Barista, Servitør eller Butikkmedarbeider
PASCAL DRIFT AS
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Vi søker nye medarbeider!
Har du interesse for god smak og glede av å yte god service?
Pascal Konditori i Oslo søker nye engasjerte medarbeidere til våre avdelinger på Prinsens Gate, Henrik Ibsens Gate, Ullevålsveien, Tollbugata og CC-Vest.
Vi søker nye medarbeidere til våre avdelinger som Servitør, Barista eller Butikkmedarbeider. Vi ønsker mennesker som er strukturerte, fleksible, effektive og brenner for å gi førsteklasses service til våre gjester!
Vi søker primært medarbeidere over 20 år med tidligere erfaring fra servering og som ønsker 80% stilling, samt deltid/ekstrahjelp som kan jobbe 2-3 dager per uke.
Hva gjør en medarbeider hos Pascal Konditori?
- Du gir gjestene alltid førsteklasses service.
- Du er ekspert på Pascals franske kaker og annet godt.
- Du er en mester i å friste og selge.
- Du kan servere ved bordene eller selge over disk
- Du opprettholder renslighet og orden på konditoriet/kaffebaren.
- Ved behov assisterer du med enkle oppgaver som for eksempel pakking av konfekt og macaroner.
Er du vår nye medarbeider i kaffebaren eller i konditoriet?
- Du trives med å interagere med kunder og viser selvtillit gjennom dine kommunikasjonsevner.
- Du verdsetter høykvalitets mat og kaker og har en lidenskap for kaffe.
- Du har en lærevillig holdning, liker utfordringer og er løsningsorientert.
- Du vil være stolt av merkevaren du selger
- Du er høflig, utadvendt, effektiv, fleksibel og serviceinnstilt.
- Du trives i en travel hverdag og bevarer ditt gode humør selv når tempoet er høyt og oppgavene er varierte.
- Du er selvgående, observerer hva som må gjøres og tar initiativ.
- Du ønsker å skape et positivt arbeidsmiljø og trives med å ha det gøy på jobb.
- Du har alltid et smil om munnen og er positiv
- Du snakker flytende norsk, er over 18 år og har erfaring fra service, salg eller kjøkkenarbeid.
Utviklingsmuligheter
Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter for de som ønsker å vokse både personlig og karrieremessig.
Spørsmål til stillingene kan rettes til driftssjef: Michaela@pascal.no
Om arbeidsgiveren
Om Pascal PASCAL DUPUY (født 1965 i Frankrike) kom til Norge som 21-åring og startet sin konditorkarriere ved SAS-hotellet i Bergen. I 1995 åpnet han sitt første konditori i Oslo. Pascal høster internasjonal anerkjennelse for sine produkter og er innlemmet i prestisjetunge selskap som Relais Dessert International og Guide des Croqueurs de Chocolat.
Pascal er lidenskapelig opptatt av kvalitet og smak og han regnes som en av verdens beste konditorer. I 1995 åpner han sitt første konditori i det verneverdige lokalet i Tollbugata 11 i Oslo. Her finner du bedriftens hjerte hvor Pascal med sine medarbeidere lager alle kakene med hemmelige oppskrifter. Han er den niende eieren av konditoriet som har eksistert siden 1895. Det opprinnelige konditoriet i Tollbugata (fra ca 1650) brant ned og ble først bygget opp igjen i 1870.
I dagens butikk kan man beundre gammelt ærverdig treverk, glasstak og den fantastiske fresken malt av Åsmund Stray i 1895. I 1998 blir han Slottets nabo og åpner et stort, moderne konditori i Henrik Ibsens gate 36. Der samles byfolk, forretningsfolk, kunstnere, mødre og politikere for å nyte en kake og en god espresso, spise varm lunsj eller middag. Spisestedet får daglig besøk fra slottet. I 2005 åpner han spisested på St. Hans Haugen (Ullevålsveien 47) og i 2010 er det åpning av konseptet eksklusiv konditori-kaffebar på hjørnet Tollbugata 11 / Dronningensgate. Det er sistnevnte konsept som skal videreføres i Prinsensgate 22 (åpning: september 2021) og VIA (House of Oslo, åpning: november/desember 2021). Netthandel med postforsendelse og hjemkjøring har siden 2020 blitt en viktig inntektskilde og selskapet er solid med god inntjening.
Utmerkelser
• 1991 og 1993: "Coupe du Monde de la Patisserie" i Lyon (Frankrike) 4 plass. (2 pl. i smak og kunstnerisk arbeid).
• 1998: Medlem i den prestisjetunge "Relais Dessert International" som består av de 80 beste konditorier i verden.
• 2001: Ærespris fra den franske regjering: Chevalier de l' Ordre du Merite Agricole.
• 2003: Medlem i det høyt renommerte "Academie Culinaire de France".
• 2018: Hans Majestet Kongens Gardes medalje.
Mer info og kontaktinfo:
Hjemmeside med nettbutikk: www.pacal.no
Facebook: Pascal Konditori
Instagram: Pascal Konditori
Epost: post@pascal.no
- Nettverk: Facebook, LinkedIn
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 8
- Sted: 11 Tollbugata, 0152 Oslo
- Bransje: Butikk og varehandel, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Butikkansatt, Mat og servering
- Arbeidsspråk: Norsk, Engelsk
Nøkkelord
ekstrahjelp, kafemedarbeider, servitør, servitør og bartender, butikk
(1/5)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 368411419
- Sist endret