Er du en restaurantkokk som vil ha fast jobb midt i smørøyet av Oslo?
Clarion Hotel The Hub
- Frist 2024-10-31
- Ansettelsesform Fast
Er du en restaurantkokk som vil ha fast jobb midt i smørøyet av Oslo?
Utsikt fra 13. etasje. Beliggenhet rett ved Oslo S og Jernbanetorget. Det blir vel ikke et bedre utgangspunkt for en herlig kveld ute på restaurant med venner, kjæreste eller kolleger? Det å spise på Norda Oslo skal være en opplevelse for sansene. Her får du råvarer fra det nordiske kjøkkenet kombinert med spennende smaker og krydder fra ulike verdensdeler, et vinutvalg fra øverste hylle og - selvfølgelig - den råeste utsikten Oslo har å by på!
I Norda får du ikke bare servert kortreist mat, du får servert ureist mat! Ja, det stemmer, urter og grønnsaker dyrkes nemlig på taket av Clarion Hotel® The Hub og tar veien til Norda for å kunne skape en enestående og unik meny, som kan tilbys til alle gjester. Åker på et tak midt i Oslo - hvem hadde trodd?
Er du en restaurantkokk som vil ha fast jobb midt i smørøyet av Oslo?
Vi går inn i en travel sesong og søker nå flere kokker til vårt kjøkkenteam i Norda. Har du jobbet som kokk på en restaurant med høy kvalitet, er vant til en travel hverdag og du trives i et mindre team? Da kan dette være den perfekte rollen for deg!
Som kokk i Norda vil arbeidsoppgavene dine hovedsakelig være:
- Matproduksjon med jevn høy kvalitet
- Ansvar for din egen arbeidsstasjon
- Medansvarlig for IK-mat
- Bidra til et høyt servicenivå i tett dialog med resten av teamet
- Vareleveranse og varetelling
- Involvering i utvikling av meny og konsept til enhver tid
Arbeidstid inkluderer skiftarbeid da Norda har åpent 7 dager i uka til både lunsj og middag.
Hvorfor jobbe hos oss i Norda?
Med et topp utstyrt kjøkken får du her muligheten til å utfolde din kreativitet, bidra med tanker og ideer, og ikke minst, eksperimentere sammen med gode kolleger. Vi samarbeider tett med for eks Bybonden i dyrking av urter og planter på vår takåker, GrowHub. Her vil du som kokk oppleve en strukturert hverdag med trygge rammer.
Clarion Hotel The Hub har et mangfoldig, inspirerende og nyskapende arbeidsmiljø med dedikerte mennesker fra over 70 ulike nasjonaliteter. Vi jobber kontinuerlig med utvikling på ulike områder for å nå våre mål som ett team. Som vår kollega får du også ta del i våre Super Colleague fordeler med ekstra gode priser på hoteller, reiser og restauranter. Med over 229 hoteller i porteføljen til Strawberry finnes det fantastiske utviklingsmuligheter for din reise videre.
Hvem er du?
- Du har erfaring som kokk fra restaurantbransjen og er vant til fokus på høy kvalitet og service i en travel hverdag.
- Du har en genuin lidenskap for matlaging hvor smak og råvarer er i fokus.
- Det er ønskelig at du har fagbrev som kokk i tillegg til relevant erfaring, men erfaring kan veie opp for fagbrev.
- Du tar eierskap for produktet du leverer.
- Du trives med å jobbe i et arbeidsmiljø med høyt tempo.
- Du er en dyktig kokk med god struktur og organisering av ditt arbeid.
- Du er en teamplayer som er fleksibel og stiller opp for dine kolleger.
- Du tar ansvar for eget arbeid og gjennomfører dine oppgaver på en selvstendig måte.
- Du motiveres av å være i et kreativt miljø.
Er du gira?
Merk at vi vurderer kandidater fortløpende, så ikke vent med å søke!
Søknadsfrist: 31.10.2024.
Tiltredelse: Etter avtale
Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til vår Executive Head Chef, Moa Davaei (ingen søknader på e-post): moa.davaei@strawberry.no
Om arbeidsgiveren
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!
Clarion Hotel® is part of Strawberry.
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 2
- Sted: Biskop Gunnerusgt. 3, 0155 Oslo
- Bransje: Hotell og overnatting
- Stillingsfunksjon: Kokk
Annonseinformasjon
- FINN-kode 373242404
- Sist endret