Sous Chef
Hotel Bristol
- Frist 06.10.2024
- Ansettelsesform Fast
Ærverdige Hotel Bristol søker Sous Chef
Setter du service og kvalitet foran i alle valg du tar? Da kan ærverdige Hotel Bristol være din nye arbeidsplass.
Hotellet har rike tradisjoner tilbake til 1920 og beliggenhet i Oslo sentrum er et fullservicehotell med 251 rom, herav 6 suiter, stor bankett-/konferanseavdeling og en restaurantavdeling bestående av Bristol Grill, Bristol Bar og Vinterhagen/Bibliotekbaren. Bristol er et populært møtested for Oslos borgere, samt tilreisende gjester fra inn- og utland. Hotellet har høy aktivitet året rundt og vårt kjøkken er en svært sentral del av driften.
Hotel Bristol er nå på jakt etter en kunnskapsrik og engasjert medarbeider til vårt kjøkkenteam i stillingen som sous chef. Stillingen er fulltid og inngår i en turnusordning. Stillingen inngår i lederteamet på kjøkkenet.
Hvem er du:
- Relevant utdanning innen gastronomi eller kulinarisk kunst, gjerne med spesialisering i hotell
- Minimum 3-5 års erfaring fra kjøkkenarbeid. Gjerne med erfaring som kokk i en ledende rolle
- Ser verdien av å lede og motivere et team kolleger mot å nå samme mål
- En bidragsyter for et godt arbeidsmiljø
- Ser verdien av å opprettholde høye standarder for mattrygghet og hygiene, samt oppfølging av retningslinjer for kvalitet
- Har du kunnskap om innkjøp og kostnadseffektivitet for å bidra til økonomisk bærekraft er dette et stort pluss
- Gode kommunikasjonsferdigheter, både internt med teamet og øvrige kolleger så vel som gjester og leverandører
For å trives i denne stillingen, tror vi at:
- Du er en trygg medarbeider som evner å motivere og inspirere dine kolleger
- Du trives med å ta ansvar og initiativ i og du er fleksibel og serviceinnstilt i ditt arbeid
- Din engasjerende væremåte og ditt gode humør gjør at du motiveres av samspill med andre mennesker
- Høy arbeidsmoral og trives godt i et levende og travelt miljø
Vi tror at fantastisk service, kvalitet og kunnskap ikke nødvendigvis handler om en imponerende CV eller mange års erfaring, men snarere om personlighet, kreativitet og stolthet for arbeidet man utfører. Vi oppfordrer derfor også deg som tenker at dette er en stilling som vil passe deg godt til å søke.
Vi tilbyr:
- En spennende og utfordrende stilling i et inkluderende, hyggelig og hektisk arbeidsmiljø
- Som en del av Olav Thon Gruppen jobber vi for en langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen, noe som gjør oss til en trygg og god arbeidsplass
- Vi kan tilby en variert arbeidshverdag med høyt tempo i en av Norges største hotellkjeder
- Gode karrieremuligheter, kurs og videreutvikling, samt gunstige ansattfordeler og rabatter
Ønsket oppstart snarest mulig!
Om arbeidsgiveren
Olav Thon Gruppen har en omsetning på ca. 8,5 mrd. kr og sysselsetter ca. 3 200 årsverk.
Thon Eiendom er markedsledende innenfor eiendom med ca. 100 kjøpesentre og ca. 500 næringseiendommer i Norge og utenlands.
I eiendomsdivisjonen inngår det børsnoterte selskapet Olav Thon Eiendomsselskap ASA.
Thon Hotels er en av Norges ledende hotellkjeder med ca. 70 hoteller i Norge og utlandet.
- Sektor: Privat
- Sted: Kristian IV`s gate 7, 0164 Oslo
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kjøkkensjef, Kokk, Service/servering
- Arbeidsspråk: Norsk
Nøkkelord
Hotell, Kokk, Reiseliv, Service, Sous Chef
Annonseinformasjon
- FINN-kode 369885987
- Sist endret