Kjøkkenleder
Sabrura Sticks & Sushi
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Ønsker du å bli en del av teamet vårt? Søk nå!
I Sabrura får du bli en del av en gjeng som ELSKer jobben sin og har det gøy hver eneste dag. For å klare det, trenger vi enda flere gladlakser med på laget🐟
Vi ønsker mangfold og variasjon blant våre medarbeidere og ønsker derfor å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.
I havet finnes det flust av muligheter. Hvorfor skal du velge Sabrura?
Med Sabrura får du sjansen til å være med på en unik reise. Vi er et godt etablert suksesskonsept med meget godt omdømme på mat, service og atmosfære. Du vil være del av et miljø hvor det legges til rette for samspill og utvikling. Du kan forvente god opplæring og faglig påfyll hos oss🧑 🍳
Som kjøkkenleder er du stjerna på vårt topp moderne kjøkkenet i vår restaurant. Du utstråler våre verdier, er glad i andre mennesker og gir alltid det lille ekstra til våre gjester. Du jobber i team, tett på dine kolleger i et arbeidsmiljø preget av et felles ønske om å levere gode gjesteopplevelser og resultater🤩
Hva er suksessoppskriften?
Nysgjerrig på hvorfor gjestene fortsetter å strømme til Sabrura? Ingen bestikkelser. Kun en rå forretningsidé. Sushibuffet laget av førsteklasses råvarer – til en folkelig pris.
Det liker mannen, dama og ungene i gata.
I tillegg passer vi på å gi gjestene god stemning rundt fatet. Lokalene skaper en god atmosfære. Det er rent, pent og ryddig. Du føler deg sett og ivaretatt – også når det er full kok i restauranten. Og så har du oss, da, som gleder oss over å skape gode Sabrura-opplevelser hver eneste dag. Om vi er stolt av det vi får til sammen? Det kan du bite deg i nesa på.
Det er en fordel dersom du:
- Trives i et hektisk arbeidsmiljø med høyt tempo
- Har erfaring med kjøkkenledelse
- Har en lidenskap for mat og gjesteopplevelser
- Har kunnskap om IK-mat og HMS
- Trives i et hektisk arbeidsmiljø med høyt tempo
Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK💛 og fører vei i vår arbeidshverdag:
EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.
Sjekk ut vår karriereside og alle våre ledige stillinger ved å trykke her - da vil du få et enda større innblikk i hvordan det er å jobbe i Sabrura🥢
Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakt med restauranteier XXNAVNXX på XXTELEFONNUMMER/MAILXX.
Om arbeidsgiveren
Helt siden Sabrura åpnet i Trondheim i 2012 har målet vært å gjøre sushi til hverdagskost. Og det har vi klart! I 2022 har vi blitt mange restauranter som er høyt elsket av folk i alle aldre. Vi er i sterk vekst og har satt oss ambisiøse mål. I løpet av de neste tre årene skal vi vokse videre og posisjonere oss som en tydelig og folkekjær, nasjonal merkevare. For å klare dette trenger vi dyktige kokker, servitører og franchisetakere. Tar du utfordringen?
- Sektor: Franchise/Selvstendig næringsdrivende
- Sted: Strømgaten 8, 5015 Bergen
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kjøkkensjef
Nøkkelord
mat, kokk, restaurant, sushi, kjøkken
(1/4)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 373545002
- Sist endret