Førstekokk
Sanner Hotell AS
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Fast stilling som kokk, primært dagtid
I generasjoner har vi på Sanner Hotell vært lidenskapelig opptatt av gode råvarer og matlaging. Vår matfilosofi er å tilby ærlig, ekte, raus og hjemmelaget klassisk mat. Fortrinnsvis fra lokale leverandører eller fra egen kjøkkenhage.
Vårt kjøkkenteam ønsker nå en førstekokk, som får hovedansvar for frokost og lunsjbuffet.
Vi søker derfor en selvstendig faglært kokk i fast 80% stilling, med mulighet for mer.
Dine arbeidsoppgaver:
- Lage mat av høy kvalitet
- Følge prosedyrer i henhold til IK-mat.
- Bidra til at avdelingen når forventninger til kvalitet og lønnsomhet.
- Følge rutiner for økologiske- og kravmerkede produkter og kildesortering, samt bidra til å redusere matsvinn (Miljøfyrtårn).
- Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og andre avdelinger
Kvalifikasjoner og utdanning:
- Fagbrev som kokk - lang og relevant erfaring kan erstatte kravet om fagbrev.
- Må kunne snakke et skandinavisk språk og/eller engelsk.
- Må kunne jobbe både alene og godt i team, og på tvers av avdelinger.
Personlige egenskaper:
- Lidenskapelig opptatt av god mat og presentasjon.
- Strukturert og detaljorientert.
- Evne til å takle et til tider høyt arbeidspress.
- Jobber like godt alene som i team, og drives av å «spille andre gode»
- Serviceinnstilt med både gjester og kollegaer.
Som førstekokk rapporterer du til kjøkkensjef.
Må ha sertifikat og disponere bil.
Vi imøteser din søknad så snart som mulig, og vil behandle alle søknader fortløpende.
Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med kjøkkensjef David.
Tiltredelse i stillingen etter avtale.
Om arbeidsgiveren
- Nettverk: Facebook
- Sektor: Privat
- Sted: Granavollen 3-5, 2750 Gran
- Bransje: Hotell og overnatting
- Stillingsfunksjon: Kokk
Nøkkelord
førstekokk, miljøfyrtårn, matlaging
- FINN-kode 371248588
- Sist endret