Kokk
Latter
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Latter søker dyktige kokker!
Har du lyst å jobbe på Oslos morsomste kjøkken?
Vi på Latter Aker Brygge ønsker oss flere kollegaer, og har hele to stillinger ledig som faglært kokk. Vi ser etter flere som vil være en del av et dynamisk team og ekspansiv organisasjon.
Her på Latter har vi à la carte servering for opp til 240 gjester fordelt på tre seatings pr/kveld, og også store og små event dag- og kveldstid med servering av alt fra wraps for 50 personer til fingermat og tapas for 500 personer. Vi er opptatt av gode, ferske råvarer som gjenspeiler seg i maten vi lager.
Arbeidsoppgaver:
• Lage mat til middag- og eventservering.
• Forberedelse av dagens produksjon.
• Stort ansvar for gjennomføring/etterlevelse av IK mat.
• Varebestillinger.
• Opplæring av kjøkken- og oppvaskpersonale.
• Være med og skrive menyer sammen med kjøkkensjef.
• Drive produksjonsplanlegging og kvalitetssikring.
Kvalifikasjoner og egenskaper: Vi søker deg som har fagbrev eller minimum tre års erfaring fra kokkeyrket, og har gode kommunikasjonsevner. Du er fleksibel, har godt humør, har en "Yes, I can" innstilling, er arbeidsom og pliktoppfyllende, og selvfølgelig med en stor interesse for god mat! Du bør beherske et av de skandinaviske språkene.
Vi tilbyr:
- Gode kollegaer.
- Faglige utfordringer.
- Gode utviklingsmuligheter.
- Konkurrasnedyktige betingelser.
- Stabile, trygge driftere og eiere.
Er du en engasjert og glad person med en brennende interesse for matlaging, som ønsker å være delaktig i å utvikle Latter til å bli enda bedre? Da kan du være den vi søker!
CV og søknad, gjerne med bilde: sendes til kjokkensjef@latter.no
Om arbeidsgiveren
Latter på Aker Brygge er hele Norges humorhus. Vi har helårsdrift med besøkende i alle aldre fra alle kanter av landet. På Latter avholdes alt fra mindre standupforestillinger med 180 gjester, til store show med 500 gjester. På dagtid fylles huset med møter og konferanser med inntil 1000 deltakere. I rekordåret 2019 hadde vi over 200.000 showgjester på besøk. Huset består av 2 scener, en restaurant med høy standard på mat og service, flere barområder, samt egne event- og konferanselokaler.
- Nettverk: Facebook, LinkedIn
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 2
- Sted: Holmensgt 1, 0250 Oslo
- Bransje: Kunst og kultur, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kjøkken- og kantinemedarbeider, Kokk, Mat og servering
Nøkkelord
kokk, restaurant, matbransjen
(1/6)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 369235080
- Sist endret