- FINN-kode 367917156
- Sist endret