Assisterende Kjøkkensjef og Kokk
DE BERGENSKE
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Assisterende Kjøkkensjef og kokker, De Bergenske Servering
Vi søker etter en engasjerende, motiverende og inspirerende assisterende Kjøkkensjef samt flere kokker på Grand Bergen og Grieghallen.
Som vår nye ass Kjøkkensjef deltar du aktivt i produksjon av mat samtidig som du sammen med kjøkkensjef har ansvaret for drift og produksjon for Grieghallen. Kokk er med i produksjon og gjennomføring av arrangementer.
For begge stillingene søker vi faglært kokk med erfaring fra selskapsservering og catering, har erfaring fra varmt, kaldt og dessert, buffet, bankett og mottagelser etc.
Vår filosofi er at menneskelig vekst fører til økonomisk vekst. Konseptet vårt står og faller på at vi er i kontinuerlig utvikling og hele tiden strekker oss for å gjøre gode kundeopplevelser enda bedre. Det er våre medarbeidere som gir oss konkurransekraft
Som Ass Kjøkkensjef, eller kokk for DBS i Grieghallen vil du være delaktig for bevertning i et av Vestlandets største konsert- og kongressenter.
Vi har lokale, nasjonale og internasjonale konferanser, banketter, konserter, eventer og messer i størrelser fra 10-2000 mennesker.
Lønn etter avtale.
Du må kunne jobbe både på dag- og kveldstid.
Vi søker deg som identifiserer deg med våre kjerneverdier: hyggelig, hjelpsom, engasjert og fleksibel.
I tillegg ønsker vi at du:
• Har fagbrev kokk med erfaring fra tilsvarende serveringsteder med stordrift, catering og selskapsservering
• Har relevant erfaring fra lignende stillinger med å kjøre større arrangementer som kokk eller Sous Chef
• Etterser at følgende blir ivaretatt: Høy matkvalitet, god kontroll, god ledelse og sunn drift
• Snakker- og skriver godt norsk samt engelsk
• Har gode kunnskaper i HACCP / IK-mat
• Er engasjert og oppdatert på mattrender og bærekraft
• Har gode kunnskaper om kjøkkenøkonomi
• Har gode og tydelige lederegenskaper
• Liker å bli utfordret, og takler hektiske perioder like godt som rolige perioder
• Bidrar til et godt arbeidsmiljø
Dine hovedoppgaver vil være:
• Planlegging for produksjon, logistikk og varekjøp på din avdeling
• Produksjon og gjennomføring av arrangementer
• Sikre høy standard på matkvalitet og leveransedyktighet
• Bidra med personaladministrative oppgaver som vaktlister og bemanning
• Aktivt jobbe med varekost, matsvinn og bærekraft
Vi kan tilby deg:
• Gode- og konkurransedyktige betingelser
• Gode- ordnede arbeidsforhold
• Gode kollegaer internt i De Bergenske
Om arbeidsgiveren
- Nettverk: Facebook
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 2
- Sted: Edvard Griegs Plass 1, 5015 Bergen
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kjøkkensjef, Kokk, Mat og servering
Nøkkelord
restaurant, restaurantledelse, matbransjen, assisterende kjøkkensjef, kokk
(1/6)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 369059631
- Sist endret