Eventyrlysten kjøkkensjef
Hunderfossen Hotell
- Frist 30.9.2024
- Ansettelsesform Fast
Eventyrlysten kjøkkensjef
Skap eventyrlige gjesteopplevelser i hjertet av Norge
Går du med en drøm om å skape eventyrlige gjesteopplevelser i et av Norges mest kjente reisemål? Har du lyst til å bli ledestjernen i team som skal fremme god mat og fortelle historien i unike omgivelser. Kjenner du våre tradisjoner, men har lyst til å utvikle dem i dagens trender og skape matopplevelser det går gjetord om over hele landet?
Hvis du er lidenskapelig, søker nye utfordringer, og trives i en hektisk hverdag, vil vårt eventyrrike passe perfekt for deg!
Hunderfossen Hotell & Resort eies av Hunderfossen konsernet og er søsterselskap til Hunderfossen Familiepark. Virksomheten har 40 hotellrom, 65 hytter og leiligheter, Snøhotell i vintersesongen og de to restaurantene Fossekroa og Trollsalen. I tillegg dirfter vi kafeen Lysaker Gjestgiveri på Norsk vegmuseum og Valemoen Isbar i Hunderfossen Vinterpark.
Hunderfossen Hotell & Resort har 20 helårsansatte i tillegg til 90 sesongansatte.
Om stillingen
Ansvar og kvalifikasjoner
Vi leter etter en erfaren eller ung og organisert kokk med fagbrev som ønsker å videreutvikle ferdighetene sine på vårt kjøkken. Du har sterke samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsmiljø både i kjøkkenet og på tvers av avdelingene. Du er serviceinnstilt og liker vertskapsrollen, samtidig som du er resultatorientert og har fokus på økonomi men også gjesteopplevelser. Faglig dyktighet, kreativ og høy kvalitet er viktige forutsetninger. Du vil ha ansvaret for å lage menyer og matkonsepter, samt delta aktivt i den daglige driften av kjøkkenet. Kvelds- og helgearbeid må forventes.
Vi kan tilby:
En variert hverdag i ett av Norges største og mest kjente reisemål.
Gode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaver og utfordringer.
Et godt arbeidsmiljø med stort engasjement .
En viktig rolle i ledergruppen, hvor vi teamwork er viktig.
Konkurransedyktige betingelser og gode fordeler.
Arbeidsplass: Lillehammer
100 % stilling
Start dato: Tiltredelse etter avtale.
Adresse: Fossekrovegen 71 2625 FÅBERG
Web: http://www.hunderfossenhotell.no
Om arbeidsgiveren
Tradisjonsrike Fossekroa har i snart 60 år gledet lokale og nasjonale gjester med velsmakende mat, atmosfære, sjel og hyggelig service. Fossekroa brukes både til hverdags og fest, og er hotellets frokost-, lunch- og middagsrestaurant.
Trollsalen Restaurant ligger innerst i Ivo Caprinos eventyrgrotte i Hunderfossen Eventyrpark, og er definitivt en av Norges mest spesielle restauranter! Omgitt av troll og eventyr serverer vi mat hentet fra norske fjell, skoger, vidder og vann. Trollsalen er åpen for familieparkens gjester i sommer- og vintersesongene og tar hele året imot selskapsserveringer. Spennet i utfordringene går fra vinterbryllup - is-katedralen til Afternoon tea fra 1800 tallet på Lysaker. I tillegg til kurs og konferanser, selskaper og mange, mange glade barnefamilier i skoleferiene
Hunderfossen Hotell & Resort har 20 helårsansatte i tillegg til 90 sesongansatte.
- Sektor: Privat
- Lederkategori: Leder
- Sted: 2618 Lillehammer
- Bransje: Hotell og overnatting, Reise og turisme, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kjøkkensjef, Ledelse
- Arbeidsspråk: Norsk, Engelsk
Nøkkelord
mat, matbransjen, restaurant, Kjøkkensjef
Velkommen (1/21)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 369365586
- Sist endret