Bildegalleri
Kjøttkasser frå frilandsgris frå Vats
Beskrivelse av varen
Kjøttkasser frå frilandsgris frå Vats
No har me hatt frilandsgris i Vats for 3. året på rad, og i år so tok me noken i retur frå slakteriet. Grisane blei slakta hjå Nortura, skjert ned hjå Lars Ingvald Folkedal, og baconet blei salta å røykt hjå Skakke røykeri. No har me to forskjellige typer kjøttkasser for salg:
(Kunn 1 stor kasse igjen!)
Stor kasse: 1500 kr (ca. 7 kg kjøtt)
Indrefilet - 2 stk (ca. 1,2 kg)
Skinkesteik - 1 stk (ca. 1,5 - 2 kg)
Bacon - ca. 1 kg
Nakkekoteletter - 4 stk (ca. 1 kg)
Koteletter - 4 stk (ca. 1 kg)
Liten kasse: 700 kr (ca. 3,5 kg kjøtt)
Bacon - ca. 1 kg
Nakkekoteletter - 4 stk (ca. 1 kg)
Koteletter - 4 stk (ca. 1 kg)
Alt kjøttet er fryst, og bør brukes innen 5 mnd.
Frilandsgrisene lever eit lykkelig liv ute. Me får grisene når de er ca. 2 mnd gammel, og har dei fram til dei er klare for slakt (ca. 3-4 mnd). Hjå oss får de gå på eit stort ute område med fri tilgang på kraftfôr og vatn. Me har satt opp to store rundbuehaller med halm i. Der liker grisene å sove eller søke ly frå regn og vind. Grisene er aktive og elsker å rote i jorda, bade i gjørmen eller ligge å sole seg.
Send meg ei melding for å sikre deg ein kjøttkasse med kjøtt frå våre frilandagriser!
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 16.9.2024, 20:16 ・ FINN-kode: 370519016