Bildegalleri
Surdeigsbrød - oppskrifter og råd
Beskrivelse av varen
Boken er som ny og ubrukt. Ingen skader eller slitasje.
Hentes på Olaf Ryes plass på Grünerløkka, eller sendes med finn fiks ferdig.
OM BOKEN
Å bake med surdeig er så enkelt som berre det - og samstundes eit mysterium. Dette er ei funksjonell og praktisk kokebok for deg som vil bake dine eigne surdeigsbrød. Boka tar for seg ulike omgrep kring surdeig, oppskrifter på fleire typar deigar, den viser korleis ein startar og matar ein surdeig, og gir råd om korleis ein bakar for å få best resultat. Her er oppskrifter på lyse, mellomgrove og grove brød, og også nokre spesialbrød, både syrlege og milde. Du får 23 gjennomprøvde oppskrifter, underhaldande tekstar og tips, og også ei ordliste over viktige baketermar.
Forfatter: Martin Johansson
Språk: Nynorsk
ISBN: 9788252179675
Forlag: Samlaget
Innbinding: Innbundet
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 1.9.2024, 05:18 ・ FINN-kode: 367964948