førstekokk og nestleder servering
EGON
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Splitter nye EGON Lagunen søker lederspirer til kjøkken og servering!
PS! HUSK Å SKRIVE HVILKEN STILLING DU SØKER PÅ ØVERST I SØKNAD!
I høst åpner EGON Lagunen igjen, i splitter nye lokaler med en ny og lekker restaurant!
De stillinger vi kan tilby er;
- 1. kokk
- Nestleder, servering
Å være ansatt i Egon innebærer å jobbe i team for å påse at våre/dine gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk. Dette innebærer alle oppgaver fra planlegging og forberedelse, gjestemottak og gjesteoppfølging, gjennomføring av alle detaljer og rutiner som konseptet vårt innebærer for å passe på at atmosfære, matkvalitet, renhold og orden m.m. blir ivaretatt.
Mange forblir i Egon Restauranter i flere år når de først har blitt ansatt, og hos oss har du mange karrieremuligheter om du ønsker det. Men - for å bli ansatt i Egon kreves det at du har en del viktige egenskaper og kvalifikasjoner;
- Du er minimum 20 år
- Du er utadvendt, blid og liker å være med andre mennesker i alle aldre
- Du ønsker å bli satt krav til, og du liker å kreve av deg selv for å lære
- Du er ikke redd for å stille spørsmål når du lurer på noe
- Du liker å bli tildelt ansvar for å ta avgjørelser i egen arbeidssituasjon
- Du er ydmyk og har respekt for de rundt deg som du kan lære noe av
- Du er strukturert og pålitelig
- Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd som restaurantmedarbeider/ansatt i serveringen, men for kjøkkenansatte er det en fordel.
1. kokk
Søker du på stillingen som 1. kokk hos oss må du ha trøkk nok i kropp og i topp for å takle de oppgaver som kommer. Du jobber tett opp mot bedriftens lederteam og kjøkkenleder, og du tar enda større del av ansvaret på kjøkkenet.
Når det koker holder du hodet kaldt og er en ekstra ressurs for lederteamet.
Stillingen innebærer mye tilstedeværelse på kjøkkenet for å ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll. Du har ansvar for å tilse at våre gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk hos Egon samt å opprettholde et godt arbeidsmiljø.
Arbeidsoppgaver vil være planlegging og forberedelse (varemottak, produksjon av sauser og dressinger, stykking av kjøtt og annen mice en place forberedelser), tilberedelse á la carte i henhold til Egons meny. I tillegg har du ansvar for gjennomføring av bedriftens Haccp/IK rutiner og systemer for å sikre god kvalitet på renhold, hygiene, mat og andre detaljer rundt vårt konsept. Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i alle for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd.
HVEM ER DU?
- Ansvarsbevisst
- Engasjert og entusiastisk
- Du har stå-på vilje
- Du liker høyt tempo
- Du har god holdning og moral
- Yrkesstolthet
- Relevant kjøkkenerfaring
Nestleder
Som nestleder krever det mye tilstedeværelse i bedriften for å skulle ivareta sunn drift og god kontroll. Sammen med lederteam skal du være med å kvalitetssikre og videreutvikler bedriften.
Som en del av restaurantens lederteam har du sammen med daglig leder ansvar for å kvalitetssikre og videreutvikle bedriften og Egons sterke merkevare på følgende områder: daglig drift, markedsføring, økonomistyring, kostnads kontroll, konseptdisiplin og viktigst av alt – personalledelse.
Videreutvikling av den enkelte leder foregår ved Egon´s ledertreff samt flere årlige nasjonale treff for ledere. Disse treffene avholdes for erfaringsutveksling og felles videreutvikling av konseptet. På treffene legges det også stor vekt på sosiale aktiviteter for å utvikle kultur, verdier og teamfølelse.
En Egon Restaurant har mellom 20 og 80 ansatte, og nestleder vil ofte lede et team. Det er derfor en fordel med tidligere mellomledererfaring. Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje, samt lignende bransjer medpersonalansvar. Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon. Eksisterende ledere som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis svært ofte muligheten for videre utvikling.
HVEM ER DU?
- Løsningsorientert
- Selvdrivende
- Engasjert
- Entusiastisk
- Inneha yrkesstolthet
- Lærevillig
- Liker høyt tempo
- God holdning og moral
Egon Restauranter er i dag ledet av dyktige mennesker med variert bakgrunn og i alle aldre. Med det støtteapparatet og den veiledning som den enkelte får stilles det enkle - men høye krav.
Uansett hvilken stilling du søker på er det din personlighet og ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste. Våre opplæringsprogram og oppfølging internt gir deg raskt det grunnlaget og den erfaringen du behøver for å bli trygg i din arbeidssituasjon hos oss. Det tilstrebes at alt av personale får delta i alle oppgaver for en variert arbeidsdag for å kunne påvirke totalopplevelsen i alle ledd. Ansvar og myndighet tildeles de som har gjort seg fortjent til det, og som selv ønsker det. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig. Mer spesifikk beskrivelse av oppgavene de ulike stillingene krever gis ved intervju eller på forespørsel.
Send oss en søknad i dag, og du må gjerne søke på begge de nevnte stillingene! Vi gleder oss til å møte deg.
PS! HUSK Å SKRIVE HVILKEN STILLING DU SØKER PÅ ØVERST I SØKNAD!
Om arbeidsgiveren
Egon er en rendyrket restaurantsuksess som har hovedkontor i Trondheim. Siden etableringen i 1984 har vi hatt en fantastisk vekst med 47 restauranter, 2 av disse i Sverige. I 2023 omsatte vi for over 2 milliarder. I alle de norske byene hvor det ligger en Egon Restaurant er Egon den med størst omsetning og flest gjester. Vi er i stadig utvikling, så fremover vil vi åpne flere restauranter.
- Nettverk: Facebook
- Sektor: Privat
- Lederkategori: Leder
- Antall stillinger: 2
- Sted: Laguneveien 1, 5239 Rådal
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kjøkkensjef, Mat og servering, Restaurantsjef
Nøkkelord
kokk, kjøkkensjef, restaurantsjef, service, egon
(1/5)
meta.heading
- FINN-kode 369254991
- Sist endret