Kokk
Compass Group Norge
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Spennende kontrakt søker ny kokk! Jobb mandag til fredag på Ryen eller Etterstad.
Ønsker du å bidra til dagens kanskje viktigste måltid?
Er du brennende opptatt av kvalitet i alle ledd, genuint interessert i å yte minnerik service, og brenner du for å lage god mat og drikke? Vil du i tillegg være med å sette Compass Group på kartet over den beste leverandøren av måltidstjenester? Da vil vi gjerne ha med deg på laget!
Vi søker en flere faglig sterke og serviceorienterte kokker
til en av våre kontrakter i Oslo. Kontrakten har flere lokasjoner og nå har ledige stillinger på Etterstad og Ryen. På begge lokasjoner drifter vi vårt Marketplace personalrestaurant konsept med mellom 60 og 120 gjester daglig.
Hovedoppgaven til våre kokker er å lage, tilberede og presentere maten på en slik måte at det overgår kundenes forventninger, og bidrar til at Compass Group er nr.1 på mat og service.
Viktigste arbeidsoppgaver og ansvar:
- Tilberedning av kald og varm mat
- Etterlevelse av konseptene våre
- Følge opp varemottak og varelager
- Oppfølging og etterlevelse av interne HMS rutiner og IK-mat
- Delta på møter og samlinger
- Bidra til å skape trivsel på arbeidsplassen for deg, dine kollegaer og kunder
- Sørge for optimal presentasjon og serviceleveranse til oppdragsgiver og gjester
- Oppvask og renhold
- Kassebehandling og betjening av kunder ved behov
Vi ønsker at du er/har:
- Fagbrev som kokk
- Utpreget serviceinnstilling overfor oppdragsgiver, gjester og kollega
- Brennende ønske om å yte service
- Strukturert og fleksibel med stor arbeidskapasitet
- Innovativ med masse energi
- Genuint interessert i kokkefaget
- Kvalitetsbevisst
- Gode Norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
Vi tilbyr:
- En utfordrende og spennende stilling
- Muligheter for karrièreutvikling
- Kursing og kompetanseutvikling gjennom vårt Compass Academy
- Konkurransedyktige betingelser
- Et profesjonelt, ordnet og godt arbeidsmiljø
Stillingen har en kjernetid fra 07 – 15, mandag til fredag. Ved spesielle anledninger kan arbeidstiden variere utover dette. Søknader blir behandlet fortløpende og oppstart i stillingen er snarest.
Om arbeidsgiveren
Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2600 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for i overkant av 2,5 milliarder kroner.
Compass Group har et av bransjens råeste kulinariske team, som hver dag jobber for å oppfylle selskapets ambisiøse matfilosofi. Filosofien tar utgangspunkt i Compass Groups sterke posisjon som en global aktør med internasjonale impulser og et brennende lokalt engasjement.
Bærekraft spiller en essensiell rolle i Compass Group, og vi har alltid mennesket i fokus. Fysisk og mental helse, mangfold og inkludering blir høyt prioritert hos oss. Sammen med våre kunder, leverandører og lokalsamfunn samarbeider vi tett for å nå FNs bærekraftsmål. I Compass Group reduserer vi matsvinn, erstatter plast, og øker andelen plantebaserte, lokale og sesongbaserte råvarer i våre menyer.
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 2
- Sted: 0657 Oslo
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Kjøkken- og kantinemedarbeider, Kjøkkensjef, Kokk
Nøkkelord
ryen, etterstad, chef, personalrestaurant
Annonseinformasjon
- FINN-kode 368144280
- Sist endret