
Soussjef
Latter
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Latter søker Soussjef og kokk!
Har du lyst å jobbe på Oslos morsomste kjøkken?
Vi på Latter Aker Brygge ønsker oss flere kollegaer, og er nå på utkikk etter ny soussjef, samt en kokk.
Her på Latter har vi à la carte servering for opp til 240 gjester fordelt på tre seatings pr/kveld, og også store og små event dag- og kveldstid, med servering av alt fra wraps for 50 personer til fingermat og tapas for 500 personer. Vi er opptatt av gode, ferske råvarer som gjenspeiler seg i maten vi lager.
SOUSSJEF Arbeidsoppgaver:
• Lage mat til middag- og eventservering.
• Forberedelse av dagens produksjon.
• Stort ansvar for gjennomføring/etterlevelse av IK mat.
• Varebestillinger, varekost og varetelling.
• Opplæring og personalansvar av kokker, - og oppvaskpersonale.
• Være med og skrive menyer og planlegge konsepter sammen med kjøkkensjef.
• Drive produksjonsplanlegging og kvalitetssikring.
• Ansvarlig for kjøkken når kjøkkensjef ikke er til stede.
KOKK Arbeidsoppgaver:
• Lage mat til middag- og eventservering.
• Forberedelse av dagens produksjon.
• Stort ansvar for gjennomføring/etterlevelse av IK mat.
• Være med og skrive menyer sammen med kjøkkensjef og soussjef.
• Drive produksjonsplanlegging og kvalitetssikring.
Kvalifikasjoner og egenskaper: Vi søker deg som har fagbrev eller minimum tre års erfaring fra kokkeyrket, og har gode kommunikasjonsevner. Du er fleksibel, har godt humør, har en "Yes, I can" innstilling, er arbeidsom og pliktoppfyllende, og selvfølgelig med en stor interesse for god mat!
Vi tilbyr:
- Gode kollegaer.
- Faglige utfordringer.
- Gode utviklingsmuligheter.
- Konkurransedyktige betingelser.
- Stabile, trygge driftere og eiere.
Er du en engasjert og glad person med en brennende interesse for matlaging, som ønsker å være delaktig i å utvikle Latter til å bli enda bedre? Da kan du være den vi søker!
CV og søknad, gjerne med bilde: sendes til kjokkensjef@latter.no
Om arbeidsgiveren
Latter på Aker Brygge er hele Norges humorhus. Vi har helårsdrift med besøkende i alle aldre fra alle kanter av landet. På Latter avholdes alt fra mindre standupforestillinger med 180 gjester, til store humorshow med 500 gjester. På dagtid fylles huset med møter og konferanser med inntil 1000 deltakere. I rekordåret 2019 hadde vi over 200.000 showgjester på besøk. Huset består av 2 scener, en restaurant med høy standard på mat og service, flere barområder, samt egne event- og konferanselokaler.
- Nettverk: Facebook, LinkedIn
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 2
- Sted: Holmensgt 1, 0250 Oslo
- Bransje: Kunst og kultur, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kjøkken- og kantinemedarbeider, Kokk, Mat og servering
Nøkkelord
kokk, restaurant, matbransjen, soussjef
(1/6)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 369235080
- Sist endret