Restauranteier Sabrura Ski Storsenter
Sabrura Sticks & Sushi
- Frist 20.10.2024
- Ansettelsesform Fast
RÅlyst på egen restaurant?
Drømmer du om å drive en restaurant? Nå har du muligheten på Sabrura Ski Storsenter 🎉
Som restauranteier i Sabrura får du i pose og sekk. Konseptet er bygd på franchise og du får drive restauranten som din egen – og suksessoppskriften lagt i hånda. Konseptet har vi allerede testet, skrellet og glasert. Jobben din blir å skape en arbeidsplass hvor du og folka dine trives.
Vi ønsker mangfold og variasjon blant våre medarbeidere og ønsker derfor å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.
Så, hvorfor føles det trygt å drive en Sabrura-restaurant?🍣
Fordi du
- får verktøyene du trenger for å lykkes med en lønnsom og populær sushirestaurant
- får grundig opplæring i konsept og drift
- får dekket kursene du trenger
alltid har oss i ryggen – med støtte og heiarop🥳
I havet finnes det flust av muligheter. Du må bare tørre å ta sats og hoppe etter laksen.
Hva er suksessoppskriften?
Nysgjerrig på hvorfor gjestene fortsetter å strømme til Sabrura? Ingen bestikkelser. Kun en rå forretningsidé. Sushibuffet laget av førsteklasses råvarer – til en folkelig pris.
Det liker mannen, dama og ungene i gata🤩
I tillegg passer vi på å gi gjestene god stemning rundt fatet. Lokalene skaper en god atmosfære. Det er rent, pent og ryddig. Du føler deg sett og ivaretatt – også når det er full kok i restauranten. Og så har du oss, da, som gleder oss over å skape gode Sabrura-opplevelser hver eneste dag. Om vi er stolt av det vi får til sammen? Det kan du bite deg i nesa på.
Som RÅ restauranteier får du
- fiks ferdig restaurant som gir gjestene stilrene omgivelser å nyte sushien i✨
- grundig opplæring og driftsstøtte – i rutiner, økonomi, markedsføring, administrasjon, ledelse og HR
- butikkdatasystem med råvarekontroll og ferdig system for IK-mat
- tilrettelegging for personlig utvikling som leder, inkludert årlige samlinger
- bli en del av en solid og profesjonell kjede med klare vekstambisjoner
Du kommer til dekket bord, men tar ansvar for å bygge entusiasme og styre skuta i riktig retning🚢
Som kaptein for Sabrura-laget
- er raus og inkluderende - du deler erfaringer og unner kolleger suksess
- ser du muligheter fremfor problemer
- er du glad i å ha flere baller i luften, og har evnen til å lande dem🤹 ♀️
- har du sans for detaljer og høy råvarekvalitet
- har du svært gode muntlige- og skriftlige norskkunnskaper
Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK💛 og fører vei i vår arbeidshverdag:
EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.
Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakt med HR-konsulent i Bitastad, Frida Andersen på tlf. 414 06 240 eller regionleder i Sabrura, Linn Skjevdal på tlf. 463 45 555
Om arbeidsgiveren
Helt siden Sabrura åpnet i Trondheim i 2012 har målet vært å gjøre sushi til hverdagskost. Og det har vi klart! I 2022 har vi blitt mange restauranter som er høyt elsket av folk i alle aldre. Vi er i sterk vekst og har satt oss ambisiøse mål. I løpet av de neste tre årene skal vi vokse videre og posisjonere oss som en tydelig og folkekjær, nasjonal merkevare. For å klare dette trenger vi dyktige kokker, servitører og franchisetakere. Tar du utfordringen?
- Sektor: Franchise/Selvstendig næringsdrivende
- Lederkategori: Leder
- Sted: Jernbanesvingen 6, 1400 Ski
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Mat og servering
Nøkkelord
Franchise, Daglig leder, Ledelse, Kundeservice, Salg
(1/4)
meta.heading
- FINN-kode 372454324
- Sist endret