Kokk heltid/deltid
Clarion Hotel Admiral
- Frist 2024-10-12
- Ansettelsesform Fast
Kokk heltid/deltid
Har du lyst til å jobbe i den mest kreative og stadig voksende hotellkjeden i Nord-Europa? Er du en person som liker utfordringer og strever etter noe unikt?
INFORMASJON OM HOTELLET / ARBEIDSPLASS
Clarion Hotel Admiral er et fullservicehotell i sentrum av Bergen. Hotellet har 210 rom, restauranten The Social Bar & Bistro, selskapslokaler og konferanseavdeling. Våre gjester kommer fra hele verden, og elsker beliggenheten vår helt i sjøkanten ved Vågen i Bergen.
Jobben
- Forberede, lage mat og bidra til et fantastisk kjøkken
- Varierte oppgaver med alt fra frokost, a'la carte, lunsjer og banketter
- Forventet å jobbe helger og skift
- Varierte oppgaver og arbeidstider
Talent
- Du må være energisk, ha mot og være entusiastisk
- Du er fleksibel, jobber godt under stress og har en profesjonell og personlig tilnærming til kolleger og gjester
- Du kan vise til og dokumentere tidligere erfaring fra kokke yrket
- Du er en lagspiller, og vil fremme samhold i avdelingen
Høres dette ut som din drømmejobb? Send oss din søknad i dag.
Hva venter du på?!
Om arbeidsgiveren
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!
Clarion Hotel® is part of Strawberry.
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 2
- Sted: C. Sundts gate 9, 5004 Bergen
- Bransje: Hotell og overnatting
- Stillingsfunksjon: Kokk
Annonseinformasjon
- FINN-kode 370383490
- Sist endret